• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد فایل single.php

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید.
من یه سوال داشتم نمیدونم کاری که کردم اشتباه هست یا نه اگه دوستان حرفه ای یه کمکی کنند ممنون میشم.
در فایل single.php من کد چند تا شبکه اجتماعی رو قرار دادم تا کاربرا بتونن با کلیک روی لینک اون شبکه اجتماعی پست مورد نظر رو اشتراک گذاری کنند.اما 4 روز بعد بنا به دلایلی کد ها رو برداشتم.
حالا سوالم این هست که با توجه به این که اون کد توی فسمت single.php بود و در همه پست هام منتشر شده بود و 4 روز اون لنیک تو پست ها موند و بعد حذف کردم گوگل این کار رو تغییر یا ویرایش پست ها حساب نمیکنه؟اخه میترسم لینک ها رو ایندکس کرده باشه و الان که رباط هاش میگردن دنبال اون لینک پیداش نمیکنن و رتبه من رو له کنه باز.چون یه بار چند ماه پیش همه پست هام رو به صورت دستی ویرایش کردم و لینک هایی که برای دانلود از اپلود سنتر ها در داخل پست هام گذاشته بودم رو به لینک های داخلی روی سرور دانلود نبدیل کردم و گوگل به یک بار ورودی هام رو از 800 به 20 کاهش داد.الان هنوزم وضعیت درست نشده اما با توجه به گذشت 2 ماه تقریبا باید این ماه درست بشه ولی میترسم این کاری که کردم باعث بشه بازم 2 ماه دیگه گوگل رتبم رو پایین نگه داره.ایا اینجوریه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چقدر طول میکشه تا گوگل وضعیتم رو درست کنه کلا 2 ماه هست روی هم 500 ورودی نداشتم ازش در حالی که بعد از ابدیت گوگل به شدت رتبم رفت بالا و ورودی هام یک دفعه زیاد شد حتی به 2000 هم رسید اما الان 10 تا هم نمیرسه

بالا