• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد همکاری در فروشه ایران مارکت سنتر

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان ما یه سایت پر بازدید داریم دنبال یه سایت همکاری در فروشم که محصولاتش زیاد باشه سی دی و دی وی دی هم داشته باشه خوبم پورسانت بده و تصفیه سریع کنه
ایران مارکتو پیدا کردم بنرشو گذاشتم فقط یه سوال
وقتی یکی رو بنری که تو سایت ماس کلیک میکنه میره تو تبلیغ
کنار و زیر اون تبلیغ کلی محصول دیگه تبلیغ شده
حالا میخواستم بدونم هرکی بره تو اون محصولات و خرید بکنه بازم پورسانتش واسه منه؟ یا میره تو جیب خودشون؟؟؟ و فقط اون بنری که تو سایت منه هرکی خرید کنه پورسانتش مال منه؟؟؟؟
لطفا سریع این موضوعو مشخص کنید تا کلاه سرم نره یه وقت
اگه سیستم قوی و محصول زیاد و مطمئنی هم میشناسید معرف یکنید
الان با ملی مارکت کار میکنم ولی خیلی محصولاش کمه پورسانتا هم والله تا حالا درست نریخته واسمون :(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به نام شما ثبت ميشه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
خوب باز خدا رو شکر
یادمه یه سیستمی بود اینکارو میکرد نامروت یعنی تبلیغای دیگه رو میزد به حساب خودش ..
یه چیز دیگه این مارکت چندتومن یه بار و چندوقته تصویه میکنه؟

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
خوب باز خدا رو شکر
یادمه یه سیستمی بود اینکارو میکرد نامروت یعنی تبلیغای دیگه رو میزد به حساب خودش ..
یه چیز دیگه این مارکت چندتومن یه بار و چندوقته تصویه میکنه؟
اگر حسابتان بانك ملي باشد هر هفته و هر 10000 تومان اما اگر بانك صادرات باشد هر ماه با همان 10000 تومان

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ولي يادت باشه
5 درصد زير مجموعه ازت برميداره
10 درصدم كارمزد!

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ولي يادت باشه
5 درصد زير مجموعه ازت برميداره
10 درصدم كارمزد!
یعنی چیییییییییییی؟؟
مثلا یه سی دی 5 تومنی که الان فروختم چقدرش گیر من میاد؟
کلا چند درصد میده؟؟ زیر مجموعه نیسم که من خودم عضو شدم
این نامردیه که :(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در هر صورت زير مجموعه حسابت ميكنه!
يعني از هر 100 تومن پورسانت 15 تومن رو برا خودش برميداره!
برو تو تسويه حساب ببين!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه سر هم به سیستم همکاری در فروش ما بزنید . هنوز ده درصد محصولات بیشتر اپلود نشده اما با همین ها هم تعداد محصولات از اکثر سیستم ها بالاتره و فروشش هم بد نیست .

کار تیم ما توی واریزها و تصفیه حساب هم که شناخته شده است و نیاز به توضیح نداره . می تونید تو همین انجمن سرچ کنید یا از دوستان وب مستر بپرسید

ادرس :
سیستم همکاری در فروش آرین ادز - بهترین سایت کسب درآمد وب مسترها

راستی مورد جدید هم اینکه غیر از هدیه 5000 تومانی عضویت ، از فردا بجز 100% سفارشات وضول شده ( مثل همه سیستم های همکاری ) سیستم ما 100% سفارشات توزیع شده و حتی 20 درصد سفارشات ارسال شده رو هم پرداخت می کنه . سیستم زیرمجموعه گیری هم اکتیوه و بزودی پورسانت خوبی هم بابت درآمدهای زیرمجموعه ها خواهیم پرداخت .

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
یه سر هم به سیستم همکاری در فروش ما بزنید . هنوز ده درصد محصولات بیشتر اپلود نشده اما با همین ها هم تعداد محصولات از اکثر سیستم ها بالاتره و فروشش هم بد نیست .

کار تیم ما توی واریزها و تصفیه حساب هم که شناخته شده است و نیاز به توضیح نداره . می تونید تو همین انجمن سرچ کنید یا از دوستان وب مستر بپرسید

ادرس :

راستی مورد جدید هم اینکه غیر از هدیه 5000 تومانی عضویت ، از فردا بجز 100% سفارشات وضول شده ( مثل همه سیستم های همکاری ) سیستم ما 100% سفارشات توزیع شده و حتی 20 درصد سفارشات ارسال شده رو هم پرداخت می کنه . سیستم زیرمجموعه گیری هم اکتیوه و بزودی پورسانت خوبی هم بابت درآمدهای زیرمجموعه ها خواهیم پرداخت .

