• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد مطالب کپی

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
سلام یه مشت سوال داشتم :
همه میگن کپی/پیست کردن مطلب باعث ضرر سایت میشه و به سایت آسیب میرسونه و سایت دچار دوشواری میشه اما این سایت هایی که مثلا اخبارو از منابع مختلف میگیرنو نشون میدن چرا دچار دوشواری نمیشن ؟ یا خیلی سایت های پر بازدید که این کارو میکنن، مگه کپی کردن قاعده خاصی داره که باعث ضرر به سایت نشه ؟ آیا صرفا نوشتن منبع کافیه ؟

arostak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
منم خیلی دوست دارم اینو بدونم یکی بیاد جواب بده لطفا:confused:

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
سایت های خبر گیری هر پستشون چند روز بالاست و بعد میره پایین صاحب اصلی میاد بالا
وگرنه دوشواری نداریم ما اینجا

ali110haji

Registered User
لایک‌ها
52
مطالب کپی از نظر گوگل یک امتیاز منفی محصوب میشه .. و اصلا اینکار رو نکنید اما سه تا راه وجود داره که شما میتونی کپی کنی بدون اینکه امتیاز منفی بگیری
1- اینکه منبع لینک شده را در آخر مطلب بیاری
2- چون ربات گوگل مطالب را میخواند، بنابراین اگر ناچار شدید از مطلب کپی بدون استفاده از منبع استفاده کنید، سعی کنید پاراگراف اول و آخر متفاوت از کپی باشه یعنی تغییر بدید
3- مطلب کپی خودتون رو از ایندکس شدن در گوگل جلوگیری کنید
سایت های خبری هم از همین 3 روش استفاده میکنن

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
شما هم اسم سایتتون رو عوض کنید بهتره آقای علی حاجی.

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
برای سایتهای خبری میگما اون مطلب رو بصورت آیفریم نشون بدیم هم خوبه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ali110haji

Registered User
لایک‌ها
52
برای سایتهای خبری میگما اون مطلب رو بصورت آیفریم نشون بدیم هم خوبه؟

به صورت آیفریم مشکلی نداره، اما سایت های خبری از آیفرم جهت اخبار استفاده نمیکنن!

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
سایت خبرخوان منظورم بود

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
سایت هایی که رنکشون میره بالا ، گوگل زیاد اذیتشون نمی کنه ...
و اینکه اگه تایتل و چند خط از مطلب رو تغییر بدی فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ( یعنی واسه من که پیش نیومده)
اما خوب در کل مطلب اختصاصی یه چیز دیگس :D یه مطلب اختصاصی اندازه 10 تا پست کپی پیست تاثیر گذاره

us12

Registered User
لایک‌ها
410
یه سوال . یه سایت که رنکش کمه یه مطلب مینویسه یه سایت با رنک بالا عیناً کپی میکنه و سریع هم اندکس میشه . گوگل از کجا میفهمه که صاحب اصلی مطلب کیه و کی از کی کپی کرده ؟!

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
یه سوال . یه سایت که رنکش کمه یه مطلب مینویسه یه سایت با رنک بالا عیناً کپی میکنه و سریع هم اندکس میشه . گوگل از کجا میفهمه که صاحب اصلی مطلب کیه و کی از کی کپی کرده ؟!
نمیفهمه، مونده به شانس که کدوم رو زودتر ببینه.

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ایفرم تو گوگل ایندکس نمیشه فقط آدرس بار ایندکس میشه که زیاد باشه دونه دونه بازدید میگرین یه هو میشه 100000 بازدید
گوگل هم طبق سند ارسال و زمان تصمیم میگیره
سایت های بزرگم منبع رو میزنن اگه زودتر بدزدن
گوگل انقدر احمق نیست که شما کوچیکی مطلب ارسال کنی بزرگه بدزده و ابر رایانه های گوگل تشخیص انتشار ندن درسته کوچیکی ولی بازم هم به شما امتیاز میده گوگل
در کل زمان حضور و محبوبیت سایت های کپی کار خیلی پایینتره سایت های دیگس من زمان حضور بازدیدکننده سایتم 13 دقیقس میانگین ولی اکثر سایت هارو نگاه میکنم رو 1 تا 7 دقیقس بخاطر اینکه مطالب کپی ندارم و مطالب جذاب و گلچین مینویسم ایندکسمم 5 دقیقه یک بار سرعت اینکس میشم

us12

Registered User
لایک‌ها
410
گوگل هم طبق سند ارسال و زمان تصمیم میگیره
سایت های بزرگم منبع رو میزنن اگه زودتر بدزدن
گوگل انقدر احمق نیست که شما کوچیکی مطلب ارسال کنی بزرگه بدزده و ابر رایانه های گوگل تشخیص انتشار ندن درسته کوچیکی ولی بازم هم به شما امتیاز میده گوگل

نظر من با نظر cheshayer مشابه است . گوگل احمق نیست ولی باهوش هم نیست . چطوری و بر چه معیاری میخواهد بفهمد که مطلب اول توی سایت شما بوده ( تاریخ و ساعت را مطرح نکنید که قابل ویرایشه ) سایت با رنک بالا سریع کپی کرده و منبع هم ذکر نکرده و گوگل هم به دلیل رنکینگ بالای اون سایت مطلب را خیلی زودتر از نویسنده اصلی دیده ! بر چه اساس وقتی 2 روز بعد اومد تو سایت اصلی با رنک کم تصمیم گیری میکنه که نویسنده مطلب سایت اولیه که قبلا ایندکس شده نیست ؟؟؟

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
نظر من با نظر cheshayer مشابه است . گوگل احمق نیست ولی باهوش هم نیست . چطوری و بر چه معیاری میخواهد بفهمد که مطلب اول توی سایت شما بوده ( تاریخ و ساعت را مطرح نکنید که قابل ویرایشه ) سایت با رنک بالا سریع کپی کرده و منبع هم ذکر نکرده و گوگل هم به دلیل رنکینگ بالای اون سایت مطلب را خیلی زودتر از نویسنده اصلی دیده ! بر چه اساس وقتی 2 روز بعد اومد تو سایت اصلی با رنک کم تصمیم گیری میکنه که نویسنده مطلب سایت اولیه که قبلا ایندکس شده نیست ؟؟؟
وقتی آدرس سایتی به گوگل معرفی میشه دیگه ربات های گوگل از مدیر اون سایت هم بهتر میفهمه تو سایت چه اتفاقاتی میفته.
توی هر سایتی هر مطلبی منتشر بشه همون لحظه اطلاعات پست (مثل زمان انتشار و ...) رو گوگل ذخیره میکنه و بعد شروع میکنه تا مطالبو کامل ایندکس کنه

بالا