• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد شارژ کردن سیمکارت در iPad 4

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام.

از دوستانی که iPad4 دارن یه سوال دارم. آیا میشه در این تبلت سیمکارت ایرانسل رو مستقیم شارژ کرد؟؟

Last edited:

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
شما که سیمکارت ایرانسل داری نیازی به نصب هیچگونه برنامه نداری، مستقیما وارد این سایت شو فروش آنلاین کارت شارژ ایرانسل و قسمت شارژ مستقیم رو انتخاب کن (بحث تبلیغ هم نیست چون خودم همیشه از این سایت استفاده میکنم) نوضیحات سایت هم واضح هست بعد از انجام خرید بعد چند ثانیه یه اسمس میاد که شارژ انجام شده!
حتی میتونی اینکار رو از طریق خود سایت ایرانسل انجام بدی و مستقیم شارژ کنی که اینطوری فکنم 20% شارژ بیشتر هم بهت میده (شگفت انگیز نیست)

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
دوست عزیز شما بدون اینکه نیاز به نصب نرم افزار و هر گونه ویجتی داشته باشید می توانید با مراجعه به آدرس زیر :

خرید شارژ مستقیم ایرانسل

سیم کارت ایرانسل خود را مستقیما و بدون نیاز به وارد کردن رمز شارژ نمایید . ضمن اینکه قابلیت شارژ شگفت انگیز و پرداخت قبوض دائمی ایرانسل نیز از این طریقامکان پذیر است .

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز شما بدون اینکه نیاز به نصب نرم افزار و هر گونه ویجتی داشته باشید می توانید با مراجعه به آدرس زیر :

خرید شارژ مستقیم ایرانسل

سیم کارت ایرانسل خود را مستقیما و بدون نیاز به وارد کردن رمز شارژ نمایید . ضمن اینکه قابلیت شارژ شگفت انگیز و پرداخت قبوض دائمی ایرانسل نیز از این طریقامکان پذیر است .

شما که سیمکارت ایرانسل داری نیازی به نصب هیچگونه برنامه نداری، مستقیما وارد این سایت شو فروش آنلاین کارت شارژ ایرانسل و قسمت شارژ مستقیم رو انتخاب کن (بحث تبلیغ هم نیست چون خودم همیشه از این سایت استفاده میکنم) نوضیحات سایت هم واضح هست بعد از انجام خرید بعد چند ثانیه یه اسمس میاد که شارژ انجام شده!
حتی میتونی اینکار رو از طریق خود سایت ایرانسل انجام بدی و مستقیم شارژ کنی که اینطوری فکنم 20% شارژ بیشتر هم بهت میده (شگفت انگیز نیست)

آقا علی منم همینا که دوستان گفتن پیشنهاد میدم :D

با توجه به اینکه شخص دستری به اینترنت نداشته باشه! به چه روشی باید شارژ کنه !؟

felex

Registered User
لایک‌ها
137
ابتدا باید آیپدتون رو بسته به ورژنش جیلبریک کرده باشید .
نرم افزار cydia رو باز کنید .
به تب search برید .
کلمه queryussd رو جست و جو کنید .( توضیح اینکه این نرم افزار در سورس bigboss موجود می باشد)
نرم افزار queryussd رو روی آیپدتون نصب کنید .
پس از نصب باید آیپد رو ریسپرینگ کنید .
حالا به قسمت Setting برید .
نرم افزار رو در قسمت Extensions با نام QueryUSSD اجرا کنید .
حالا باید تنظیمات رو انجام بدین
در قسمت Query 1 و همچنین Query 2 میتونین کدها رو وارد کنید .
بعد باید به قسمت Activation Methods برید تا به نرم افزار بگید که با استفاده از چه روشی کد رو اجرا کنه . (برای مثال من در اینجا گزینه Short Hold در Home Botton رو زدم)
حالا نرم افزار کامله و آماده اجرای کد ، هر زمان که خواستید میتونین با نگه داشتن دکمه هوم به مدت چند ثانیه کد رو بفرستید .
منبع انجمن i-phone

البته کسی که آیپد داره اگه اینترنتش فعال نباشه دیگه به درد نمی خوره

بالا