• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد كامنتهاي اسپم و نحوه مقابله احتمالي

siaamak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ! ...خسته نباشيد ...دو تا سوال !...
1- نمي شود كاري كرد كه از شر اين كامنتهاي اسپم خلاص شد ؟!... مثل كاري كه در كامنتهاي پرشين بلاگ شده يا هر راه ديگري ؟!...اينها كه مارو بيچاره كردند !!
2- در مورد log files چيزي در يكي از مطالب خواندم كه گويا با حذف آنها مي شود فضاي سايت را افزايش داد...مي شود راهش رابه من هم بگوييد چون به شدت دچار مشكل كمبود فضا هستم !...و ديگر اينكه اصولا با داشتن فقط دو وبلاگ روي يك دامين در پلان 2 آن هم بدون عكس زياد و يا موسيقي و ... بايد فضا كم بياورم ؟!...آيا اين طبيعي است يا اينكه اشكالي در فايلهاي سايت من وجود دارد ؟!....
ممنونم ... شاد باشيد و برقرار

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
نه عزيزم راهش بستن نظرات نيست كه!
پلاگين MTBlacklist که به جرات می شه گفت خفن ترین پلاگین MT هست رو واسه همین کار نوشتن
اونو نصب کن. فارسی شم به زودی می دیم بیرون با همین MT فارسی :happy:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بابا نامردا (ام تی که سهله به ورد پرس هم رحم نکردن!! اما تو اونجا من کامنتها رو مدریت می کنم و تا من تایید نکنم ثبت نمیشه
اگه تو ام تی هم میشد این کارو کرد که بدون تایید ثبت نمی شد کامنتها رو باز می کردم

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
بابا نامردا (ام تی که سهله به ورد پرس هم رحم نکردن!! اما تو اونجا من کامنتها رو مدریت می کنم و تا من تایید نکنم ثبت نمیشه
اگه تو ام تی هم میشد این کارو کرد که بدون تایید ثبت نمی شد کامنتها رو باز می کردم

بابا مهرداد جان شما انگار اصلا MT 3.1 رو ندیدی عزیزم خوب تمام این کارا که می گی (بلکه ده برابر بیشترش رو) MT3.1 برات انجام میده. البته WordPress هم خیلی خداست. حقیقتش اونا آدم های شریف تری هستن نسبت به این SixApart ی ها ولی چه می شه کرد که کار MT خیلی تر و تمیز تر و قوی تره. مخصوصا در زمینه GUI که سوتی بزرگ WordPress محسوب میشه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از azizaa :
بابا مهرداد جان شما انگار اصلا MT 3.1 رو ندیدی عزیزم خوب تمام این کارا که می گی (بلکه ده برابر بیشترش رو) MT3.1 برات انجام میده. البته WordPress هم خیلی خداست. حقیقتش اونا آدم های شریف تری هستن نسبت به این SixApart ی ها ولی چه می شه کرد که کار MT خیلی تر و تمیز تر و قوی تره. مخصوصا در زمینه GUI که سوتی بزرگ WordPress محسوب میشه
اخه تو پرشین تولز ام تی 2.63 نصب می کنن و من هم تعداد بلاگهام از 3 تا بیشتر میشه!!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
متاسفانه من خودم هم به دلایل فنی فعلا به MT3.12 آپگرید نکردم ولی رو سرور خودم از 3 استفاده می کنم
بهتره یه دید بزنی (از هیچی بهتره) و سیستم مدیریت کامنت شو ببینی

admin.cybermasters.net
user:demo
pass:demo

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
من از روش فيلتر استفاده ميكن با اين حال اينقدر اسپم ميشم كه گاهي سايت داون ميشه :(
امير جان من هم به اين نتيجه رسيدم كه بايد اسم اون فايل كامنت رو عوض كرد ولي تغيير فايل mt.cfg چي بايد باشه؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
MTBlacklist امکانات بیشتری داره ها! از ما گفتن بود

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
منظورم اين بود كه فرضا اگه 100 عنوان رو فيلتر كني يه بار يهو يه اسپمر ديگه وارد ميشه و كامنت ها رو ميتركونه
بايد اسم فايل كامنت رو عوض كرد :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از sina1808 :
من از روش فيلتر استفاده ميكن با اين حال اينقدر اسپم ميشم كه گاهي سايت داون ميشه :(
امير جان من هم به اين نتيجه رسيدم كه بايد اسم اون فايل كامنت رو عوض كرد ولي تغيير فايل mt.cfg چي بايد باشه؟
اينجا كامل توضيح داده.
http://weblog.parsmedia.ws/archives/000306.php

بگم كه عملكرد اين روش براي من 100% بوده! از وقتي اين كار رو كردم ديگه كامنت اسپم نداشتم.

از نظر مثلا فيلتر كردن كلمات غير اخلاقي و اينها MTBlacklist بدردبخوره!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون امير جان همين كار روكردم :)
الان دارم سايت رو دوباره سازي ميكنم فقط اميدوارم سرور نتركه ...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از sina1808 :
ممنون امير جان همين كار روكردم :)
الان دارم سايت رو دوباره سازي ميكنم فقط اميدوارم سرور نتركه ...
خواهش. رديفه!

راستي اون كرك درايو بك‌آپ دانلود نشد ها. همش يه عكس مي‌ياره. فك كنم تاريخ مصرفش گذشته.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
آقا اون كرك نيست ها ... نسخه كرك شده هست :)
بايد با مرورگر دانلود كني :)

siaamak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و ممنون از اين همه پاسخ !...عرض شود كه من روش آقاي عظمتي را امتحان كردم ( روش دوم را با استفاده از لينك مطلب آموزشي كه گذاشته بودند ) ...اما متاسفانه علي رغم انجام همه كارها (تغييير نام فايل با فرونت پيج، تغيير فايل cfg با فرونت پيج و بازسازي وبلاگها در ام تي ) لينك كامنتها درست نشد !! ...يعني در حقيقت با كليك روي كامنت همچنان آدرس mt-comment استفاده مي شد و چون آن فايل هم تغيير نام داده بود لذا ارور مي داد !! ... نمي دانم مشكل كجاست !...خوشحال مي شوم راهنمايي كنيد ... شاد باشيد و برقرار

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
چرا با فرونت پيج؟!
يك بار ديگه كار ها رو مرور كن. اگه توي سي اف جي درست تغيير بدي مشكلي نبايد باشه.

siaamak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من !...راستش من يك كمي بي سوادم در اين زمينه !.... شما خودتون چه جوري اسم فايل و همين طور سي اف جي رو تغيير داديد ؟!...شايد اشكال همينه كه من از فرونت پيج استفاده كردم ...نمي دونم ولي هر كار مي كنم لينك كامنت توي وبلاگ همون شكل قبل باقي مي مونه و به اون اسمي كه تغيير دادم تبديل نمي شه ! ...علي اي حال من باز سعي مي كنم و خوشحال مي شم اگر بتونيد بيشتر كمكم كنيد ...شادباشي و برقرار

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
من بدون مشكل انجام دادم.
آقا سيامك: براي تغيير نام فايل mt-comments.cgi ميتوني از File Manager موجود در Cpanel استفاده کني.
فايل mt.cfg رو هم ميتوني با امکانات Cpanel اديت کني.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Persia :
من بدون مشكل انجام دادم.
آقا سيامك: براي تغيير نام فايل mt-comments.cgi ميتوني از File Manager موجود در Cpanel استفاده کني.
فايل mt.cfg رو هم ميتوني با امکانات Cpanel اديت کني.
بله دقيقا به همين صورت.
توضيح بيشتر لازمه؟

بالا