سلام دوستان لطفا در مورد چیزی که اگاهی ندراید نظر ندهید
چند شرکت بازار یابی شبکه داریم
که بعد از مدتی تحقیق من وارد یکی از ان شرکت ها شدم اگر مایل بودید خصوصی بهتون میگم
من چند تاشرکت بازار یابی شبکه ای کلاساشو شرکت کردم تنها شرکتی که خیلی صداقت داشت همین شرکتیه که الان رفتم داخل ان
اون چند شرکت به ما میگفتن ما اولین شرکتی هستیم در ایران که مجوز گرفتیم که بعد از تحقیق در سازمان صنعت و معادن فهمیدم که اکثرا دروغ میگفتن وفقط همان یک شرکت است که اولین مجوز را گرفته
دوما بعد از اینکه صحبتی شد در مورد اینکه شرکت های بازار یابی فقط باید محصولات داخلی را به فروش برسانند اولین شرکتی که تمام جنس های خارجیشو با اینکه بسیار پرفروش بود جمع کرد همین شرکت بود این یعنی قانون مندی
افراد نااگاه معمولا میگن اینا همش دروغه و اینا همش الکیه و کلاه برداریه چون وافعا نمیدانند
بعضیا میگن اینا فقط برای اون راس فقط فایده داره اینا بازاریابی شبکه ای رابا شرکت های هرمی اشتباه گرفتند
در ضمن در بعضی موارد که دیده شده شرکت کلاه برداری نکرده و بعضی از مجموعه ها با وادار کردن زیرمجموعه خود به خریدهای زیاد خواستن دوستان خود را فدای خود کنند پس دقت کنید وارد هر گروهی نشوید
خوشبختانه گروه ما از این معایب هم عاری میباشد
در صورتی که مایل بودید به توضیح بیشتر با تلگرام بنده در تماس باشید
تلگرام :
http://telegram.me/hasan72m
دوستان مشهدی در صورت تمایل به شرکت و اشنایی با کلاس های بازاریابی شبکه ای تماس بگیرند