• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد لوازم جانبي و بازار كار از همكاران

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزيز سلام. تاپيك رو مجبور شدم اينجا ايجاد كنم در بخش پاتوق همه چيز رو به مسخره ميگيرن متاسفانه. بنده مايل به بازكردن مغازه لوازم جانبي در شهرستان خودمون هستم. از شهرهاي اذربايجان غربي. جمعيت شهر حدودا ١٠٠ هزار نفر هست و تعداد گوشي فروشي هاي شهر حدود ٣٠. تنها يك مغازه لوازم جانبي فروشي هست تو سطح شهر
براي دست خالي نبودن تصميم گرفتم يه مغازه راه بندازم. كرايه مغازه در خيابان اصلي ماهي ٤٠٠ تومنه كه معقول به نظر ميرسه. درآمد مغازه لوازم جانبي خيلي خوبه ولي خيلي گرون فروشي ميكنه.
با تعدادي از دوستان عمده فروش هماهنگي كردم قيمت خوبي دادند و ميشه با ٢-٣ تومن مغازه رو كاملا پر كرد. به نظر شما چه وسايلي و چه برندي و چه ميزان سرمايه اي بايد براي راه اندازي خرج كنم. به نظرتون سايت بيشتر جوابه يا مغازه؟ سود اجناس رو به چه صورتي بزارم؟ بيشترين و پرفروش ترين محصولات كدوم هستند؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ببین من متوجه نمیشم مغازه لوازم جانبی فروشی یعنی چی!

شما میخوای به صورت خرد لوازم جانبی بفروشی یا به صورت کل؟

معمولا یه سری افراد هستن که جنس های لوازم جانبی گوشی فروشی ها رو تامین می کنن. شما میخوای جنس بقیه مغازه ها رو تامین کنی یا نه می خواهی خودت یه مغازه لوازم جانبی (همون گوشی فروشی خودمون :D ) راه بندازی؟

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
ببین من متوجه نمیشم مغازه لوازم جانبی فروشی یعنی چی!

شما میخوای به صورت خرد لوازم جانبی بفروشی یا به صورت کل؟

معمولا یه سری افراد هستن که جنس های لوازم جانبی گوشی فروشی ها رو تامین می کنن. شما میخوای جنس بقیه مغازه ها رو تامین کنی یا نه می خواهی خودت یه مغازه لوازم جانبی (همون گوشی فروشی خودمون :D ) راه بندازی؟
دوست عزيز شما مغازه اي كه به عنوان مثال فقط هندزفري و گارد و ضد خش و نشكن و هدفون و گارد و محافظ گوشي داره نديديد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به نظر من شما که جمعیت شهرتون کمه بیشتر از اینکه یک مدل جنس انبوه بیارید 10مدل جنس با تعداد کم بیارید حتی اگر نزدیک بورس کامپیوتر شهر هستید قسمتی از مغازه را برای لوازم جانبی کامپیوتر بگذارید .
تنها چیزی که در مورد این صنف می دونم اینه که اکثرا فکر می کنند طرف میاد گلس عمده میخره مثلا 2هزار تومن می فروشه 5هزار میگند عجب سودی داره.در حالی که این نوع از اجناس اصطلاحا بنجلی داره .یک سری از اجناس از اول خرا یا معیوبه یک سری از اجناس هم اصلا فروش نمیره و بعد یکی دو سال خواباندن سرمایه باید به صورت کیلویی و فله ای به فروش برسه

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
به نظر من شما که جمعیت شهرتون کمه بیشتر از اینکه یک مدل جنس انبوه بیارید 10مدل جنس با تعداد کم بیارید حتی اگر نزدیک بورس کامپیوتر شهر هستید قسمتی از مغازه را برای لوازم جانبی کامپیوتر بگذارید .
تنها چیزی که در مورد این صنف می دونم اینه که اکثرا فکر می کنند طرف میاد گلس عمده میخره مثلا 2هزار تومن می فروشه 5هزار میگند عجب سودی داره.در حالی که این نوع از اجناس اصطلاحا بنجلی داره .یک سری از اجناس از اول خرا یا معیوبه یک سری از اجناس هم اصلا فروش نمیره و بعد یکی دو سال خواباندن سرمایه باید به صورت کیلویی و فله ای به فروش برسه
سود كه داره ولي خب بنظرتون كار ميگيره؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سود كه داره ولي خب بنظرتون كار ميگيره؟
بله سود داره اما سود 150-200درصدی روی هر جنس که تو ذهن بعضی افراده خبری ازش نیست.
قیمت شما رقابتی و کف قیمت بازار باشه نه تنها در شهر خودتون بلکه به سایر شهرها می تونید جنس بفروشید با فروشگاه اینترنتی +تلگرام+اینستا+دیوار و شیپور و...+ایسام مهم اینه که قیمت کف باشه .اگر وارد کننده با قیمت کف سراغ دارید +تلاش و یاد گرفتن علم بازاریابی می تونه کار خوبی باشه

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
بنظرتون چقدر سرمايه نيازه؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوست عزيز شما مغازه اي كه به عنوان مثال فقط هندزفري و گارد و ضد خش و نشكن و هدفون و گارد و محافظ گوشي داره نديديد؟

این چیزی که شما میگی رو نخیر ندیدم. به نظر من هم این روشی که داری میگی نمی گیره.

من دیدم که مثلا طرف میاد یه جایی رو اجاره می کنه (جای پرت) بعد توش کلی جنس لوازم جانبی میریزه و بعد میاد این لوازم رو بین گوشی فروشی های شهرهای مختلف پخش می کنه. ممکنه چند تا بازاریاب داشته باشه یا خودش این کار رو کنه.

