• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد شرکت های بازاریابی شبکه ای

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام.یه سوال برام پیش اومده دوستان در مورد شرکت های بازاریابی شبکه ای.
میخواستم بدونم اینا که میگن مثلا 4 نفر معرفی کنید هر نفر در ماه باید 100 هزارتومن خرید کنه و باز هر نفر دیگه 4 نفر بیاره و در پورسانت کل شما شریک میشید،آیا کل قضیه به همین شکل هست؟یا یه جور کلاهبرداریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
از پایه و اساس کارشون که معمولا کلاهبرداری نیست مخصوصا اینایی که مجوز دارن ولی خب معلوم نیست آخرش چی میشه..
مثل شرکت ابر تــ * کهــ* که با اون همه سرو و صدا و عضو طبق آخرین اخبار من مجوزشون تو شیراز که باطل شد ، بقیه هم معلوم نیست آخرش چی بشه :دی

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
ممنون.دوستان دیگه نظری ندارند؟

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
این شرکت ها چیزی جز تلف کردن وقت نیست فقط برای کسی که راس باشه جواب میده، شما تصمیم گیرنده خودتی واسه فعالیت اما من بهتون پیشنهاد میکنم دور همچین سیستم هایی نرید
اینو بر حسب تجربه میگم

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان لطفا در مورد چیزی که اگاهی ندراید نظر ندهید
چند شرکت بازار یابی شبکه داریم
که بعد از مدتی تحقیق من وارد یکی از ان شرکت ها شدم اگر مایل بودید خصوصی بهتون میگم
من چند تاشرکت بازار یابی شبکه ای کلاساشو شرکت کردم تنها شرکتی که خیلی صداقت داشت همین شرکتیه که الان رفتم داخل ان
اون چند شرکت به ما میگفتن ما اولین شرکتی هستیم در ایران که مجوز گرفتیم که بعد از تحقیق در سازمان صنعت و معادن فهمیدم که اکثرا دروغ میگفتن وفقط همان یک شرکت است که اولین مجوز را گرفته
دوما بعد از اینکه صحبتی شد در مورد اینکه شرکت های بازار یابی فقط باید محصولات داخلی را به فروش برسانند اولین شرکتی که تمام جنس های خارجیشو با اینکه بسیار پرفروش بود جمع کرد همین شرکت بود این یعنی قانون مندی
افراد نااگاه معمولا میگن اینا همش دروغه و اینا همش الکیه و کلاه برداریه چون وافعا نمیدانند
بعضیا میگن اینا فقط برای اون راس فقط فایده داره اینا بازاریابی شبکه ای رابا شرکت های هرمی اشتباه گرفتند
در ضمن در بعضی موارد که دیده شده شرکت کلاه برداری نکرده و بعضی از مجموعه ها با وادار کردن زیرمجموعه خود به خریدهای زیاد خواستن دوستان خود را فدای خود کنند پس دقت کنید وارد هر گروهی نشوید
خوشبختانه گروه ما از این معایب هم عاری میباشد
در صورتی که مایل بودید به توضیح بیشتر با تلگرام بنده در تماس باشید
تلگرام : http://telegram.me/hasan72m
دوستان مشهدی در صورت تمایل به شرکت و اشنایی با کلاس های بازاریابی شبکه ای تماس بگیرند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
طبق تحقیقات فراوانی که در این چند روز کردم مطابق نظر یکی از دوستان کلا اینا کارشون از پایه و اساس غیر قانونی نیست و طبق قانون جلو میرن.منتهی ممکن هست شما تلاش کنی و تلاشت به ثمر نشینه در مورد ضرر مالی هم شما پول میدی جنس میخری فوقش 20 تومن گرونتر از بازار میخری فقط نیاد دچار حرص و طمع بشی و کل درآمدت رو بذاری رو این کار

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این کار فقط جنس خریدن نیست
پورسانت خرده فروشی
زیر مجموعه گیری
سود مشارکت
پلان mlm چند سطحی
و بعضی پلان های اضافه که بعضی شرکت ها مثل بادران دارند پلان باشگاه بادران
و...

بالا