• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد نقشه سایت xml

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام میخواستم ببینم برای نقشه سایت xml از افزونه yoast استفاده کنم یا خود افزونه مخصوص xml

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
افزونه xml google sitemap میتونید خودتون مقادیر رو دستی تنظیم کنید (مثلا درصد اهمیت تگ یا پست یا ...)
اما افزونه yoast تنظیمات پیش فرض خودش رو داره و قابل تغییر از پنل نیست، تنظیمات نسبتا خوبی داره

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
افزونه xml google sitemap میتونید خودتون مقادیر رو دستی تنظیم کنید (مثلا درصد اهمیت تگ یا پست یا ...)
اما افزونه yoast تنظیمات پیش فرض خودش رو داره و قابل تغییر از پنل نیست، تنظیمات نسبتا خوبی داره
کدوما بهتره؟
من الان اگه بخوام از افزونه yoast استفاده کنم میتونم از xml google sitemap هم استفاده کنم؟

mahsa mohammad pour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
کدوما بهتره؟
من الان اگه بخوام از افزونه yoast استفاده کنم میتونم از xml google sitemap هم استفاده کنم؟
با سلام
شما باید یکی از افزونه ها را انتخاب کنید،دوتا افزونه مشابه ،دوتا خروجی نقشه از سایت شما میدن که باعث میشه از هر مظلب سایت شما دو آدرس به گوگل و موتورهای جستجوی دیگر معرفی بشه که همین مسئله رتبه سایت را پایین میاره و برای سئو و ... مشکل ساز میشه.
مهم نیست کدوم را انتخاب می کنید چون هر دو کار مشابهی انجام میدند(لینک های موضوعات و مطالب را بصورت نقشه xml در میارند).من از افزونه yoast استفاده می کنم چون علاوه بر نقشه سایت امکانات سئو هم داره که مناسبه و دیگه مجبور نیستی دو یا چند افزونه برای سئو و نقشه سایت نصب کنی یه سرچی هم بکنی تو نت آموزش استفاده ازش هست ولی حسن مهمش اینه که فارسیه
موفق باشید

بالا