کسی که گوشی می فروشه تو مغازش، نرم افزار هم نصب می کنه، لوازم جانبی هم می فروشه حتی بعضی ها تعمیرات هم انجام میدن. زدن یه مغازه جدا برای این کار عقلانی نیست مگر اینکه بخواهی جنس هات رو به گوشی فروشی های دیگه به وسیله بازاریابی بفروشی.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بنظرتون چقدر سرمايه نيازه؟
نمی دونم بستگی به حجم جنسی که قراره بخرید داره. یکی از کانالهای عمده فروشها یا لیست قیمتشون را بگذارید جلوتون یا اگر به هیچ کدوم دسترسی ندارید یک سایت فروش وسایل جانبی باز کنید از هر جنسی که فکر می کنید نیاز دارید لیست تهیه کنید اجناس ارزون را ضرب در 50یا صد عدد کنید اجناس گرون تر را مثلا 5یا 10 اگر قیمتها را از عمده فروش حساب کردید که سرمایه مشخص میشه اگر از سایت فروش خرده به یوزر قیمت برداشتید حدود30درصد از مبلغ کل کم کنید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این چیزی که شما میگی رو نخیر ندیدم. به نظر من هم این روشی که داری میگی نمی گیره.

من دیدم که مثلا طرف میاد یه جایی رو اجاره می کنه (جای پرت) بعد توش کلی جنس لوازم جانبی میریزه و بعد میاد این لوازم رو بین گوشی فروشی های شهرهای مختلف پخش می کنه. ممکنه چند تا بازاریاب داشته باشه یا خودش این کار رو کنه.

کسی که گوشی می فروشه تو مغازش، نرم افزار هم نصب می کنه، لوازم جانبی هم می فروشه حتی بعضی ها تعمیرات هم انجام میدن. زدن یه مغازه جدا برای این کار عقلانی نیست مگر اینکه بخواهی جنس هات رو به گوشی فروشی های دیگه به وسیله بازاریابی بفروشی.
مغازه تخصصی لوازم جانبی حداقل تو شهر خودمون اصفهان من زیاد دیدم که درجاهای با اجاره بالا و پر رفت آمد دارند کار می کنند .اما حرفتون را کاملا قبول دارم برای توسعه و گرفتن کار حتما باید بازاریابی و فروش به همکار در دستور کار باشه اگر نه با خرده فروشی خیلی سخت میشه به جایگاه مالی بالایی رسید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
توی این شرایط بازار برای اینکه بتونید موفق بشید اولین گزینه داشتن سرمایه هست
برداشت بد نکنید ولی با 2 - 3 تومن نمیشه مغازه زد , حداقل 30 تومن برای شروع میخواید
به فکر این هم نباشید که مثلا با 5 تومن شروع میکنم اگر جواب داد بعدا اینقدر اضافه میکنم ... دوره این کار ها گذشته و الان فقط کسانی که قوی هستند باقی می مونند

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
توی این شرایط بازار برای اینکه بتونید موفق بشید اولین گزینه داشتن سرمایه هست
برداشت بد نکنید ولی با 2 - 3 تومن نمیشه مغازه زد , حداقل 30 تومن برای شروع میخواید
به فکر این هم نباشید که مثلا با 5 تومن شروع میکنم اگر جواب داد بعدا اینقدر اضافه میکنم ... دوره این کار ها گذشته و الان فقط کسانی که قوی هستند باقی می مونند
حرف شما صحيحه ولي اين شرايط براي شهر كوچيك هم وفق ميكنه؟ به نظرتون واسه يه شهر كوچيك اينقدر لازمه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حرف شما صحيحه ولي اين شرايط براي شهر كوچيك هم وفق ميكنه؟ به نظرتون واسه يه شهر كوچيك اينقدر لازمه؟

اگر فقط میخواید که فروش داشته باشید و کارهای خدماتی انجام ندید بله لازمه
و اینکه موقعی که وارد کار بشید میبینید که با همین مبلغ هم اجناس زیادی نمی تونید بگیرید ...
همچنین شما الان یکسری اجاس خاص رو توی برنامه ریزیتون میارید و محاسبه میکنید که انقدر لازمه ولی موقعی که وارد عمل میشید میبینید که یکسری اجناس هست که شما اصلا فکرشو نمیکردید ولی مشتری داره و باید اون ها رو بیارید
متاسفانه مغازه داری و کاسبی خیلی سخت شده و به راحتی پول در نمیاد
مثال بزنم از چیزی که من توی کرج میبینم :
مغازه هایی که فقط فروش دارند و کاسبی خوبی دارند پشتوانه مالی قوی دارند و اجناسشون جور و تکمیل هست
سایر مغازه ها جنس ندارند شاید در حد 5 تومن ولی کار های تعمیرات و خدمات و ... انجام می دهند و از این طریق خرج و مخارج رو در میارند
توی یک شهر تقریبا کوچیک که 40 هزار نفر جمعیت داره در استان کرمان هم چیزی که من دیدم :
تقریبا 3 تا مغازه هست که لوازم کامپیوتر و موبایل انجام دارند ولی فقط یکیشون که سرمایه بسیار بالایی داره داره کار میکنه (البته جانبی و قطعات و ... رو با هم داره)

Last edited:

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144
شما کلا چقدر سرمایه داری؟
چقدر ش رو میخوای جنس بگیری؟
چقدر واسه دکور و ... میخوای هزینه کنی؟

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144