• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سایت های ثبت دامنه

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

می خواستم یه دامنه ثبت کنم تو name.com و who.is که دیدم با ایران مشکل دارند ، آیا به غیر اینجا ها سایتی هست که با ایران مشکلی نداشته باشه و کاملا مطمئن باشه ؟ ( لطفا ترجیحا سایت های آسیایی مثل هند و... معرفی نکنید. )

Last edited:

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
من خودم چندین دامنه با اطلاعات آمریکا در name ثبت کردم مشکلی نداشتم.
ولی اگر واقعا شرکت معتبر می خواهید و بدون شمکل با ایران می خواهید می تونید از opensrs استفاده کنید.

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
در نيم دات کام ثبت نکنيد
کوچکترىن مشکلى پيش بىاد بدون اطلاع قبلى اکانت رو قفل مىکنند

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

می خواستم یه دامنه ثبت کنم تو name.com و who.is که دیدم با ایران مشکل دارند ، آیا به غیر اینجا ها سایتی هست که با ایران مشکلی نداشته باشه و کاملا مطمئن باشه ؟ ( لطفا ترجیحا سایت های آسیایی مثل هند و... معرفی نکنید. )

سلام

در حال حاضر تنها شرکت معتبری که ایران رو به خوبی ساپورت می کنه و هیچ مشکلی نداره Resello هست که یک شرکت هلندی هست و 90% هاستینگ های ایرانی با این شرکت کار می کنند.

در صورت تمایل دامنه با همون قیمتی که در سایت خودش (resello.com) وجود داره براتون ثبت می کنم (بدون سود) و پنل مستقیم از همین سایت در اختیارتون قرار می دم.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
من خودم چندین دامنه با اطلاعات آمریکا در name ثبت کردم مشکلی نداشتم.
ولی اگر واقعا شرکت معتبر می خواهید و بدون شمکل با ایران می خواهید می تونید از opensrs استفاده کنید.

ممنون

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

در حال حاضر تنها شرکت معتبری که ایران رو به خوبی ساپورت می کنه و هیچ مشکلی نداره Resello هست که یک شرکت هلندی هست و 90% هاستینگ های ایرانی با این شرکت کار می کنند.

در صورت تمایل دامنه با همون قیمتی که در سایت خودش (resello.com) وجود داره براتون ثبت می کنم (بدون سود) و پنل مستقیم از همین سایت در اختیارتون قرار می دم.

ممنون چشم حتما مزاحمتون میشم.

بالا