• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد مشکل بزرگ Huawei Honor 4C

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوستان
من اخیرا یک Huawei Honor 4c خریدم که یه مشکل بزرگ باهاش دارم و اون هم اینه که وقتی برنامه رو میبندی فورس کلوز میشه این مشکل رو رفع کردم از طریق تنظیمات اما یه مشکل بسیار بزرگ دیگه
مربوط به همین موضوع
وقتی ADM رو تنظیم میکنم که دانلود کنه و داهخل رم بریزه وقتی گوشی رو قفل میکنم بعد از حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برنامه بسته میشه و دانلود ها متوقف میشه تنها راهی که تا الان پیدا کردم اینه که نور گوشی رو کم کنم و بذارم صفحه روشن بمونه
اندروید آپدیت شده به ۶
ممنون میشم راهنماییم کنیم
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام دوستان
من اخیرا یک Huawei Honor 4c خریدم که یه مشکل بزرگ باهاش دارم و اون هم اینه که وقتی برنامه رو میبندی فورس کلوز میشه این مشکل رو رفع کردم از طریق تنظیمات اما یه مشکل بسیار بزرگ دیگه
مربوط به همین موضوع
وقتی ADM رو تنظیم میکنم که دانلود کنه و داهخل رم بریزه وقتی گوشی رو قفل میکنم بعد از حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برنامه بسته میشه و دانلود ها متوقف میشه تنها راهی که تا الان پیدا کردم اینه که نور گوشی رو کم کنم و بذارم صفحه روشن بمونه
اندروید آپدیت شده به ۶
ممکنه به خاطر قابلیت جدید کاهش مصرف باتری باشه که اندروید ۶ اعمال می کنه .
روش اول : برو تو تنطیمات باتری برنامه ADM رو جزو برنامه هایی بزن که میتونه توی پس زمینه باز باشه
اگر چنین تنظیماتی نبود
روش دوم : برنامه ی greenifyرو نصب کن میتونی توی تنظیماتش اینکارو انجام بدی

ithossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان
مربوط به همین موضوع
اندروید آپدیت شده به ۶
دوست عزیز این مسیر رو برین ببنید درست میشه
اپ phone manager رو باز کن بعد روی battrey maneger بزن بعد هم proected apps رو بزن و در اخر adm رو پیدا کنم و تیکش رو روشن کن
بعد امتحان کن ببین درست می شه ؟ جواب رو اعلام کن

بالا