• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد طراحی سایت

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من يه سايت ميخوام با 100 مگ فضا که خيلی ساده باشه و از اصلاً انجمن و مواردی که با بيننده ارتباط برقرار کنم نميخام استفاده کنم داخل اين سايت فقط چنتا فايل زيپ قرار ميگيره فلش باشه فکر کنم بهتر ميشه بهم بگين چيکار بايد بکنم؟اصلاً اين ميشه استاتيک يا ديناميک؟فرض کنين هاست و دومين رو گرفتم بدش يه راهی بهم ميگين که خودم بتونم طراحيش کنم يا اگه هم نميتونم که هيچی!!

Pat_o_Mat

Guest
لایک‌ها
0
بابت طراحي با فلش يه مقدار درسر خواهي داشت .
اما ميتوني از بزنامه هاي طراحي صفحات وب همچون FrontPage و يا Dreamweaver استفاده كني .
تنها چيزي كه بهش احتياج دارين يه مقدار حوصله و يه خورده بيشتر پشتكار.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
فلش باشه فکر کنم بهتر ميشه
منظورتون اينه كه كل سايت فلش باشه؟
فكر كنم شما بهتر باشه از تمپليت هاي آماده استفاده كنين.
بکنم؟اصلاً اين ميشه استاتيک يا ديناميک؟
اينطور كه شما مي گين مي شه استاتيك.چند تا فايل براي دانلود مي زارين بعد هروقت خواستين فايل ها رو عوض كنين دوباره لينك هاي صفحه رو توي كامپيوتر تغيير مي دين و صفحه رو آپلود مي كنين.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Annapaquin :
منظورتون اينه كه كل سايت فلش باشه؟
فكر كنم شما بهتر باشه از تمپليت هاي آماده استفاده كنين.

اينطور كه شما مي گين مي شه استاتيك.چند تا فايل براي دانلود مي زارين بعد هروقت خواستين فايل ها رو عوض كنين دوباره لينك هاي صفحه رو توي كامپيوتر تغيير مي دين و صفحه رو آپلود مي كنين.

بهم کمک ميکنی فکر کنم از تمپلتها آماده استفاده کنم بهتره خوب چيکار بايد بکنم؟از کجا بگيرم و چه شکلی بايد ببينم که اونی که ميخوام توش هست يا نه! بدش اگه بهم يجا واسه خريد host که سايت هیdown نشه و سرعتش هم خوب باشه قيمتشم بالا نباشه واسه حدود 50 تا 100 مگا بايت معرفی کنی.بدشم يجا واسه رجيستر کردن domain.ممنون ميشم:blush:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خوب تمپليت آماده رو مي تونيد از سايت e-runweb.com يا http://www.tooplink.com/template/index.htm بخريد.البته دونه اي نيست كيلوئيه:D مثلا 7 تا سي دي پر از تمپليت مي فروشن 14000 تومن.توي قسمت بازارچه همين فروم هم گاهي وقتا مي فروشن.تمپليت مجاني هم پيدا مي شه.
اينم ليست سايت هايي كه تمپليت مجاني مي دن:
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=330710&postcount=1
البته حتما بايد كمي html بلد باشين.
در مورد هاست هم كه هیdown نشه و سرعتش هم خوب باشه قيمتشم بالا نباشه نمي دونم چي بگم
33.gif
ولي اگه من مي خواستم يه سايت بزنم هاست رو از همين پرشين تولز مي گرفتم دومين رو هم از همين جا رجيستر مي كردم:)

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Annapaquin :
خوب تمپليت آماده رو مي تونيد از سايت e-runweb.com يا http://www.tooplink.com/template/index.htm بخريد.البته دونه اي نيست كيلوئيه:D مثلا 7 تا سي دي پر از تمپليت مي فروشن 14000 تومن.توي قسمت بازارچه همين فروم هم گاهي وقتا مي فروشن.تمپليت مجاني هم پيدا مي شه.
اينم ليست سايت هايي كه تمپليت مجاني مي دن:
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=330710&postcount=1
البته حتما بايد كمي html بلد باشين.
در مورد هاست هم كه هیdown نشه و سرعتش هم خوب باشه قيمتشم بالا نباشه نمي دونم چي بگم
33.gif
ولي اگه من مي خواستم يه سايت بزنم هاست رو از همين پرشين تولز مي گرفتم دومين رو هم از همين جا رجيستر مي كردم:)

مرسی از کمکت مشکل اينجاست که من هيچی از سايت و کدjava و htmlو غيره سر درنميارم بايد چيکار کنم؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
مرسی از کمکت مشکل اينجاست که من هيچی از سايت و کدjava و htmlو غيره سر درنميارم بايد چيکار کنم؟
html که کاری نداره
خوراکش fronpage

arsiajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali-boofaloo :
html که کاری نداره
خوراکش fronpage

سلام نگو کاری نداره يه جوری بگو چيکار کنم step by step من باهوشم زود ياد ميگيرم!:D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
شما اگه از تمپلت آماده استفاده کنین .. و فایل html رو با frontpage باز کنید .. خودتون متوجه میشین چیکار باید کرد .. اشتب گفتم ؟؟؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فرانت پیج و دریم ویور هیچ وقت جای دانش HTML رو نمی گیره ، شما اگر HTML بلد نباشی با دریم ویور و فرانت پیج کار زیادی نمی تونی انجام بدی !

حرفه ای ها درست میگم ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یک سری به سایت http://www.iranwebshop.com مردم ایران را دیوانه حساب کردن تمام اسکریت هایی که میفروشن بیشتر از 5 دلار نیست اینا به این قیمتهای نجومی میفروشن خدا پدر هر چی کافر بیامرزه.

