• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد قرار دادن تگ h1

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید
یه قالب دارم که وقتی توس سایت های چک کننده سئو بررسی میکنم تگ h1 نداره توی فایل های قالب که میگردم انقدر فایل هاش زیاده و قسمت های مختلفی داره ادم قاطی میکنه که چیکارش کنم
مثلا این کد

<h1 class="loop-title"><?php _e( 'Activity', 'buddypress' ); ?></h1>
در قسمت loop-meta.php قرار داره و قسمت های دیگه هم از این کد ها زیاد هست.میخوام بدونم چیکارش کنم که عنوان سایت کد h1 بگیره و اینکه اگه مثلا الان نزدیک 20 جا هست که کد h1 رو در قالب پیدا کردم باید همشون رو تغییر بدم؟چیکار کنم؟این ادرس دانلود قالبم هست اگه کسی میتونه یه نگاه کنه ممنون میشم
http://wordpress.org/themes/fanwood
اینم ادرس سایتم www.neopost.ir

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
مشکلم رو حل کردم فقط یه مشکل کوچولوی دیگه دارم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
اندازه متن نوشته هام خیلی کوچیکه میخوام یه خورده بزرگتر شه خیلی سرج کردم ولی نفهمیدم.
میخوام اندازه متن مطالب توی صفحه اصلی همینجوری بمونه اما وقتی وارد توی پست ها یه کم بزرگترش کنم فایل css رو هر کاری کردم نشد.
لطفا یکی به صورت ساده بگه چیکار کنم و کدوم قسمت رو تغییر بدم چطوری بدونم که کدوم سایز مال نوشته ها هست تا اون رو تغییر بدم؟
مرسی

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
باید به css مسلط باشید
بهترین کار اینه که برای پست ها از قبل بلاک div با یک id مجزا تعریف کرده باشید.بعد کد text-size رو در css برای این div تعریف کنید تا سایز نوشتتون تغییر کنه

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
مرسی از پاسختون
ولی من مبتدی هستم اصلا نفهمیدم چه جوری اینکارا رو کنم راه اسونتری وجود نداره؟افزونه ای چیزی نیست که نصبش کنم؟چند تا افزونه نصب کردم اما نمیدونستم اصلا چیکارش کنم

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
مرسی از پاسختون
ولی من مبتدی هستم اصلا نفهمیدم چه جوری اینکارا رو کنم راه اسونتری وجود نداره؟افزونه ای چیزی نیست که نصبش کنم؟چند تا افزونه نصب کردم اما نمیدونستم اصلا چیکارش کنم
متاسفانه راه ديگه اى وجود نداره

بالا