• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد صادرات کشمش

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
ما یک کارخانه ی کشمش داریم و محصول هم با کیفیت و برای صادرات تولید می کنیم ، بسته بندی و خیلی از مسائلی که اروپایی ها روی اون حساس هستند رعایت شده ، اما از زمان بحران اوکراین مشتری های سنتی کم شدند و صادرات باز هم به روش سنتی فقط به عراق انجام میشه
میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعی از نحوه ی بازاریابی برای صادرات کشمش داره ؟

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من چند نفر میشناسم تو گروهی عضوم که همه صادر کننده ان شما عکس و مشخصات کشمش وقیمتاتون بدید من اونجا بدم حتما مشتری پیدا میشه.حق ما فراموش نشه ها!!

pishro-tejarat.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ما یک کارخانه ی کشمش داریم و محصول هم با کیفیت و برای صادرات تولید می کنیم ، بسته بندی و خیلی از مسائلی که اروپایی ها روی اون حساس هستند رعایت شده ، اما از زمان بحران اوکراین مشتری های سنتی کم شدند و صادرات باز هم به روش سنتی فقط به عراق انجام میشه
میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعی از نحوه ی بازاریابی برای صادرات کشمش داره ؟

سلام ، پیشنهاد میکنم برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیازتون به سایت شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت که ارائه دهنده کلیه خدمات بازرگانی و نیز صادرات محصولات و تولیدات با کیفیت ایرانی به خصوص پسته ، انواع میوه تازه ، میوه خشک و مواد غذایی به کشورهای حاشیه خلیج فارس ،آسیای میانه و آفریقایی و... می باشد یه سری بزنید

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام ، پیشنهاد میکنم برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیازتون به سایت شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت که ارائه دهنده کلیه خدمات بازرگانی و نیز صادرات محصولات و تولیدات با کیفیت ایرانی به خصوص پسته ، انواع میوه تازه ، میوه خشک و مواد غذایی به کشورهای حاشیه خلیج فارس ،آسیای میانه و آفریقایی و... می باشد یه سری بزنید
این که فروشگاه ظرف و ظروفه. ربطی به این چیزی که گفتی نداشت.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
بالا