• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد لوگو ساماندهی

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
با سلام امروز وارد پنل ساماندهی شدم یه ماه پیش این پیام برام اومده بود
با سلام
کاربر گرامی شما تا کنون در راستای دریافت لوگو برای سایت خود اقدام نکرده اید . لطفا در اسرع وقت از داخل پنل خود مراحل دریافت لوگو را انجام و تکمیل نمایید .
با تشکر
آبا دریافتش اجباریه؟
سایت من دانلود بازی هستش و رتبشم به زور زیر 4000 هزار میشه اگه اجباریه چرا دانلود ها تاپ 2 دانلود و سایتای معروف دیگه نگرفتن نمادشو تازشم این لگو سرانجامش به سرآمد میرسه که باید خقوقی باشیم به من حقیقی مگه مجوز میدن؟ لطفا راهنمایی کنید برام مهمه...

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
با سلام
کاربر گرامی شما تا کنون در راستای دریافت لوگو برای سایت خود اقدام نکرده اید . لطفا در اسرع وقت از داخل پنل خود مراحل دریافت لوگو را انجام و تکمیل نمایید .
با تشکر
آبا دریافتش اجباریه؟
سایت من دانلود بازی هستش و رتبشم به زور زیر 4000 هزار میشه اگه اجباریه چرا دانلود ها تاپ 2 دانلود و سایتای معروف دیگه نگرفتن نمادشو تازشم این لگو سرانجامش به سرآمد میرسه که باید خقوقی باشیم به من حقیقی مگه مجوز میدن؟ لطفا راهنمایی کنید برام مهمه...
اون پیام مثل اینکه برا همه فرستاده شده برای منم اومده بود..نه اجباری نیست اگه اجباری باشنه قید میکنن

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
با سلام
با تشکر
آبا دریافتش اجباریه؟
خوب خود ساماندهی که پشتیبانی داره تیکت بزن بهشون

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
قانونی اگر کار میکنید اصلا تو ساماندهی ثبت هم نکنید ...

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
اجباری نیست !
من لوگو تو سایتم گذاشتم اما زود برداشتم ! چون قسمت گزارش تخلف داره ! از اونجاییم که مردم ایران یکی موفق تر از خود ببینن زیر آبشو میزنن و امکان گزارش های متعدد از طرف کاربران و همکاران است فورا" حذف کردم !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آقا لینک امضاء شما توسط نود 32 مسدود هستا
اجباری نیست !
من لوگو تو سایتم گذاشتم اما زود برداشتم ! چون قسمت گزارش تخلف داره ! از اونجاییم که مردم ایران یکی موفق تر از خود ببینن زیر آبشو میزنن و امکان گزارش های متعدد از طرف کاربران و همکاران است فورا" حذف کردم !

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
کی گفته لوگو اجباری نیست من خودم تیکت زدم بهشون لوگو اجباریه نگیرم فیلتر میشم؟گفت لوگو اجباریه فیلترینگ دست دادستانی ,بعداز اینکه سایت ثبت میشه میزنه لطفا درخواست لوگو بدید

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
یعنی من بی شعر تر ای کارشناس های ساماندهی ندیدممممم!!
شما هم لطف کن نماد بگیر چون اگر گیر دادن به مجوز ول کنم نیستن دقیقا باید 14 خان رستم رد کنی تا بتونی مجوز بگیری

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
امیدوارم این لوگو موگوها اجباری نباشه و هیچ وقتم اجباری نشه. یکی مثل من که نه اصلا وقتش رو داره نه امکانش رو داره!!
در از سر این ملت بر نمیدارن:general509:

بالا