• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سایت برنامه جو

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان خوبید حالتون خوبه؟
من یع چند تا سوال دارم در مورد سایت برنامه جو اگه کسی بلده جواب بده لطفا
من یه پروژه سفارش دادم توی این سایت
سایت تبلیغات - BarnameJoo.com
و سه نفر بهم پیشنهاد دادن به قیمتهای 150 و 300 و 500 و کنار آیدی یک نفرشون اونی که 500 گفته یک تیک زده و من پروفایل هر کدومشون رو دیدم که تا حالا سفارشی هم نگرفتن میخواستم بدونم آیا میشه به این طراحها اعتماد کرد از کجا معلوم کارشون درست باشه و کلاه سرمون نگذارند؟
کسی توی این سایت طراحی میشناسه که از همه معتبر تر و بهتر باشه تا بتونم به اون سفارش بدم؟
قیمتها مناسبه؟ کلا رنج قیمت طراحی یه همچین سایتی که میخوام چقدر در میاد؟
من احتیاج به یک آدم کار درست و معتبر در زمینه وب دارم کسی رو احتیاج دارم که حداقل 10 نفر آدم معتبر تاییدش کنند کسی که معتبره پی ام نده من میخوام توی فروم چند نفر که باهاش کار کردند و خودشون هم آدمهای معتبری معرفی کنند خلاصه طوری باشه که طراحی که معرفی میکنید احیانا همه بشناسنش :D و کار درست و معتبر باشه کلاه بردار نباشه و سرمون کلاه نذاره!!!!!!!!

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خوبی همچین سایتهایی همینه که تا پروژه کامل تحویل داده نشه برنامه نویس مبلغی دریافت نمیکنه تا بخواد دودر کنه
ادمین این سایت قابل اعتماده

میلاد
مشخصات Milad - BarnameJoo.com

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خوبی همچین سایتهایی همینه که تا پروژه کامل تحویل داده نشه برنامه نویس مبلغی دریافت نمیکنه تا بخواد دودر کنه

میلاد

متاسفانه این فرد 100 روز من رو الاف کرد ، آخر هم گفت نمیتونم !!!

اما نظر کلی من در مورد سایت خب + هستش ، همین طور ادمین سایت کاملا مورد اعتماد ِ و هیچ جای نگرانی نیست ، به علاوه اینکه شما باید خودت قدرت انتخاب داشته باشی ، شاید یک نفر که تا به حال پروژه ای رو تحویل نداده به مراتب بهتر از کسانی باشه که چندین پروژه رو تحویل دادن..

mohsens2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بله سایت معتبری هست به شرط اینکه برنامه نویس خوب انتخاب کنید ، من خودم 5 6 ماهی میشه فعالیت دارم
اینم پروفایلم : مشخصات ImCH - BarnameJoo.com
حیف که دارم میرم خدمت واگرنه برای پروژتون پیشنهاد میذاشتم ;)

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5

میلاد

متاسفانه این فرد 100 روز من رو الاف کرد ، آخر هم گفت نمیتونم !!!

اما نظر کلی من در مورد سایت خب + هستش ، همین طور ادمین سایت کاملا مورد اعتماد ِ و هیچ جای نگرانی نیست ، به علاوه اینکه شما باید خودت قدرت انتخاب داشته باشی ، شاید یک نفر که تا به حال پروژه ای رو تحویل نداده به مراتب بهتر از کسانی باشه که چندین پروژه رو تحویل دادن..

بله این شخص فقط فقط وقت آدم رو می گیره
حدود یک سال پیش یک پروژه رو حدود 3 ماه طولش داد و هی می گفت من شرکت هستم و از این حرف ها بعد هم گفت که نمیتونه و کلی ضرر بهم زد و آبرومو پیش رفیقم برد
اصلا وقت شناس نیست و بدقولی می کنه
هر چقدر هم کارش خوب باشه ولی چون شخص بدقولی هست اصلا توصیه نمیشه و آخر هم پولت رو هدر میدی و ضرر می کنی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
پس یعنی این سایت هم بدرد بخور نیست؟
چیکار کنم پی من الان یه کسی رو میخوام که خیلی معتبر باشه و سرم کلاه نذاره و پروژه رو همون طور که میخوام تحویل بده با همون قیمت 500 تومن آیا راهی هست؟
به شرکتها بخوام بدم میگن بالای 5 میلیون به یه نفر بخوام بدم میگه 500 ولی غیر قابل اطمینان پس چیکار باید کرد اصلا توی این اینترنت ایران یه طراح درست و حسابی هست؟؟؟:hmm:

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
پس یعنی این سایت هم بدرد بخور نیست؟

برنامه جو سایت خوبی هست فقط باید طرف مورد اعتمادت رو پیدا کنی.

چیکار کنم پی من الان یه کسی رو میخوام که خیلی معتبر باشه و سرم کلاه نذاره و پروژه رو همون طور که میخوام تحویل بده با همون قیمت 500 تومن آیا راهی هست؟

بگردی بالاخره یک نفر پیدا میشه. اگر مشکلی برای زبان پروژه که فارسی هست نبود تو freelancer.com میتونستی چند نفر با feedback خوب پیدا کنی (البته این فیدبک ها غالباً نظر شخصی هست).

به شرکتها بخوام بدم میگن بالای 5 میلیون به یه نفر بخوام بدم میگه 500 ولی غیر قابل اطمینان پس چیکار باید کرد اصلا توی این اینترنت ایران یه طراح درست و حسابی هست؟؟؟:hmm:

هست ولی نه با این مبلغی که شما برای پروژه کنار گذاشتید. مجری پروژه فقط یک هفته باید وقت بذاره Requirement رو از شما بگیره و Specification بنویسه. طراحی و پیاده سازی و تستش هم به جای خود.

اگر یک پروژه سر و سامون دار و ایمن مورد نظر هست حداقل 1.000.000 باید کنار بگذارید.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
توی اینترنت به این گستردگی یه طراح خوب یعنی نیست پس بقیه چطوری سایتهاشونو راه میندازن خودشون مینویسن؟
جون بچتون یه طراحی واسه ما پیدا کنید الان چند ماهه دارم میگردم هیچ آدم درست و حسابی نتونستم پیدا کنم!!!!!!!!!!!

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
توی اینترنت به این گستردگی یه طراح خوب یعنی نیست پس بقیه چطوری سایتهاشونو راه میندازن خودشون مینویسن؟
جون بچتون یه طراحی واسه ما پیدا کنید الان چند ماهه دارم میگردم هیچ آدم درست و حسابی نتونستم پیدا کنم!!!!!!!!!!!

برادر من طراح خوب هست زیاد هم هست ولی وقتی شناخته شده باشه اینقدر پروژه خوب گیرش میاد که به خاطر 400 - 500 تومن خودش را درگیر نکنه
برای کار وب هم من پیشنهاد می کنم اگرکارتان کوچیک هست با ابزار های رایگان انجام بدید و اگر کار متوسط هست که با ابزار ها آماده و پولی کار را انجام بدید
فقط برای کارهای خیلی بزرگ بهتر هست درخواست کار سفارشی کنید یا اینکه خودتان اینکاره باشید

موفق باشید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
برادر من طراح خوب هست زیاد هم هست ولی وقتی شناخته شده باشه اینقدر پروژه خوب گیرش میاد که به خاطر 400 - 500 تومن خودش را درگیر نکنه
برای کار وب هم من پیشنهاد می کنم اگرکارتان کوچیک هست با ابزار های رایگان انجام بدید و اگر کار متوسط هست که با ابزار ها آماده و پولی کار را انجام بدید
فقط برای کارهای خیلی بزرگ بهتر هست درخواست کار سفارشی کنید یا اینکه خودتان اینکاره باشید

موفق باشید

شما پیشنهاد میکنید من چیکار کنم؟ من برنامه نویسی بلد نیستم و احتیاج به یک طراح دارم و سایت خفنی هم نمیخوام یک سایت ساده هست که فکر کنم هر کسی که طراحی وب بلد باشه بتونه بنویسه فقط گیرم سر طراحه که قابل اطمینان باشه بعدم همون طور که گفتم امکانات زیادی نداره همونایی که گفتم و فکر کنم 500 تومن معقول باشه واسش طراح هم باید با توجه به امکانات پول بگیره الان این همه سایت و سیستم دارین اینا رو کیا طراحی میکنن خیلی هم شاخ نیست ساده هستند
شما کسی رو میشناسید که مورد اعتماد باشه و منو بهش معرفی بکنید؟ کلا کار درست باشه و معتبر. آنقدر هم که فکر میکنید نه ولی طوری باشه که واسه چند نفر پروژه راه انداخته باشه و بلد باشه و همه ازش راضی باشن. و آدم منصفی هم باشه

خدا وکیلی اگه یه طراحی سایت اینجوری باشه که حتما باید یه 100 میلیونی بزاری جیبت بعد بری جلو اصلا دیگه فایده نداره یه سایت ساده بخوای راه بندازی حتما باید بالای 5 تومن بدی طراح آخه این چه وضعشه هیچ قانونی هم در این رابطه نیست هر کی یه قیمتی میده معلوم نیست کی راست میگه اون از وضع طراح اون از وضع ایترنت اون از وضع کاربرا کلا اگه اینطوی بخواد پیش بره از تجارت الکترونیک و وب زده میشم.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آیدی میلاد هم پیشنهاد داده به قیمت 1 میلیون حالا نمیدونم اطمینانی هست یا نه؟ چرا اینقدر گرون همه بهم پیشنهاد 300 تومن و 500 تومن دادن این داده 1 تومن توی این سایت کسی رو میشناسید که معتبر و باشه و کار درست برسی کنم ببینم کار درست باشه و باهاش قرارداد ببندم و قیمتش هم منصفانه باشه دیگه همون بیشتر از 500 نمیدم چون ریسکه و ممکنه سود آور نباشه.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
قدیما یه آقایی به اسم میر حسینی بود اگر اشتباه نکنم که خیلی کارش رو تعریف میکردن تو پارس کدرز هم پیشنهادت رو بزن حتما بهت پیشنهاد میدن خوبی این سایتها اینه که بهشون پولی نمیرسه اگر پروژه رو اونطوری که میخوای تحویل بهت ندن پس زیاد فکر نکنم دقت لازم باشه واسه انتخاب

mohsens2

Registered User
لایک‌ها
0
اگر برای انجام پروژتون عجله ای ندارید یک 2ماهی صبر کنید تا از خدمت برگردم :)
یکی از نمونه کارام (سایت خودم):
tinystat.ir
پروفایلم توی برنامه جو هم تو پست قبلیم گذاشتم میتونین نظرات کاربران رو بخونید.
اگرم عجله دارین که هیچی
موفق باشید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
قدیما یه آقایی به اسم میر حسینی بود اگر اشتباه نکنم که خیلی کارش رو تعریف میکردن تو پارس کدرز هم پیشنهادت رو بزن حتما بهت پیشنهاد میدن خوبی این سایتها اینه که بهشون پولی نمیرسه اگر پروژه رو اونطوری که میخوای تحویل بهت ندن پس زیاد فکر نکنم دقت لازم باشه واسه انتخاب

الان توی برنامه جو از میان همه برنامه نویسان کدومشون امتیز بیشتری داره و کارش حرف نداره منظورم اینه که بیشترین پروژه ها رو گرفته باشه و خیلی معتبر و حرفه ای باشه و کار درست باشه

مثلا اگه پروژه رو تحویل بده ولی ناقص یا کامل باشه ولی مثلا چند تا از اون امکاناتها رو نذاره یا یه جا مثلا حتی کار شکنی کنه توی پروژه و نشه تشخیص داد اون موقع چطوری میشه پول رو بهش تحویل نمیدن؟ یعنی اساس کار اینجور سایتها اینه که اول پروژه رو کامل باید تحویل بده طرف و بعد از تایید سفارش دهنده اون موقع پول واریز میشه به حساب سایت و پروژه تحویل داده میشه؟ مثلا اگه پروژه درست تحویل داده بشه و سفارش دهنده بزنه زیرش چی اون موقع چی میشه؟ مثلا میشه به 10 نفر بدیم پروژه رو و ماله اونی که از همه کاملتره پولشو بدیم یا نمیشه؟

اگر برای انجام پروژتون عجله ای ندارید یک 2ماهی صبر کنید تا از خدمت برگردم :)
یکی از نمونه کارام (سایت خودم):
tinystat.ir
پروفایلم توی برنامه جو هم تو پست قبلیم گذاشتم میتونین نظرات کاربران رو بخونید.
اگرم عجله دارین که هیچی
موفق باشید

عجله آن چنانی ندارم فقط گیرم سر طراحه اگر طراح خوبی پیدا بشه میتونم صبر کنم کلا اگه طراح معتبر باشه و کار درست باشه و قیمتش هم مناسب باشه نه تنها این پروژه بلکه ده ها پروژه ام رو هم میدم اون طراحی کنه ولی به شرطی که : 1-معتبر یاشه 2-کار درست و حرفه ای باشه 3-قیمتش هم مناسب باشه و الکی به خاطر معتبر بودنش قیمتو بالا نبره.

اگر کسی باز هم طراحی پیدا کرد خبرم کنه.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
در چه صورتی من سم کلاه میره در اینجور سایتها و در چه صورتی هست که من هم پولمو بگیرن هم یه جورایی الافم کنن و پروژه هم مد نظر نباشه؟؟؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
الان توی برنامه جو از میان همه برنامه نویسان کدومشون امتیز بیشتری داره و کارش حرف نداره منظورم اینه که بیشترین پروژه ها رو گرفته باشه و خیلی معتبر و حرفه ای باشه و کار درست باشه

مثلا اگه پروژه رو تحویل بده ولی ناقص یا کامل باشه ولی مثلا چند تا از اون امکاناتها رو نذاره یا یه جا مثلا حتی کار شکنی کنه توی پروژه و نشه تشخیص داد اون موقع چطوری میشه پول رو بهش تحویل نمیدن؟ یعنی اساس کار اینجور سایتها اینه که اول پروژه رو کامل باید تحویل بده طرف و بعد از تایید سفارش دهنده اون موقع پول واریز میشه به حساب سایت و پروژه تحویل داده میشه؟ مثلا اگه پروژه درست تحویل داده بشه و سفارش دهنده بزنه زیرش چی اون موقع چی میشه؟ مثلا میشه به 10 نفر بدیم پروژه رو و ماله اونی که از همه کاملتره پولشو بدیم یا نمیشه؟

عجله آن چنانی ندارم فقط گیرم سر طراحه اگر طراح خوبی پیدا بشه میتونم صبر کنم کلا اگه طراح معتبر باشه و کار درست باشه و قیمتش هم مناسب باشه نه تنها این پروژه بلکه ده ها پروژه ام رو هم میدم اون طراحی کنه ولی به شرطی که : 1-معتبر یاشه 2-کار درست و حرفه ای باشه 3-قیمتش هم مناسب باشه و الکی به خاطر معتبر بودنش قیمتو بالا نبره.

اگر کسی باز هم طراحی پیدا کرد خبرم کنه.
دوست عزیز شما وقتی سر مبلغ پروژه به توافق میرسی باید پول پروژه رو به حساب سایت بریزی بعد طرف برنامه نویس شروع میکنه به طراحی و وقتی کار تمام شد وظیفه داره که ایراداتی که شما گرفتی رو برطرف کنه و وقتی خود شما تشخیص بدی که کار کامله سایت اون پول رو به برنامه نویس میده در کل اینکه چنان چه شما از پروژه طراحی شده خوشت نیاد سایت پولی به برنامه نویس نمیده تا وقتی که پروژه رو تکمیل به شما تحویل بده

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما وقتی سر مبلغ پروژه به توافق میرسی باید پول پروژه رو به حساب سایت بریزی بعد طرف برنامه نویس شروع میکنه به طراحی و وقتی کار تمام شد وظیفه داره که ایراداتی که شما گرفتی رو برطرف کنه و وقتی خود شما تشخیص بدی که کار کامله سایت اون پول رو به برنامه نویس میده در کل اینکه چنان چه شما از پروژه طراحی شده خوشت نیاد سایت پولی به برنامه نویس نمیده تا وقتی که پروژه رو تکمیل به شما تحویل بده

اگر سایتش نیاز به طراحی گرافیکی داشته باشه مثلا .70 تومن اگر برای طرحی که برات زده و بعد به دلیل کم کاری و سر وقت ندادن پروژه این 70 تومنت میره چون قالب برای کار شما طراحی شده و جای دیگه کمتر کار میشه
مثلا اگر پروژه 300 تومن خرجش باشه 30 تومن هم میره برای واسطه که در اینجا برنامه جو هست
یعنی 100 تومن از پولت میره به فنا
برای همین میگم برای انتخاب برنامه نویس دقت کنید که هم کاردرست باشه و هم بموقع تحویل بده که مجبور نشی بعد 3 ماه علافی بگی خیلی غ ل ط کردم که پروژه رو به این دادم واسم انجام بده

behnam_h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوست عزیز
یکی ار برنامه نویسان سایت برنامه جو من هستم
تا حالا زیاد پروژه برای دوستان نوشتم بدون هیچ تغلبی(خدای نکرده)
و مطمئن هستم بچه های دیگه بهتر از من هستند
بنظر من هر کسی نسبت به اعتماد و تمیزی کار خودش به سفارش دهنده قیمت میده(پس همیشه کمترین یا بیشترین قیمت،مناسبترین نیستند)
روش کار من اینطوره که اول یه کارم تهیه میکنم و به سفارش دهنده میفرستم و سفارش دهنده در صورت نیاز پروژه شو به من واگذار میکنه
کار من خداییه و پول حرام برای هیچ کس خوردن نداره
در صورتی که تمایل دارین بیشتر با روش کا من آشنا بشید با من تماس برقرار کنید
behnam_h
با تشکر از همه عزیزان و شما
ایمیل :
[email protected]

بالا