• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ریدایرکت و تاثیر آن بر سئو خیلی مهم

unipaper

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوستان آیا ریدایرکت لینک های خارجی توسط گوگل دیده خواهند شد و برای سایت بک لینک به حساب می آیند
اگر مثلا یک سایت دولتی بنر شما را قرار دهد و برای شمارش کلیک بر روی بنر آن را به صورت ریدایرکت قرار دهد این برای ما بک لینک حساب میشود یا خیر

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
ریدایرکت بک لینک حساب بشه؟ من که نشنیدم. شما زمانی ریدایرکت می کنی که نخوایی از لینک های سابقت کسی استفاده کنه و بیان به /ادرس جدید این بک لینکش دیگه چی بود؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
دوستان آیا ریدایرکت لینک های خارجی توسط گوگل دیده خواهند شد و برای سایت بک لینک به حساب می آیند
اگر مثلا یک سایت دولتی بنر شما را قرار دهد و برای شمارش کلیک بر روی بنر آن را به صورت ریدایرکت قرار دهد این برای ما بک لینک حساب میشود یا خیر

خبر بک لینک محسوب نمیشود.

siniuor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
می خواستم بدونم ریدایرکت سایت روی بک لینک تاثیر داره
سایت من اسمش www.example.ir هست ولی اونرو روی mihanghateh.ir ریدایرکت کردم حالا می خواستم بدونم که من برای بک لینک wwwگذاشتم
گوگل برای این دوتا تفاوت قائل میشه یا نه
باتشکر

Last edited by a moderator:

seorooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
اگر لینک یا همان بنر تبلیغاتی به صورت آی فرام نباشد , بله لینک حساب میشود و موتورهای جستجو ان را خواهند دید .

liositesaz.com

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

نه دوست من بك لينك به حساب نمياد ولي ورودي هاتون كه از طريق يك سايت دولتي هستش تاثير زيادي روي اعتماد گوگل به دامنه شما داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا