• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد واریزی یک سایت پاپ اپ

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
میخواستم بپرسم بخش پاپ اپ سایت قاره یعنی ads.gharreh.com واریزی داره؟اخه حداقل پرداختش رو گذاشته 300 هزار تومن یه ماه طول میکشه به این مقدار برسم گفتم مطمعا شم.اخه قبلا پاپ اپ ادز میگذاشتم درامد و پرداختش خوب بود اما مشکل این بود که با هر کلیک کاربر باز میشد یعنی اینچوری نبود که برا هر نفر فقط یه بار باز شه کلا هر کلیک یه بار باز میشد یه نفر 7 کلیک میکرد 7 بار باز میشد البته اگه کلیک ها در صفحات جداگانه انجام میشند و این خیلی اعصاب خورد کن میشد واسه کاربرا این قاره یه بار باز میکنه اگه سوالم رو دوستانی که باهاش کار کردن جواب بدن ممنون میشم

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
پرداختی دقیق و زیبا و بهینه :D
پرداختی تا سقف 8 میلیون تومان به عنوان هدیه به شما :rolleyes:
سقف پرداخت عالی چون قبلا 11 میلیون بود الان شده 300 اوووووووووووووووووو چقدر خوب :general304:
مردم از خنده:cool:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سلام دوستان
میخواستم بپرسم بخش پاپ اپ سایت قاره یعنی ads.gharreh.com واریزی داره؟اخه حداقل پرداختش رو گذاشته 300 هزار تومن یه ماه طول میکشه به این مقدار برسم گفتم مطمعا شم.اخه قبلا پاپ اپ ادز میگذاشتم درامد و پرداختش خوب بود اما مشکل این بود که با هر کلیک کاربر باز میشد یعنی اینچوری نبود که برا هر نفر فقط یه بار باز شه کلا هر کلیک یه بار باز میشد یه نفر 7 کلیک میکرد 7 بار باز میشد البته اگه کلیک ها در صفحات جداگانه انجام میشند و این خیلی اعصاب خورد کن میشد واسه کاربرا این قاره یه بار باز میکنه اگه سوالم رو دوستانی که باهاش کار کردن جواب بدن ممنون میشم
اگه میخوای پولت بره بزار:p:p

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
واقعا؟یعنی پرداخت نداره؟کلاه برداری چقدر راحت خوب شد پرسیدم تا الانم 50 تومن رفت پس

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
این سایت چی؟
http://popboxs.ir کسی باهاش کار کرده؟درامدش خوبه اما انقدر پاپ اپ باز میکنه گندش در میاد حالا نمیدونم واریز داره یا نه کسی نمیدونه؟

Last edited:

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
این سایت چی؟
http://popboxs.ir کسی باهاش کار کرده؟درامدش خوبه اما انقدر پاپ اپ باز میکنه گندش در میاد حالا نمیدونم واریز داره یا نه کسی نمیدونه؟
واریزی های ما روزانه انجام میشه کمتر از نیم ساعت با شما تسویه میشه
این امر به میل شما بستگی داره ، که از هردومورد استفاده کنید یا فقط از پاپ استفاده کنید ، میتوانید پاپ باکس رو غیرفعال و فقط از پاپ استفاده کنید
حتی میتوانید تنظیم نمایید یک پاپ باز شود یا دو تا
مزیت سیستم ما :
هر کلیک : پاپ باکس 80 ریال - پاپ آپ اول 25 ریال - پاپ اپ دوم 20 ریال
در کنار ما میتوانید از یک سیستم دیگر استفاده کنید
تسويه حساب کمتر از نیم ساعت
10 درصد پورسانت زیرمجموعه گیری
http://popboxs.ir/

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
تشکر از پاسختون فعلا کد شما رو گذاشتم ببینم درامدم نسبت به بقیه چطوره البته فعلا درامدی ندارم فقط برا تسته وگرنه روزی دو سه تومن درامد نیست:(

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
کد رو برداشتم چرا اینطوریه؟من تو پاپ اپ ادز فقط کد اول رو قرار میدادم و روزی 3 تا 4 تومن درامد میداد اما مال شما با وجود اینکه پاپ باکس هم همراهشه یه روز 300 تومن داد یه روز 400 تومن مجبور شدم برگردم پاپ اپ ادز

