سلام.من این ترم برنامه نویسی تحت وب دارم و استادمون در مقدمه یه کم html گفت ومطالعه بقیه تگهاشو به عهده خودمون گذاشت . به ما گفته یه سایت طراحی کنیم (آدرس سایتم اینه
http://asp2.somee.com/ و تمرینامونو تو اون بذاریم تا ببینه.در ضمن گفته اصلا از نرم افزار استفاده نکنیم. به این دلیله که با html کار میکنم.
من از دست جدولها خیلی کلافه ام. خیلی اذیت میکنن. مثلا در جدول سمت چپ که نوشته ام تمرینات درس... با کلی بدبختی تونستم اونجوری سر جاش نگهش دارم هی می اومد وسط اون ستون و بالا و پایینش خالی میموند.برای رفع مشکلش اگه تو سورس رو ببینید دو تا ردیف دیگه اضافه کرده ام و توشو کلی <br> گذاشتم تا یه کم درست وایسه اونم که فایده نداره چون وقتی متن وسط صفحه طولانی میشه جدولهای اطراف(سمت راست و چپ) هم به سمت پایین جابجا میشن .
وقتی هم که عرض یکی از ستون اول یا آخر ردیف دوم زیاد میشه طبق معمول محتویات ستون دیگه به سمت پایین میاد
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه میشه یه فایل متنی رو به جوری به کدها متصل کنیم و دیگه توی html متن مورد نظر رو تایپ نکنیم؟
چی کار کنم که جدول کا صفحه رو بپوشونه و اونجوری وسط صفحه نباشه؟
راستی یه چیز دیگه به نظر شما در اون سلول اول که خالیه (جهت مخالف کد کاربری و کله عبور) چی بذارم بهتره؟
متشکرم.