• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ساخت فروشگاه

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
درود!
قرار هست با یکی از دوستان یه سایت فروش پستی فیلم قدیمی راه بندازیم. که بازدید کننده هر فیلم رو به سبد خرید اضافه کنه و بعدش خرید به صورت نقدی هست و از طریق پست ارسال میشه!
باید چیکار کنم؟
هزینش چقدر میشه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
فروشگاه ساز رایگان هست که سبد خرید هم داره
درگاه بانک باید بگیری که برای فروشگاه فیلم نمیدن ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
از کدوم فیلماس؟ منظورم حجم فیلماس. اگر هر فیلم یه دی وی دی به بالاس فروشگاه ساز برا اینکار زیاده که خوباش اوپن کارت,پرستا شاپ + توماتوست.برو سراغه یکی از این سه تا.مشتری مواردی که میخواد رو انتخاب میکنه بعد سفارششو ثبت میکنه از طریق ثبت فیش یا پرداخت انلاین هزینه رو پرداخت میکنه
اگر از فیلمای کم حجمه 700 مگیاست باید سبدخرید این فروشگاه سازارو تغییرات بدی

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
از کدوم فیلماس؟ منظورم حجم فیلماس. اگر هر فیلم یه دی وی دی به بالاس فروشگاه ساز برا اینکار زیاده که خوباش اوپن کارت,پرستا شاپ + توماتوست.برو سراغه یکی از این سه تا.مشتری مواردی که میخواد رو انتخاب میکنه بعد سفارششو ثبت میکنه از طریق ثبت فیش یا پرداخت انلاین هزینه رو پرداخت میکنه
اگر از فیلمای کم حجمه 700 مگیاست باید سبدخرید این فروشگاه سازارو تغییرات بدی

هر فیلم در یک دی وی دی هستش.

در ضمن میشه کاری کرد که بانک درگاه بده؟
مثلا بگیم داربم ویندوز سون میفروشیم.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
از یکی از همون فروشگاه سازا که گفتم استفاده کن.من خودم opencart رو به بقیه ترجیح میدم
در مورد بانک برا فیلم و اینا نمیدن.مگر شرکت و اینا داشته باشی !؟ باید یه سایت کارت شارژ الکی بزنی از به پرداخت ملت درگاه بگیری.با اجاره نامه درگاه میده.بعد از درگاه اون برای جای دیگه استفاده کنی.فقط سایتا باید روو یه هاست باشن

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
ایول دادا!

از طریق ارسال پستی چه مشکلاتی وجود داره؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
میشه سیستم فروشگاهی راه اندازی کرد و بعد خودمون ببریم از طریق پست ارسال کنیم؟
یه سامانه زرین پال هم بگیریم؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ببین دوست عزیز من اگه باشم به یه سایت تازه کار اطمینان نمیکنم که خرید نقدی ازش بکنم و فکر میکنم با توجه به اینکه اینروزا کلاه برداری های اینترنتی خیلی زیاد شده خیلی ها مثل من فکر کنن .

شاید بگی بعد از گذشت مدتیکه مردم اعتماد میکنن اما خب حقیقت اینه که بعد از گذشت مدتی شما فیلتر میشی .

کلا فروش فیلم دردسر خیلی زیاد داره ، من با چند نفر ازینایی که همکاری در فروش سی دی و دی وی دی دارن هم صحبت کردم و پیشنهاد دادم فیلم و سریال هم بذارن اما همشون گفتن که به درد سرش نمیرزه . با این که آدمای حرفه ای هم بودن .

به هر حال خودت میدونی اما اینارم در نظر بگیر .

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
میشه سیستم فروشگاهی راه اندازی کرد و بعد خودمون ببریم از طریق پست ارسال کنیم؟
یه سامانه زرین پال هم بگیریم؟
زرین پال هم وقتی ازش پرسیدم گفت اگه بفهمیم مسدود میکنیم .
فروش نقدی تنها چاره است به گمونم

hamedchtsz

Registered User
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز من اگه باشم به یه سایت تازه کار اطمینان نمیکنم که خرید نقدی ازش بکنم و فکر میکنم با توجه به اینکه اینروزا کلاه برداری های اینترنتی خیلی زیاد شده خیلی ها مثل من فکر کنن .

شاید بگی بعد از گذشت مدتیکه مردم اعتماد میکنن اما خب حقیقت اینه که بعد از گذشت مدتی شما فیلتر میشی .

کلا فروش فیلم دردسر خیلی زیاد داره ، من با چند نفر ازینایی که همکاری در فروش سی دی و دی وی دی دارن هم صحبت کردم و پیشنهاد دادم فیلم و سریال هم بذارن اما همشون گفتن که به درد سرش نمیرزه . با این که آدمای حرفه ای هم بودن .

به هر حال خودت میدونی اما اینارم در نظر بگیر .

کاملا تایید می شه.
دوستانه پیشنهاد می کنم بی خیال شی که جز ضرر و اعصاب خوردی چیزی نداره.

بالا