• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد زیر مجموعه گیری ؟

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
سلام ، مدتیه برای کسب درآمد به فکر زیر مجموعه گیری افتادم .
سوال اول از حضور دوستان داشتم مدتیه دارم تحقیق میکنم آیا سایتی بوده دوستان تونسته باشن زیر مجموعه گیری براش بگیرن ،
بلمثال سایت های همکاری در فروش مانند یاسل یا دایان شاپ ، یا سرویس های هاستینگ ؟
و سوال دوم کجاها میشه زیر مجموعه گیری کرد ؟

dosti21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز همه سایت ها که نمیشه زیرمجموعه گیری کرد هر سایتی خودش قسمت زیرمجموعه گیری داره سایت های هاستینگ فک نکنم زیرمجموعه گیری داشته باشه
شما برای گرفتن زیرمجموعه سایت یا وبلاگ بزنید و سایتی که میخواهین زیرمجموعه بگرین رو با لینک خودتان بزارید
و همینطور تو انجمن ها مثل همینجا سایت ها رو معرفی کنید با لینک زیرمجموعه گیری

با تشکر

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
زیرمجموعه گیری حرکت زیاد جالبی نیست وبلاگ من گرچه برای زیرمجموعه گیری نزدم ولی خب انتظارشم داشتم ولی هیچی!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
زیرمجموعه گیری باید جایی باشد که کوکی ها را ذخیره کند اگر دیدی به منم بگو

عضو شدن زیر مجموعه اگر یک بار با لینک رف وارد بشه و عضو نشه و رف را برداره و عضو بشه باز هم زیرمجموعه میشود سیستم های دیگه مثل آذرآنلاین کوکی را ذخیره میکنند و حتی اگر طرف دفعه اول که با لینک رف آمد عضو نشد دفعه دوم رف را از لینک بردارد بردارد چون دفعه لول کوکی ها ذخیره شده اند تا 90 روز دیگر چه با رف و چه بدون رف عضو شود زیر مجموعه میشود. بقیه سیستم ها هر کار میکنیم کسی زیرمجموعه نمیشود! ولی با ذخیره کوکی ها تا 90 روز راه فراری نیست! خواسته و ناخواسته زیرمجموعه میشوند, البته بجزء برای کار بلد ها که کوکی و... را پست سر می گذارند و دم به تله نمی دهند!
بجز آذرآنلاین دیگه چه سیستم هایی هست که اینکار را میکنند؟...

بالا