• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد نحوه خرید هاست با سرعت بالا...

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام ....

من یک سوال دارم ...سایتایی مثل پی سی وراد
یا میهن دانلود که یا بعضی سایتای دیگه که سرعت خوبی دارن آیا سرورشون داخل ایرانه...؟
یا خارجی ...جایی هست چقدر به مشخصات سرور مربوط میشه...؟cpu و ....آیا به ترافیک ماهیانه مربوطه
یک سرور چه مقدار ترافیک ماهیانه نیاز داره لطفا راهنمایی کنید ....
سایتی هست که آدم اطلاعات کاملی در مورد سرور یک سایت پیدا کنه....:shades::ph34r2:

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
سایتایی که هاست اجاره میدن کدوماشون سرعت هاستشون خوبه ...هم تو ایران ...هم دنیا....
رو هم اگه اطلاع دارید نام ببرید...لطفا..

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام ....

من یک سوال دارم ...سایتایی مثل پی سی وراد
یا میهن دانلود که یا بعضی سایتای دیگه که سرعت خوبی دارن آیا سرورشون داخل ایرانه...؟ خیر خارج از ایران هست
یا خارجی ...جایی هست چقدر به مشخصات سرور مربوط میشه...؟cpu و ....آیا به ترافیک ماهیانه مربوطه به منابع سخت افزاری سرور ، نزدیکی به ایران و... بستگی داره
یک سرور چه مقدار ترافیک ماهیانه نیاز داره لطفا راهنمایی کنید .... میتونه 100 گیگ باشه یا 10 ترا یا بابیشتر ! شما باید پول بدی بخری
سایتی هست که آدم اطلاعات کاملی در مورد سرور یک سایت پیدا کنه....:shades::ph34r2:
اگه منطورتون اینه که سرور مثلا میهن دانلود سی پی یوش چیه ؟ نه حداقل من ندیدم که یه جورایی امکان پذیر نیست مگه اینکه دیتاسنتر بخواد شیطونی کنه :دی
ولی اگه اطلاعات در باره هاست وسرور اختصاصی میخواهی webhostingtalk.ir

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
اگه منطورتون اینه که سرور مثلا میهن دانلود سی پی یوش چیه ؟ نه حداقل من ندیدم که یه جورایی امکان پذیر نیست مگه اینکه دیتاسنتر بخواد شیطونی کنه :دی
ولی اگه اطلاعات در باره هاست وسرور اختصاصی میخواهی webhostingtalk.ir

این جا رو میتونید مشاهده کنید : http://www.webhostingstuff.com/category/Best-Hosting-1.html
در صفحات 3-4 به بعد هاستینگ های ایرانی نیز وجود دارند.

مرسی راهنمایی خوبی کردید ...:happy:

لطفا اگه تفاوت سرعت هاست در ایران با خارج از ایران هم اطلاع دارید توضیح بدید ممنون میشم...:)

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
مرسی راهنمایی خوبی کردید ...:happy:

لطفا اگه تفاوت سرعت هاست در ایران با خارج از ایران هم اطلاع دارید توضیح بدید ممنون میشم...:)

سلام

سرعت سایت هایی که داخل کشور میزبانی میشه برای ما که داخل کشور هستیم بهتره. اما به نظرم این سرعت کاذبه ! چونکه فقط ایرانی ها و انسان ها نیستند که از سایت ما دیدن میکنند، ربات های موتورهای جستجو و ... هم هستند که اگر سرعت سایت پایین باشه خیلی ضرر خواهیم کرد! + اینکه پهنای باند داخل کشور محدود و بسیار گران هست، و پورت خوبی هم نداریم.

کشورهای اروپایی (کشورهای آلمان و هلند مدنظرم هست) معمولا پورت خوب را ارزان، اما مشاهده شده بعضی از دیتاسنترها در برخی ساعات ping خوبی ندارند.
بسیاری هم بر این باورند که دیتاسنترهای آمریکایی با اینکه اکثرا مشتری ایرانی قبول نمیکنند، و معمولا قیمت های بالایی دارند اما مطمئن تر و با کیفیت تر از دیتاسنترهای آلمانی و هلندی هستند.

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

سرعت سایت هایی که داخل کشور میزبانی میشه برای ما که داخل کشور هستیم بهتره. اما به نظرم این سرعت کاذبه ! چونکه فقط ایرانی ها و انسان ها نیستند که از سایت ما دیدن میکنند، ربات های موتورهای جستجو و ... هم هستند که اگر سرعت سایت پایین باشه خیلی ضرر خواهیم کرد! + اینکه پهنای باند داخل کشور محدود و بسیار گران هست، و پورت خوبی هم نداریم.

کشورهای اروپایی (کشورهای آلمان و هلند مدنظرم هست) معمولا پورت خوب را ارزان، اما مشاهده شده بعضی از دیتاسنترها در برخی ساعات ping خوبی ندارند.
بسیاری هم بر این باورند که دیتاسنترهای آمریکایی با اینکه اکثرا مشتری ایرانی قبول نمیکنند، و معمولا قیمت های بالایی دارند اما مطمئن تر و با کیفیت تر از دیتاسنترهای آلمانی و هلندی هستند.

مرسی از اطلاعات خوبی که دادید....:D

David Webb

Registered User
لایک‌ها
12
سرور خارجی دارن این طور سایت ها

بالا