• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد موتور جستجو

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
من یه سایت داشتم که لینک هاش رو از گوگل حذف کردم و روی یه سایت دیگه به تدریج دارم ایندکس میکنم.لینک ها رو از گوگل حذف کردم اما از بینگ هر کاری کردم حذف نشد حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه مطالبم توی بینگ تکراری هستند اما توی گوگل تکراری نیستند احتمال داره که توی گوگل هم با توجه به بینگ جریه بشم؟یعنی روی هم تاثیر میزارن؟

Last edited:

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
خیر، بینگ و گوگل کاملا از هم جدا هستند حتی دیتابیس سایت های اندیکس شده رو هم مثل بعضی از موتورهای جستجو دیگه از دیتابیس دیگری استفاده نمیکنن و کاملا اختصاصی هستن

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
مرسی راحت شدم.میترسیدم گوگل جریمه کنه.این بینگ داغونه از وب مسترش هر چقدر لینک ها رو پاک میکن حذف نمیکنه

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
عزیزم.گوگل ربطی ب بینگ داره
شما مطالب تکراری میخوای حذف کنی خودتو ب موتور نشون بده اینطوری مطالب تکراری حذف میشه

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
عزیزم.گوگل ربطی ب بینگ داره
شما مطالب تکراری میخوای حذف کنی خودتو ب موتور نشون بده اینطوری مطالب تکراری حذف میشه
مطالب رو نشون بدم؟
ببینید من مطالب به موتور های جستجو نشان داده شدن.مشکل اینجاست که با وجود اینکه از طریق وب مستر بینگ کل لینک های سایت رو برداشتم اما حذف نکرده.ولی گوگل یه شبه حذف کرد.دیگه نمیدون منظورتون از اینکه خودمو به موتور نشون بدم دقیقا چی بود چون جفت مطالب در بینگ هست منتها در دو سایت جداگانه

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
عزیز چرا دعوا داری
منظور ثبت موتور در جستجو بوده

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
دعوا چیه داداش .دعوا ندارم اتفاقا ممنونم که بهم کمک میکنی معذرت اگه جوری حرف زدم که باعث شد فکر کنی تند حرف زدم

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
خواهش میشه عزیزم .خدا کنه ک مشکلت حل بشه

بالا