• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سایت Ebay

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام.
یه مشکل پیدا کردم تو سایت Ebay ، وقتی ثبت نام میکنم بعد از 1 الی 2 روز اکانتم به طور دایم بسته میشه...2 بار هم این اتفاق افتاده...با وی پی ان ایپی ثابت ( از اینها که سایتها می فروشن ) هم موقع ساخت و ورود با ایپی ثابت رفتم اما به محض اولین خرید اکانتم به طور کامل بسته شد.
ایا تا حالا به چنین مشکلی برخورد کردید؟ یعنی به خاطر ایپی هست که راحت شناسایی میشم؟
با خرید vps به نظرتون مشکلم حل میشه که دیگه بن نشم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پی پال و ebay خلی قوانینشون و همین طور الگوی Fraud detection اونا تغییر کرده . دوره استفاده از *** و پروکسی و یا VPSدیگه داره کم کم به سر میاد و به راحتی قابل شناسائی هستند .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

v p n روی سرور خودت راه اندازی کنی یا از تونل با ip خودت استفاده کنی خیلی کمتر به مشکل میخوری چون ip که از فروشنده های v p n میگیری چندین بار استفاده شده و رفته توی بلک لیست مخصوصا اگر شخصی قبلا کلاهبرداری کرده باشه

پ ن: پی پال و ebay درآمد سرشاری از اکانتهای فیک دارن هیچ زمان دنبال بستن این فضای باز نخواهند رفت وگرنه شناسایی اکانت فیک در این همه سال کار خیلی آسونی براشون بوده

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پی پال و ebay خلی قوانینشون و همین طور الگوی Fraud detection اونا تغییر کرده . دوره استفاده از *** و پروکسی و یا VPSدیگه داره کم کم به سر میاد و به راحتی قابل شناسائی هستند .

ممنون از پاسخگویی...راحل چیه؟ البته من با vps تست نکردم...البته تقریبا 1 ماهه پیش بود قصد خرید از سایتی رو داشتم ( گیفت ) به هر طرقی که خواستم از مسترکارتم استفاده کنم اجازه نمی داد و می گفت باید v p n خاموش کنی...v p n رو هم خاموش می کردم هنگام نهایی کردن خرید خطا میداد چون تحریمیم مسترکارت قبول نمی کرد...به ناچار یک وی پی اس خریداری کردم 1 ماهه و با اون رفتم و در کمال تعجب بازهم شناسایی کرد که باید v p n رو خاموش کنی...به پشتیبانی وی پی اس پیام دادم و مشکلم رو مطرح کردم و اونم گفت بله بعضی از سایت ها حتی vps رو هم تشخیص میدن و تنها راه استفاده از residential v p n هست که من نتونستم جایی پیدا کنم..الان چجوری بعضی ها خرید میکنن؟

--------------

الان تو سایت های خارجی چک کردم قیمت 1 ماهه این نوع سرویس رو ( residential v p n ) زدن ماهی 500$ o_O

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

v p n روی سرور خودت راه اندازی کنی یا از تونل با ip خودت استفاده کنی خیلی کمتر به مشکل میخوری چون ip که از فروشنده های v p n میگیری چندین بار استفاده شده و رفته توی بلک لیست مخصوصا اگر شخصی قبلا کلاهبرداری کرده باشه

پ ن: پی پال و ebay درآمد سرشاری از اکانتهای فیک دارن هیچ زمان دنبال بستن این فضای باز نخواهند رفت وگرنه شناسایی اکانت فیک در این همه سال کار خیلی آسونی براشون بوده
حتی وی پی اس هم ممکنه قبلا یکی دیگه استفاده کرده باشه؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ممنون از پاسخگویی...راحل چیه؟ البته من با vps تست نکردم...البته تقریبا 1 ماهه پیش بود قصد خرید از سایتی رو داشتم ( گیفت ) به هر طرقی که خواستم از مسترکارتم استفاده کنم اجازه نمی داد و می گفت باید v p n خاموش کنی...v p n رو هم خاموش می کردم هنگام نهایی کردن خرید خطا میداد چون تحریمیم مسترکارت قبول نمی کرد...به ناچار یک وی پی اس خریداری کردم 1 ماهه و با اون رفتم و در کمال تعجب بازهم شناسایی کرد که باید v p n رو خاموش کنی...به پشتیبانی وی پی اس پیام دادم و مشکلم رو مطرح کردم و اونم گفت بله بعضی از سایت ها حتی vps رو هم تشخیص میدن و تنها راه استفاده از residential v p n هست که من نتونستم جایی پیدا کنم..الان چجوری بعضی ها خرید میکنن؟

یک vps لینوکس بگیر طبق این آموزش عمل کن و با مرورگر روی سرور کارهات انجام بده سعی کن میزان رم سرورت مناسب باشه که کندی نداشته باشی

اسکریل هم یک زمانی خیلی گیر میداد ولی هر محدودیتی یک راه در رو داره :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بالا