سلام خدمت دوستان.
بنده میخوام یه سایت مربوط به بازی های کامپیوتری بزنم و توش مواردی مثل داستان و اخبار و فروم و... داشته باشم.
ولی سایت بنده یه تفاوتی با بقیه سایت ها داره اونم اینه که قراره بازی هارو زیرنویس کنیم و برخی از این زیرنویس هارو به صورت رایگان منتشر کنیم و برخی رو به صورت تجاری به فروش برسونیم.
نکته ای که ذهنمو مشغول کرده بحث قانونی بودن کار و فیلترینگه.
بخصوص که اخیرا کارشون افتاده به فیلتر کردن سایت های فروشگاهی و دانلود بازی ها.
به نظرتون فروش برنامه های فارسی ساز بازی مجاز هست یا خیر؟
این محصولات جزو چه دسته ای قرار میگیره و چه مجوز هایی برای فروش لازمه؟
با توجه به نوع محصول در صورت برخورد فقط سایت رو فیلتر میکنن یا برخورد جدی تری هم میکنن؟
لازم به ذکره با فیلتر شدن سایت تا زمانی که برای خودم مشکل قانونی پیش نیاد، مشکلی ندارم.
و در صورت نیاز میتونم از لحظه شروع کار مثل سایت های دانلود فیلم و سریال مرتبا تغییر آدرس بدم، و برنامم رو بر همین اساس تنظیم کنم.
ولی به خاطر نداشتن تجربه در این موردم سوالاتی داشتم.
بهترین روش برای تاخیر انداختن در فیلتر شدن سایت چیه؟
مسئولین میتونن شماره های بعدی سایت رو هم در صورت ثبت بودن به ترتیب فیلتر کنن؟
مسئولین میتونن آدرسی که برای redirect شدن به سایت اصلی استفاده میشه رو هم فیلتر کنن؟
(البته میدونم اگه بخوان هرکاری میتونن کنن و نشد نداره! ولی سوالم در مورد روال کاری و اختیارات قانونی ای هست که دارن)
بهترین راه حفظ اطلاعات صاحب سایت چیه؟
بهترین روش برای حفظ رتبه در گوگل بعد از فیلتر شدن چیه؟
از جایی که نمیشه راحت با جست و جو به همچین جواب هایی پاسخ داد، ممنون میشم اگه دوستان به سوالاتم پاسخ بدن.
بنده میخوام یه سایت مربوط به بازی های کامپیوتری بزنم و توش مواردی مثل داستان و اخبار و فروم و... داشته باشم.
ولی سایت بنده یه تفاوتی با بقیه سایت ها داره اونم اینه که قراره بازی هارو زیرنویس کنیم و برخی از این زیرنویس هارو به صورت رایگان منتشر کنیم و برخی رو به صورت تجاری به فروش برسونیم.
نکته ای که ذهنمو مشغول کرده بحث قانونی بودن کار و فیلترینگه.
بخصوص که اخیرا کارشون افتاده به فیلتر کردن سایت های فروشگاهی و دانلود بازی ها.
به نظرتون فروش برنامه های فارسی ساز بازی مجاز هست یا خیر؟
این محصولات جزو چه دسته ای قرار میگیره و چه مجوز هایی برای فروش لازمه؟
با توجه به نوع محصول در صورت برخورد فقط سایت رو فیلتر میکنن یا برخورد جدی تری هم میکنن؟
لازم به ذکره با فیلتر شدن سایت تا زمانی که برای خودم مشکل قانونی پیش نیاد، مشکلی ندارم.
و در صورت نیاز میتونم از لحظه شروع کار مثل سایت های دانلود فیلم و سریال مرتبا تغییر آدرس بدم، و برنامم رو بر همین اساس تنظیم کنم.
ولی به خاطر نداشتن تجربه در این موردم سوالاتی داشتم.
بهترین روش برای تاخیر انداختن در فیلتر شدن سایت چیه؟
مسئولین میتونن شماره های بعدی سایت رو هم در صورت ثبت بودن به ترتیب فیلتر کنن؟
مسئولین میتونن آدرسی که برای redirect شدن به سایت اصلی استفاده میشه رو هم فیلتر کنن؟
(البته میدونم اگه بخوان هرکاری میتونن کنن و نشد نداره! ولی سوالم در مورد روال کاری و اختیارات قانونی ای هست که دارن)
بهترین راه حفظ اطلاعات صاحب سایت چیه؟
بهترین روش برای حفظ رتبه در گوگل بعد از فیلتر شدن چیه؟
از جایی که نمیشه راحت با جست و جو به همچین جواب هایی پاسخ داد، ممنون میشم اگه دوستان به سوالاتم پاسخ بدن.