• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد واتساب آیفون

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت تمام دوستانی آیفونی
مشکل بنده اینجاست که تو واتساب برام پیام میات و لی اگر پیام رو باز نکنم و اینترنتو قطع کنم و بعد برم تو واتساب پیام های جدید رو نشون نمیده و وقتی که به اینتر نت دوباره متصل میشم پیامها میاد کسی میدونه چجوری میشه حلش کرد؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
منظورتون اینه که پیامها در حالت آفلاین رو نشون نمیده؟

eimin

Registered User
لایک‌ها
354
با سلام خدمت تمام دوستانی آیفونی
مشکل بنده اینجاست که تو واتساب برام پیام میات و لی اگر پیام رو باز نکنم و اینترنتو قطع کنم و بعد برم تو واتساب پیام های جدید رو نشون نمیده و وقتی که به اینتر نت دوباره متصل میشم پیامها میاد کسی میدونه چجوری میشه حلش کرد؟

اين كه مشكل نيست
سيستم اين برنامه به همين صورت هست و يك برنامه تحت اينترنته
و تا اينترنت وصل نباشه پيامي كه جديد براتون اومده رو نشون نميده ولي پيام هايي كه قبلا باز كردينو ميتونين به صوت آفلاين ببينيد

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
اين كه مشكل نيست
سيستم اين برنامه به همين صورت هست و يك برنامه تحت اينترنته
و تا اينترنت وصل نباشه پيامي كه جديد براتون اومده رو نشون نميده ولي پيام هايي كه قبلا باز كردينو ميتونين به صوت آفلاين ببينيد
حرف شما درست ولی توی اندروید اینجوری نیست و وقتی یه پیام براتون میات و شما اونو باز نکنید تو حالت آفلاین هم میتونید ببینید

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
منظورتون اینه که پیامها در حالت آفلاین رو نشون نمیده؟

بله دقیقا
بنده در حالت آنلاین پیام دریافت میکنم و لی بازشون نمیکنم و وقتی آفلاین میشم و میرم تو واتساب پیامها را نشون نمیده ولی تا دوباره آنلاین میشم پیامها میات
من قبلا آندروید داشتم و اصلا این مشکل را نداشتم و پیام که میومد حتی اگر بازش نمیکردم تو واتساب میموند و حتی اگر تو حالت آفلاین باز میکردم پیام ها رو میدیدم

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
بله دقیقا
بنده در حالت آنلاین پیام دریافت میکنم و لی بازشون نمیکنم و وقتی آفلاین میشم و میرم تو واتساب پیامها را نشون نمیده ولی تا دوباره آنلاین میشم پیامها میات
من قبلا آندروید داشتم و اصلا این مشکل را نداشتم و پیام که میومد حتی اگر بازش نمیکردم تو واتساب میموند و حتی اگر تو حالت آفلاین باز میکردم پیام ها رو میدیدم

بالا