• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سیستم های همکاری در فروش

Faraz4u

Registered User
لایک‌ها
27
سلام

من یه سوالی واسم پیش اومده

سیستم های همکاری در فروش بدین شکل هستن که وقتی با لینک وب مستر کسی وارد میشه و سفارش میده اون وب مستر پورسانت میگیره

حالا اگه مثلا دفعه اول طرف روی بنر یا لینک کلیک کرد و وارد لینک یکی از محصولات فروشگاه وب مستر شد . بعد دلش خواست بره صفحه اول فروشگاه و ادامه لینک را حذف کرد . بعد از اونجا سفارش یه محصول دیگه را داد . آیا سیستم ها جوری هستند که ip کاربر را شناسیایی کنه بفهمه اون همونیه که از لینک وب مستر وارد شده یا خیر؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
تقریبا همه ی سیستم ها هوشمند هستند و تا زمانی که اون Ip داخل فروشگاه هست و خرید کنه به نام بازاریاب ثبت میشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مشکل زمانیه که طرف بار اول خرید نمیکنه میره یه چرخی میزنه بعدا با ادرس اصلی وارد میشه و هیچی به ما نمیرسه :دی

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
مشکلی که عنوان کردید کم و بیش وجود داره و از نواقص سیستم همکاری در فروش به شمار میره و کاریش هم نمیشه کرد!

فکر کنم بهترین راه حل اتصال دومین به فروشگاه باشه. که حتی بعد از اینکه کاربر صفحه رو بست، اگه مثلاً چند وقت دیگه بیاد به سایت سر بزنه و خرید کنه، پورسانت به وبمستر تعلق می گیره.

در مورد ذخیره IP: فکر کنم سیستم های همکاری در فروش نهایتاً از روی کوکی کاربر رو شناسایی کنند که اگه کاربری کوکی های مرورگر و ادامه لینک رو پاک کنه، دیگه پورسانت به وبمستر تعلق نمیگیره.

ضمناً یک فروشگاه کلیکی با سابقه درخشان!! هست که در سیستم همکاری در فروشش، اگه مشتری از لینکهای موجود در منوهای کناری صفحه اش (sidebar) خرید کنه، هیچ پورسانتی به وبمستر نمیده. (اسمش رو نگم بهتره...)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
مشکل زمانیه که طرف بار اول خرید نمیکنه میره یه چرخی میزنه بعدا با ادرس اصلی وارد میشه و هیچی به ما نمیرسه :دی

شاید 1% هم اینجوری نشه
من بارها از مشتری پرسیدم از کدوم سایت خرید کردین میگه نمیدونم والا :D
ضمناً یک فروشگاه کلیکی با سابقه درخشان!! هست که در سیستم همکاری در فروشش، اگه مشتری از لینکهای موجود در منوهای کناری صفحه اش (sidebar) خرید کنه، هیچ پورسانتی به وبمستر نمیده. (اسمش رو نگم بهتره...)

oxinads? :wacko:

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
شاید 1% هم اینجوری نشه
من بارها از مشتری پرسیدم از کدوم سایت خرید کردین میگه نمیدونم والا :D

oxinads? :wacko:

منم هر بار از مشتری پرسیدم گفتم از چه سایتی خرید کردی گفته نمیدونم
به دلم موند یکی سایت بگه

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

دوستان جواب دادن ولی در اخر پارک دامنه خیلی ساده و راحت دیگه این دل نگرانی رو هم نداره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دوستان جواب دادن ولی در اخر پارک دامنه خیلی ساده و راحت دیگه این دل نگرانی رو هم نداره

پارکیدیم دامنه رو :دی
ولی مشکل رو قبلا بهت گفتم سیسیتمهای شما وقتی کد تبلیغاتی رو میزنی باز رو دامین اصلی میدن نه رو دامین ما
باید خودمون دستی بزاریم :دی

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مشکل زمانی به اوج خودش می رسه که مشتری به تلفن پشتیبانی زنگ میزنه برای ثبت سفارش :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
مشکل زمانی به اوج خودش می رسه که مشتری به تلفن پشتیبانی زنگ میزنه برای ثبت سفارش :D

آره این مورد بدیه . ما هم هر بار چنین تماسی داریم میگیم خودشون حتما باید از نت ثبت کنند و اینکارو انجام بده تو پیامش بنویسه که یه هدیه هم براش ارسال کنیم . اما اگر بازی کلی شاسکول بازی درآورد و گفت نمی تونه ثبت کنه می پرسیم از کدوم سایت تبلیغای مارو دیده اومده تو . دردسرش هم اینجاست که این مواقع خودمون هنگ می کنیم که طرف از سایت های یوزرای سیستم همکاری اومده تو یا از سیسستم کلیکیمون !

کلا ثبت دامنه ، تا جایی که میشه عدم ثبت سفارش تلفنی توسط سیستم ، اضافه کردن لینک مستقیم خرید ( نه ورود به شاپ توسط همکارا و .... می تونه نودوپنج درصد این مشکل رو حل کنه . اون پنج درصدم مواردیه که مثلا بهزاد گفت و باید اصلاح بشه و...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آره این مورد بدیه . ما هم هر بار چنین تماسی داریم میگیم خودشون حتما باید از نت ثبت کنند و اینکارو انجام بده تو پیامش بنویسه که یه هدیه هم براش ارسال کنیم . اما اگر بازی کلی شاسکول بازی درآورد و گفت نمی تونه ثبت کنه می پرسیم از کدوم سایت تبلیغای مارو دیده اومده تو . دردسرش هم اینجاست که این مواقع خودمون هنگ می کنیم که طرف از سایت های یوزرای سیستم همکاری اومده تو یا از سیسستم کلیکیمون !

کلا ثبت دامنه ، تا جایی که میشه عدم ثبت سفارش تلفنی توسط سیستم ، اضافه کردن لینک مستقیم خرید ( نه ورود به شاپ توسط همکارا و .... می تونه نودوپنج درصد این مشکل رو حل کنه . اون پنج درصدم مواردیه که مثلا بهزاد گفت و باید اصلاح بشه و...
خیلی از افراد ثبت نمی کنن سفارش رو و تماس می گیرن
من مثلا روی سیستم همکاری در فروش پی پرسل دامنه گذاشتم چند جا تبلیغ کردم در هفته چندین بار تماس می گیرن فلان جنس رو میخوایم میگی داخل سایت باید سفارش بدین یا طرف خوب برخورد می کنه وقطع می کنه ( بعد داخل سایتم سفارش نمیده!) یا عصبانی میشه و میگه شما دیگه چه فروشنده ای هستی! ( بازم سفارش نمیده و دیگم طرف ما پیداش نمیشه) جدیدا! کسی تماس میگیره می گم با خطهایی که داخل سایت هست تماس بگیرید که حداقل طرف شاکی نشه

بالا