• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد وایــــــــــــــــــــــــمکس

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
سلام دوستان من میخوام برا خودم وایمکس بگیرم فعلا انتخابم مبین نت هست کسانی که مبین نت دارن خوبه؟ همه جا انتن میده؟ مشکل نداره

یا دوستانی که از وایمکس های دیگه استفاده می کنند اگه خوبه معرفی کننن

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
مبین نت زیر نظر **** هست و تا جایی که من می دونم اذیت می کنه.
ایرانسل خیلی بهتره. من خودم ایرانسل دارم. شیر 1 به 8 هست چون نامحدوده اما مبین نت بدتره و فکر کنم شیر 1 به 10 هست.

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
ممنون دوستان نظر دیگه نبود

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اوه اوه!!! آقا نگیری مبین نت!!!!!!!! بیچاره میشی ها : |
فقط برو وایرلس بگیر! اگه مشکل حمل و نقل داری میخوای همه جا وسط جاده هم اینترنت داشته باشی کیت سیمکارت بگیر واسه لبتاب بعد خط رایتل بزن بهش اینترنتش محشره هم قیمت وایمکس مبین هم میشه تازه ارزونتر!!! ولی از 2 مورد اینترنت نگیر کلا!!! مبین نت، پارس آنلاین...!!!! این تجربه از کسی که 9 ساله داره از ADSL داره استفاده میکنه!

Dr Web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
من 1 سال از وایمکس ایرانسل استفاده می کردم ( حدود 3 سال پیش ) اون زمان سرعت , قعطی , پشتیبانی افتضاح بود

الان حدود 2 سال هست از وایمکس مبین نت استفاده می کنم خیلی راضی هستم و پشتیبانی عالی داره ( زمانی که تماس میگیری تا حل کامل مشکل راهنماییت می کنن ) پنل کاربری جذاب هم داره که خیلی راحت می تونی طرح اینترنت رو بدون دردسر تغییر بدی و یا گیگ اضافه خریداری کنی

اما یکی از بزرگترین مشکلات تعرفه بالاش هست البته به نسبت گستردگی و کیفیت خدمات میشه چشم پوشی کرد

یکی دیگه از محدودیت ها که همین چند وقت اخیر اعمال شد و بسیار بسیار آزاد دهنده بود حذف پلن های نامحدود بود و اینکه دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 صبح به 3 تا 7 صبح کاهش پیدا کرد و فقط میتونید دو برابر حجم خریداری شده دانلود کنید ( به عنوان مثال اگر ماهیانه 4 گیگ حجم داشته باشید در ساعات مشخص شده در شب میتونید 8 گیگ دانلود داشته باشید )

بنده چندین بار ایمیل زدم و تماس گرفتم دلیلی که آوردند تقریبا قانع کننده بود شما اگر از شاتل سرویس بگیرید در اکثر مناطق ( مناطق شلوغ ) شب ها در ساعات رایگان سرعت اینترنت غیر قابل تحمل میشه به دلیل حجم بالای دانلود اما مبین نت بعد از ارائه این طرح استفاده شبانه مشکلی ایجاد نمی کنه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام. من یکسال پیش مبین نت داشتم. افتضاح بود. سرعت خوب بودا ولی قطحیش خیلی زیاد بود
سرهمین قطحیش یه ۱۰۰دلاری ضرر کردم. وسط انتقال پول اینترنتم قطع شد. طرف خارجی بود پولو کشید بالا

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
هرچی میگیری رایتل نگیر به دلیل قیمت بالاش و سرعت نه چندان خوبش - ADSL بگیر من شاتل و صبا نت و مخابرات رو پیشنهاد می کنم ...
ولی اگه عجله نداری صبر کن چون داره ایرانسل 3G راه میندازه که اگه راه بیوفته هم سرعتش از رایتل بهتر میشه هم هزینه اش ...

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام دوست عزیز.
مبین نت یه مقدار هزینش بالاست و سرعت دانلودش برای من کمه. ولی از اونجایی که دانلود ندارم و قطعی مبین نت در طول این چند سال زیاد نبوده راضی بودم.
اماا... چند ماهه که توی یه خونه ویلایی هستم که بین ساختمونای بلند محصور شده. تو این چند ماه سرعت افتضاحه دوست من. به خاطر همین میخوام به adsl کوچ کنم.
در کل بدک نیست. ولی اول مکانت رو بسنج.

بالا