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از supertramp :
سلام دوستان من يه سايت ميخوام با 100 مگ فضا که خيلی ساده باشه و از اصلاً انجمن و مواردی که با بيننده ارتباط برقرار کنم نميخام استفاده کنم داخل اين سايت فقط چنتا فايل زيپ قرار ميگيره فلش باشه فکر کنم بهتر ميشه بهم بگين چيکار بايد بکنم؟اصلاً اين ميشه استاتيک يا ديناميک؟فرض کنين هاست و دومين رو گرفتم بدش يه راهی بهم ميگين که خودم بتونم طراحيش کنم يا اگه هم نميتونم که هيچی!!
با سلام
آقا من حاضرم اين كارو تمام و كمال انجام بدم اگر خيلي صفحاتتون زياد نباشن
من 20 تومان ازتون مي گيرم با هاست و دومين وطراحي كامل و زيبا تحويلتون مي دم تضميني و كامل اونم به خاطر اينكه فعلا بي كارم
من 10 مگ هاست بهتون ميدم و مطمئنم كه واستون كافيه مخصوصا اگر طراحيش دست من باشه
اگز 50 مگ مي خواين 25 تومان مي گيرم
مطمئن باشيد كه پشيمون نمي شيد چون نرخش خيلي بالا تر از اين حرفاست
اگر سؤالي داشتيد بگيد

ضمنا اگر خودتون مي خوايد طراحي ياد بگيريد بگيد تا راهنماييتون كنم اما اينو يادتون باشه كه تجربه كشك نيست

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از nanofarda. :
با سلام
آقا من حاضرم اين كارو تمام و كمال انجام بدم اگر خيلي صفحاتتون زياد نباشن
من 20 تومان ازتون مي گيرم با هاست و دومين وطراحي كامل و زيبا تحويلتون مي دم تضميني و كامل اونم به خاطر اينكه فعلا بي كارم
من 10 مگ هاست بهتون ميدم و مطمئنم كه واستون كافيه مخصوصا اگر طراحيش دست من باشه
اگز 50 مگ مي خواين 25 تومان مي گيرم
مطمئن باشيد كه پشيمون نمي شيد چون نرخش خيلي بالا تر از اين حرفاست
اگر سؤالي داشتيد بگيد

ضمنا اگر خودتون مي خوايد طراحي ياد بگيريد بگيد تا راهنماييتون كنم اما اينو يادتون باشه كه تجربه كشك نيست

خوب من طراحی درست حسابی ميخوام اگه تو هم ميخوای از تمپلت ها استفاده کنی بيخيال اگه که واردی همون 10 مگا بايت کافيه خوب هاست از کجا ميخوای بگيری؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
عزیز طراحیه درست حسابی با این پولا نمیشه.........

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از pool :
یک سری به سایت http://www.iranwebshop.com مردم ایران را دیوانه حساب کردن تمام اسکریت هایی که میفروشن بیشتر از 5 دلار نیست اینا به این قیمتهای نجومی میفروشن خدا پدر هر چی کافر بیامرزه.

با سلام دوست عزيز

ما نمايندگي تمپليت مونستر هستيم خدا پدر شما رو بيامرزه مواظب حرف زدنتون باشيد
در ضمن ما سري 1000 تا 10000 تمپليت مونستر رو در 20 سي دي 700 مگابايتي با قيمت مناسب در فروشگاه سايت براي فروش گذاشته ايم.

www.iranwebshop.com/shop

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي بخشيد من كه گفتم فقط به خاطر اينكه خيلي بي كار شدم اين قيمتو مي دم وگر نه مطمئن باشيد چند برابر بود
به نقل از JuJu :
عزیز طراحیه درست حسابی با این پولا نمیشه.........
ميشه خوبشم ميشه من تضمين مي كنم
اصلا شما مطالبتونو بديد من مي سازم اگر خوب بود كه هيچي با هم كار مي كنيم دومين ثبت مي شه و سايت مياد بالا اگر نبود كه ديگه ما رو به خير و شما رو به سلامت
ضمنا يه موضوع جديد در طراحي سايت كشف كردم كه بيشتر مي خوام از اون قابليت استفاده كنم و دستم تو اين كار روون شه در كل مطمئن باشيد از طراحي پشيمون نميشيد
در مورد هاستشم تضمين مي كنم طرف آشناست خودمم هر چي هاست و دومين دارم از اون دارم

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نمي خوايد
لطفا جوابتون رو بديد چون من ممكنه تا چند روز ديگه سرم شلوغ بشه اونموقع شايد كار رو دير تحويل دادم
در كل هر چي خودتون مي خوايد

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از nanofarda. :
آقا نمي خوايد
لطفا جوابتون رو بديد چون من ممكنه تا چند روز ديگه سرم شلوغ بشه اونموقع شايد كار رو دير تحويل دادم
در كل هر چي خودتون مي خوايد

سلام شرمنده امتحان بود دير جواب ميدم يعنی شما طراحی ميکنين اگه دوست داشتم پول بدم؟اينجوری خوبه دوست دارم:D

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به خاطر اين اين حرفو زدم كه مطمئنم شما راضي ميشيد و جواب نه نمي ديد
در كل اگر موافقيد سريعا اول بگيد كه سايت در باره ي چي هست و چه مطالبي داره
از اين به بعدم باYahoo IDم مكالمه كنيد اگرم نمي تونيد با ايميلم
Y! ID : [email protected]
E mail : [email protected]

nanofarda.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها