• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سو پبشنه کمک فوری

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
یکی از دوستهای من مورد اتهام کلاهبرادری هست و تاربخ دادگاهش هم تو اردبهشت و موضوع هم مربوط به خربد و فروش ماشین میشه , حالا براش یه موقعیت شغلی پیش اومده که نیاز به گواهی عدم سو پیشنه داره میخام بدونم اگه الان بره پلیس + 10 استعلام کنه سو پیشنه ای براش ثبت شده یا خیر؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
همونطور که خودتون هم نوشتین , ایشون مورد اتهام هستند و جرم ثابت نشده , پس مسلما در گواهی عدم سو پیشینه هم چیزی ذکر نخواهد شد. در ضمن تاریخ دادگاه هم که خیلی مونده فعلا , مجرم هم بشن مدتی طول میکشه که وارد سیستم بشه

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سو پیشینه پس از رای دادگاه ثبت میشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
تا پاش به زندان باز نشه سوء پیشینه نمیشه واسش . حتی بازداشت موقت 1 ماهه هم سوء پیشینه نیست . باید حکم قطعی بیاد که اونم خیلی طول میکشه ! درضمن میشه دادگاه رو شست و رفت ولی هرکجای ایران بزنن امارش تو اگاهی میاد حتی اگر بیگناه باشه

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
این دادگاه های لعنتی هم اینقدر طول می کشه که آدم رو جون به لب می کنه . ماشالا در مملکت اسلامی اینقدر آمار جرم و جنایت بالاست که وقت نمی کنن به پرونده ها رسیدگی کنن !

new24

Registered User
لایک‌ها
300
این دادگاه های لعنتی هم اینقدر طول می کشه که آدم رو جون به لب می کنه . ماشالا در مملکت اسلامی اینقدر آمار جرم و جنایت بالاست که وقت نمی کنن به پرونده ها رسیدگی کنن !

دادا اخر این بروکی چیه؟
بعد تیکه کلام "چیپس" این دومین سوال من تو این انجمنه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دادا اخر این بروکی چیه؟
بعد تیکه کلام "چیپس" این دومین سوال من تو این انجمنه

اتفاقا بروکی الان یه بچه کم و سن و سال هم میخواد،دوست داری باباجون؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان
یکی از دوستهای من مورد اتهام کلاهبرادری هست و تاربخ دادگاهش هم تو اردبهشت و موضوع هم مربوط به خربد و فروش ماشین میشه , حالا براش یه موقعیت شغلی پیش اومده که نیاز به گواهی عدم سو پیشنه داره میخام بدونم اگه الان بره پلیس + 10 استعلام کنه سو پیشنه ای براش ثبت شده یا خیر؟

راستشو بگو !! چه گندی بالا اوردی؟؟

600x468_%D9%84%DB%8C%D9%84%D8%A7_%D8%A7%D9%88%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C.jpg

Last edited:

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
این سوسابقه هم واقعن مسخره شده دیگه. قدیما وقتی می گفتن فلانی سوسابقه داره همه می فهمیدند عجب آدم خفنیه و عجب آدم گردن کلفت یا شارلاتانیه ! ولی الان رفیقامو نگاه می کنم یکی در میون سابقه دارن !
sharmandegi.gif

قدیما افتخارشون این بود که پاشون به کلانتری باز نشده ، ولی الان خودم یک ماه در میون یک پام خونه س ، یک پام توی کلانتری!

چند سال اخیر هم به خاطر اتفاقات مضحکی آدم رو بازداشت می کنند و الکی الکی براش سوسابقه درست می کنن . منظور اینکه دیگه از روی اینکه کسی سابقه دار هست نمیشه قضاوت کرد که آدم درستی هست یا نه

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
سیستم سو سابقه بعد از در زندان بودن به مدت بالای 60 روز یعنی 61 روز بوجود میاد که قابل خریدن هم نیست و حتما باید کشیدش
اگر دیده باشید زیاد هستن کسایی که حکمشون 61 روز زندانه دلیلش هم اینه که قاضی می خواسته حتما برن زندان و سو سابقه بشه اما زیاد سنگین نبوده جرمشون

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سیستم سو سابقه بعد از در زندان بودن به مدت بالای 60 روز یعنی 61 روز بوجود میاد که قابل خریدن هم نیست و حتما باید کشیدش
اگر دیده باشید زیاد هستن کسایی که حکمشون 61 روز زندانه دلیلش هم اینه که قاضی می خواسته حتما برن زندان و سو سابقه بشه اما زیاد سنگین نبوده جرمشون

90 و 91 روزه

بالا