• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سایت bitcoinplus

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
یک بشر میتونه در مورد این سایت bitcoinplus به من توضیح بده ؟
یه بخشی داره که کد و پلاگین میزاری توی سایتت برای ماینینگ ، میخوام بدونم این بخش برای چی هستش ؟

Last edited:

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
خوب یه دونه افزونه واسه وردپرس داده که میتونید نصبش کنید و خودکار شروع به ماین میکنه.
و روش دیگه ای هم که داره اینه که یه کد داده که شما باید ایمیل پیش فرض رو به ایمیل خودتون (ایمیلی که باهاش توی سایت ثبت نام کردین) تغییر بدین و کد رو توی وبسایت خودتون قرار بدین.که با ورود بازدیدکننده ها به سایت شما خود به خود شروع به ماین کردن بیت کوین میکنه و مقدار بیت کوین رو به حسابتون توی سایت ارسال میکنه.احتمالا همون افزونه هم نیازه که بهش ایمیل بدین.
اگه درآمد از این روش خوب باشه واقعا روش جالبیه...

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خوب یه دونه افزونه واسه وردپرس داده که میتونید نصبش کنید و خودکار شروع به ماین میکنه.
و روش دیگه ای هم که داره اینه که یه کد داده که شما باید ایمیل پیش فرض رو به ایمیل خودتون (ایمیلی که باهاش توی سایت ثبت نام کردین) تغییر بدین و کد رو توی وبسایت خودتون قرار بدین.که با ورود بازدیدکننده ها به سایت شما خود به خود شروع به ماین کردن بیت کوین میکنه و مقدار بیت کوین رو به حسابتون توی سایت ارسال میکنه.احتمالا همون افزونه هم نیازه که بهش ایمیل بدین.
اگه درآمد از این روش خوب باشه واقعا روش جالبیه...
خب این ماینینگ از منابع و پهنای باند هاست استفاده میکنه ؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
خب این ماینینگ از منابع و پهنای باند هاست استفاده میکنه ؟
توی قسمت مربوطه اینو نوشته: your visitors will mine bitcoin for you
پس فکر نکنم چیزی از منابع و پهنای باند شما مورد استفاده قرار بگیره.
البته به گفته ی خودشون.ولی ما میدونیم که ماین کردن نیاز به منبع و مقداری هاست داره.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توی قسمت مربوطه اینو نوشته: your visitors will mine bitcoin for you
پس فکر نکنم چیزی از منابع و پهنای باند شما مورد استفاده قرار بگیره.
البته به گفته ی خودشون.ولی ما میدونیم که ماین کردن نیاز به منبع و مقداری هاست داره.

ممنون
دوست عزیز درامد های بیت کوین لحظه ای میره توی حساب ؟
چون من چنتا سایت بیت کوین رایگان رو تست کردم یه بیت کوینی دادن ولی توی حساب blockchain نمیبینم

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون
دوست عزیز درامد های بیت کوین لحظه ای میره توی حساب ؟
چون من چنتا سایت بیت کوین رایگان رو تست کردم یه بیت کوینی دادن ولی توی حساب blockchain نمیبینم
خواهش میکنم.
من یه سایت بود که توش تسک میزدم هر روز صبح اگه اشتباه نکنم ساعت 10 تصفیه حساب میکرد.
ولی یه بار هم از blockchain به btc-e.com انتقال دادم بیست دقیقه طول کشید.
در کل فکر نکنم انتقال بیت کوین آنی باشه.
برای حساب هم پیشنهاد میکنم از btc-e.com استفاده کن.چون با درآمدت میتونی خرید و فروش کوین هم داشته باشی.

بالا