• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سربازی

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
سلام دوستان من یه سوالی دارم کسی میدونه چطوریاس
من خرداد سال 90 بود که تغییر رشته دادم از ریاضی به رشته فنی شاخه کار دانش (معماری) والان تازه دیپلمم رو دریافت کردم و امسال هم کنکور دادم و متاسفانه با بدشانسی تمام قبول نشدم
الان این واسم سواله که سال دیگه میتونم بازم کنکور بدم یا اینکه دیگه سرباز شدم رفت؟
متول 72 هم هستم نیمه اول
اون مدت 1 سال از زمانیه که دیپلمم رو میگیرم (یا از زمانی که پیشدانشگاهیم تموم میشه یعنی خرداد 90 ؟؟)

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
سلام دوستان من یه سوالی دارم کسی میدونه چطوریاس
من خرداد سال 90 بود که تغییر رشته دادم از ریاضی به رشته فنی شاخه کار دانش (معماری) والان تازه دیپلمم رو دریافت کردم و امسال هم کنکور دادم و متاسفانه با بدشانسی تمام قبول نشدم
الان این واسم سواله که سال دیگه میتونم بازم کنکور بدم یا اینکه دیگه سرباز شدم رفت؟
متول 72 هم هستم نیمه اول
اون مدت 1 سال از زمانیه که دیپلمم رو میگیرم (یا از زمانی که پیشدانشگاهیم تموم میشه یعنی خرداد 90 ؟؟)

بنده خدا خوب برو حوزه **** وظیفه بپرس :happy:(البته فک کنم یه سال دیگه وقت داشته باشی)

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
فکر میکنم 1 سال مهلت باشه .

راستی دوستان کسی میدونه کسی که پدر مادرش یکی 2 ماهه طلاق گرفته اند میتونه واسه معافی پیگیری کنه یا نه ؟یکی میگفت باید 30 ماه گذشته باشه از طلاق ولی فکر نمیکنم فکر کنم باید 30 طول میکشه تا معاف دائم رو بدن . کسی اطلاعی داره ؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
اگه 72 هستی یکسال هم وقت داری البته باید بری برای سربازی ثبت نام کنی بعدش هم میتونی 2ماه عقب بندازی بعدش اگه در اومدی که هیچ اگه در نیومدی میری سربازی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر میکنم 1 سال مهلت باشه .

راستی دوستان کسی میدونه کسی که پدر مادرش یکی 2 ماهه طلاق گرفته اند میتونه واسه معافی پیگیری کنه یا نه ؟یکی میگفت باید 30 ماه گذشته باشه از طلاق ولی فکر نمیکنم فکر کنم باید 30 طول میکشه تا معاف دائم رو بدن . کسی اطلاعی داره ؟

میتونی بری دنبالش فعلا بهت معافیت موقت میدن تا 30 ماه (یا 5 سال، دقیق نمیدونم) بگذره اونوقت معافیت دائم میدن بهت.

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
ممنون دوستان
از ترسم جایی نمیپرسیدم :دی
خودمو مش تو لیاس سربازی تصور میکردم که طی دستمه :دی

بالا