• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سایت های فیلم و سریال

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
سلام خدمت همه ی بچه ها
دوستان سوالی داشتم در مورد سایت های فیلمو سریال؟
این جور سایتارو حتما باید تو ساماندهی ثبت کرد؟
چجور فیلم هایی میشه گذاشت توشون؟ فیلم ایرانی؟ فیلم خارجی دوبله؟ فیلم زبان اصلی و...؟؟

چون من دیدم تعداد زیادی از این سایت ها که قوانینو رعایت کردن هم باز فیلتر شدن؟ چرا به چه دلیل؟
مثلا سایت iranfilm .tv که فیلم های دوبله ی سانسور شده میذاره هم فیلتر شده! o_O
یا سایت هستی دانلود سر دامنه ی قبلی با وجود اینکه دستورات فیلترینگ رو رعایت کرد و پست های غیر مجاز رو حذف کرد باز هم فیل شد! :confused:
فتا بهشون گیر میده یا فیلترینگ؟ گفتم آخه پلیس فتا پلیسیه که حواسش به همه چی هست شاید بهشون گیر میده...!!

لطفا شرایط رو در مورد شخصی که هیچ پارتی ای نداره توضیح بدید :D

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
لطفا شرایط رو در مورد شخصی که هیچ پارتی ای نداره توضیح بدید :D
شخصی که این شرط رو نداره نباید طرف این چیزا بره که خطر داره
شما سایت هایی مثل دوستی ها رو نبین ... حتی گانجا2موزیک رو هم نبین که فیل میشه.....
اصلا یعنی راه نداره ها شانس بیاری فقط فیل کننت

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
حتی اگه فیلم های دوبله و سانسور شده بزاری!!؟؟؟
یا فقط فیلم ایرانی بزاری!؟؟

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
حتی اگه فیلم های دوبله و سانسور شده بزاری!!؟؟؟
یا فقط فیلم ایرانی بزاری!؟؟

fill کردن کاملا سلیقه ای ، خودمختار ، بی ضابطه انجام میشه و نمیشه گفت چه سایتی ... میشه و نمیشه ، معیار مشخصی هم وجود نداره یارو نشسه از سایته خوشش نمیاد ... دوست من این مجموعه فارغ از دولت فعالیت میکنه و وابسته به قوه قضاییه هست البته ساماندهی مربوط به فرهنگ و ارشاد هست و دولتی هست
توی ساماندهی اومده :
(تبصره1 ماده 21 قانون جرایم رایانه ای) به استناد این تبصره اگر پایگاهی حاوی محتوای مجرمانه باشد و در صورتیکه که مشخصات مدیر پایگاه در ساماندهی ثبت شده باشد، چنانچه وی در اسرع وقت نسبت به حذف محتوای مجرمانه اعلام شده از پایگاه خود اقدام نماید، پایگاهش فیلتر نخواهد شد.
البته باید دید بعد از حذف موارد خواسته شده باز هم .. میشید یا خیر اینجا بحث تکرار محتوای مجرمانه هم پیش میاد مثلا یه مطلب رو بگن حذف کنید بعد چند ماه بعد یه مطلب شبیه همون بزارید
شما اگر می خواهید .. نشید 1 توی ساماندهی ثبت کنید سایتتون رو , اگر اخطاری دریافت کردید حتما جدی بگیرید و برطرف کنید و تشکر کنید بابت اینکه بهتون اخطار دادن

Last edited:

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
اینی که میگید صلیقه ای رو کاملا قبول دارم!
تو کشورمون از این چیزا زیاد دیده شده متاسفانه...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
هیچ اتفاقی نمیفته فقط سریال های هفتگی ایرانی که شبکه خانگی میده بیرون و فیلم های ایرانی که هنوز روی پرده هستند و فیلم های پ و ر ن و و عکس های پ و ر ن داخل سایت نزار کاریت ندارن
فقط مشکل اینه که اینجور سایت ها خیلی زیاد شدند و کسی می تونه موفق باشه که بتونه هزینه کنه - فیلم و سریال های دوبله بزاره ( بدون سانسور و حذفیات ) خصوصا سریال و در ضمن سعی کن روزانه آپدیت باشی اونم سریع

بالا