من 1 سال از وایمکس ایرانسل استفاده می کردم ( حدود 3 سال پیش ) اون زمان سرعت , قعطی , پشتیبانی افتضاح بود
الان حدود 2 سال هست از وایمکس مبین نت استفاده می کنم خیلی راضی هستم و پشتیبانی عالی داره ( زمانی که تماس میگیری تا حل کامل مشکل راهنماییت می کنن ) پنل کاربری جذاب هم داره که خیلی راحت می تونی طرح اینترنت رو بدون دردسر تغییر بدی و یا گیگ اضافه خریداری کنی
اما یکی از بزرگترین مشکلات تعرفه بالاش هست البته به نسبت گستردگی و کیفیت خدمات میشه چشم پوشی کرد
یکی دیگه از محدودیت ها که همین چند وقت اخیر اعمال شد و بسیار بسیار آزاد دهنده بود حذف پلن های نامحدود بود و اینکه دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 صبح به 3 تا 7 صبح کاهش پیدا کرد و فقط میتونید دو برابر حجم خریداری شده دانلود کنید ( به عنوان مثال اگر ماهیانه 4 گیگ حجم داشته باشید در ساعات مشخص شده در شب میتونید 8 گیگ دانلود داشته باشید )
بنده چندین بار ایمیل زدم و تماس گرفتم دلیلی که آوردند تقریبا قانع کننده بود شما اگر از شاتل سرویس بگیرید در اکثر مناطق ( مناطق شلوغ ) شب ها در ساعات رایگان سرعت اینترنت غیر قابل تحمل میشه به دلیل حجم بالای دانلود اما مبین نت بعد از ارائه این طرح استفاده شبانه مشکلی ایجاد نمی کنه