چه قالب زننده ای داره این سیستم همکاری در فروشت.گلا اصلا جذاب نیست فروشگاهت. یه دستی بکش به قالب فروشگاه و بده یه حرفه ای یه قالب خوب طراحی کنه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150

ادرس :

یه سیستم معتبر که دارم الان باهاش کار میکنه با اینکه کلی یوزر داره ولی باز 50 درصد سفارشات ارسال شده رو هم میده شما فقط 20 درصد میدید ...
به نظر من واسه اول کارتون باید این چیزا رو بالاتر ببرید اینجوری یوزر جذب نمیشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چه قالب زننده ای داره این سیستم همکاری در فروشت.گلا اصلا جذاب نیست فروشگاهت. یه دستی بکش به قالب فروشگاه و بده یه حرفه ای یه قالب خوب طراحی کنه

قالب دیفالت سیستمه . مدتهاست قراره یه قالب خوب روش بندازیم به دلایل مختلف نشده یکیش سختگیری خود من بوده ، از قدیم گفتن کار عالی دسمن کار خوبه ! انقدر روی طرح هایی که زدن سختگیری کردم و از هیچ کدوم خوشم نیومد که همچنان قالب ائلیه مونده !!

چند روز پیش برنامشو ریختیم و یکی از دوستان داره کاراشو می کنه . امیدوارم چیز خوبی دربیاد که راضی بشم ف خوب هم نباشه میذاریمش چون هرچی باشه از این بهتره .

مرسی بابت تذکر

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه سیستم معتبر که دارم الان باهاش کار میکنه با اینکه کلی یوزر داره ولی باز 50 درصد سفارشات ارسال شده رو هم میده شما فقط 20 درصد میدید ...
به نظر من واسه اول کارتون باید این چیزا رو بالاتر ببرید اینجوری یوزر جذب نمیشه

بله پایگان هم 80 درصد میده . ولی عدد درصد ارسال شده همه چیز نیست و نکات ریز و درشت فراوونی داره که غیر از این اعداد رعایت می کنیم . خیلی از سیستم های بچه ها توی همین انجمن صفر درصد ارسال شده و صفر درصد توزیع شده رو میدن ، ولی کاراشون هم بخوبی داره جلو میره ، مسلما دلیلی داره ... این مورد درصد هم به درخواست کاربران سیستم بوده که اضافه کردیم و همین الانش هم مبلغی که به بازاریابا میدیم پیش از دریافت مبالغ فروش از سیستم خرید پستیه و در عمل پیش از تعیین تکلیف فروش بسته و از جیب پرداخت میشه

چون از شرکت دیگه ای مثال زدین نمی تونم دقیق بگم که حرفی پیش نیاد . مثل کلیک 70 ، 80 تومنی بعضی سیستم های کلیکیه اما تیم ما با کلیک 30 تومنی در عمل تونستیم سیستم خودمون رو در بین همه اونها بخوبی جا بندازیم اونهم در زمانی که همه سیستم کلیکی رو دیگه منسوخ شده می دونستن و اکثر بچه ها توصیه کردن روش کار نکنیم. سابقه اش توی همین انجمن هم قابل دیدنه .

کار ما هم همچین اول کار نیست برادر که فرمودین ، 7 ساله بطور حرفه ای تو کار فروش و مسایل دیگه تجارت الکترونیک هستیم و در زمان خودش پرفروش ترین فروشگاه اینترنتی ایران رو هم تو سابقمون داریم ، حتی همین سیستم همکاری هم زیاد تازه کار نیست ، 7 ماهه داره کار می کنه و تعداد یوزرش توی دو ماهی که افتتاح عمومی شده هم کم نیست. بهرحال تجربمون تو کار فروش انلاین و ریزه کاریاش از بقیه بچه ها بیشتر نباشه ، مسلما کمتر نیست .

بازهم ممنون بابت توصیه ولی افزون بر بیست درصد ارسال شده ، کار رو از جهت اقتصادی خارج می کنه و به مرور باعث کمبودهایی مثل کمبود بودجه و نقدینگی سیستم میشه که مجبور میشیم دیر به دیر تصفیه کنیم یا برای عدم درخواست وب مسترها برای واریز و نگه داشتن نقدینگی کاربران برنامه های جانبی بریزیم که کار درستی نیست و به اعتبار سیستم ضرر میزنه

یا خدای نکرده کم کم مثل ایران مارکت ترفندهایی بزنیم ( ! ) که اصلا انسانی نیست و با هدف و شعار شرکتمون که انصاف و کار صادقانه هست ، نمیخونه . بهرحال باید با برنامه ریزی منطقی گردش مالی سیستم رو مثبت نگه داریم .

بالا