aasemi
Registered User
- نوشتهها
- 846
- لایکها
- 112
بعضی از سایت ها رو میبینم که به نظر میاد رتبه های آلکسای اونها واقعی نباشه.من علاقه ای به اینکار ندارم ولی یه روشی به ذهن من رسید می خوام ازتون بپرسم با این روش می تونن رتبه آلکساشونو زیاد کنند یا نه.منظورم سایت هائی هستند که فقط هدفشون بالا بردن رتبه آلکسا برای فریب دادن مخاطبشون هست نه فروش جنساشون...
اینطوری که من متوجه شدم آلکسا مبنای رتبه بندیش بر اساس اطلاعاتی هست که تولبارش از بروزر های کاربرای تمام دنیا بدست میاره... اگه من نوعی فرض کنید بشینم صبح تا شب سایت مورد نظرمو 2000 بار کلیک کنم... یا از اون راحتتر از نرم افزار یا اسکریپتی استفاده کنم که با دادن آدرس مورد نظر خودش بطور اتوماتیک صفحه مورد نظرو رفرش کنه و مثلا ازش بخوام روزی 10 هزار بار رفرش کنه... خوب حالا همین اطلاعات به سرور آلکسا هم منتقل میشه و در محاسباتش منظور می کنه...
حالا می خوام بپرسم از همین روش استفاده می کنن؟چون به نظر شدنی میاد...
اینطوری که من متوجه شدم آلکسا مبنای رتبه بندیش بر اساس اطلاعاتی هست که تولبارش از بروزر های کاربرای تمام دنیا بدست میاره... اگه من نوعی فرض کنید بشینم صبح تا شب سایت مورد نظرمو 2000 بار کلیک کنم... یا از اون راحتتر از نرم افزار یا اسکریپتی استفاده کنم که با دادن آدرس مورد نظر خودش بطور اتوماتیک صفحه مورد نظرو رفرش کنه و مثلا ازش بخوام روزی 10 هزار بار رفرش کنه... خوب حالا همین اطلاعات به سرور آلکسا هم منتقل میشه و در محاسباتش منظور می کنه...
حالا می خوام بپرسم از همین روش استفاده می کنن؟چون به نظر شدنی میاد...