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
ما روزانه تقریبا تمامی سایتا رو تست میکنیم ، شما اولا تک پاپ گذاشته بودین دوما پاپ باکس شما کار نمیکرد که باید جی کوثری رو فعال میکردید سوما سایت شما کش داشت که قبل از استفاده باید خالیش میکردین
ضمن اینکه چنین درآمدی که میگید بعید میدونم برای چنین رتبه ایی باشه ، همین درآمد برای رتبه ها بالای 2 الا3هزار ایران درآمد دارن
ما تمام تلاشمان رو کاربرانمان رو راضی نگه داریم که نمونه اش مشاهده کردید که به درخواست کاربران قیمت پاپ اول رو افزایش دادیم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
niaztarin
دوست عزیز مرض ندارم که الکی دروغ بگم همین فردا عکس از پنل پاپ اپ ادز رو تقدیمتون میکنم درضمن رتبه رو کار ندارم اما روزانه 3000 بازدید کننده دارم که تقریبا هر وب مستر تازه کاری هم میدونه که با سه هزار ای پی باید روزانه حداقل از پاپ اپ 3000 تومن در بیاد از اون سه هزار ای پی 2000 از گوگل هست هیچ ای پی هم فک و جعلی نیست همه بازدید کننده واقعی هستن با سه هزار بازدید کننده روزانه روزی 300 تومن درامد اصلا قابل توجیه نیست شما میگید تک پاپ اپ گذاشتم خوب اره مال پاپ اپ ادز هم تک پاپ اپ بود تازه اینایی که شما میگید رو انجام بدم نهایتش 2 برابر شه در حالی که ده برابر درامد کمتر از حد طبیعیه

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
داداش من الکی چرا داره حرف های غلط و اشتباه میگین در مورد سایت پاپ آپ ادز . من با سایتم روزی 2900 آیپی دارم برام روزی 1700 آیپی حساب میشه تو پاپ آپ ادز . اینم عکسش http://8pic.ir/images/fgu2x8v07xh5ft3y9lla.png
دوما کد های پاپ آپ ادز کلا یه بار باز میشه و شما کد ها رو جای درستی نزاشتی . این حرفی که میگین چندین بار باز میشه حرف اشتباهی هست تیکت بزن براتون بررسی کنن . واریزی هاشون هم که کاملا منظم و دقیق هستش . بیشترین در آمد رو بین سایت های پاپ اپ داره . درسته من همشهری این شرکت هستم و فقط خواستم حق ایشون با این حرفای غلط زیر پا نره.
رتبش هم 16 ایران:general611: .به نظرم بهترین سیستم پاپ آپ ایرانیه.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
جناب
omid2iran
شما الان دقیقا روی حرفتون با بنده بود یا این دوستمون؟اگه منظورت من بودم که من از پاپ اپ ادز دفاع کردم دوما حرفای غلط و اشتباه کجاست میشه بفرمایید؟سوما شما بهتره تجربه خودتون رو تجربه همه حساب نکنید بنده کد پاپ اپ ادز رو هر وقت و روی هر کدوم از سایت هام گذاشتم در هر بازدید بازم پاپ اپ باز میکرد این تجربه خودم بوده و دلیلی نداره چیزی که شما میگید درست باشه چرا فکر میکنید فقط چیزی که خودت تجربه کردی درسته؟یه کم فکرت رو گسترش بدی بد نیست حرفای غلط و اشتباه مال شماست که حالا یه ارتباطی به اون سایت داشته باشی یا نه به اشتباه طرفداری کورکورانه و بدون منطق میکنی
من چیزی که برام اتفاق افتاده گفتم جرمه؟
حتما باید هی تحریف و تمجید کنم تا شما راضی شی؟وگرنه حرفا اشتاه و غلطه؟عجب ادمایی پیدا میشن به خدا
شما به نظرت بهترین سیستم پاپ اپ ایرانه نظرت محترم و نگه هش دار واسه خودت لزومی نداره نظرت رو تحمیل کنی به دیگران از بهترین باشه نتیجش رو هم میگیره و هر کسی از نظر اون بهترین سایت این باشه حتما باهاش کار میکنه

Last edited:

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
درضمن از 2900 ای پی 1700 تا رو حساب کنه دیگه یا کد اول و دوم رو با هم باید گذاشته باشید یا اینکه ...
چون بازم طبق تجربه خودم منم همین حوالی ای پی یه کم کمتر داشتم قبل از اینکه کد رو بردارم روزی 500 ای پی حساب میکرد در بهترین جالت 600 تا 700 ای پی دیگه چطور رسوندی به 1700 تا شاید یه استثنا بوده چون هر فرد مبتدی و ساده ای هم بلده و میفهمه که الان در پاپ اپ کل پاپ اپ های کشور ای پی ها رو زیر یک چهارم و بعضی ها یک سوم حساب میکنن شما از پنجاه درصد هم گذشتی انگار چون طرف رو میشناسی حتما باید ادم بگه همه چیزش بیسته تکه بدون مشکله نمیدونم چی و چی در مورد واریزی بله خوبه شمارشش هم خوبه اما برا من هر وقت گذاشتم برا تک تک صفحه ها چند بار باز میکنه و اینکه جای نا مناسب هم نذاشتم انقدرم مبتدی نیستم کد پاپ اپ بلد نباشم بزارم ادم یه کم منطق و قدرت انتقاد پذیری داشته باشه بد نیست

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
niaztarin حق با شما بود من یه اشتباه کرده بودم اونم این بود که کد رو فقط توی قالب نسخه دسکتاپ گذاشته بودم اصلا هواسم نبود توی قالب موبایلی هم بزارم در حالی که 70 درصد کاربرام موبایل هستن عذر خواهی میکنم .گفتم بگم بهتره

Last edited:
بالا