• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پخت پیتزا در مایکروفر LG

mamad63

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2015
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
4
سن
62
سلام
2 هفته پیش یک مایکروفر الجی مدل 2312 خریدم ،
تو راهنما و سی دیش چیزی در مورد پختن پیتزا ننوشته ؛ حدود 8-9 بار درست کردیم که یا خمیرش نمی پخت یا موادش میسوزه یه کم ، یا خمیرش خشک میشه ، مدل مایکروفرمون اینجا هست :
http://www.tehrankala.com/2312-pi-2842.html?invis=4
از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری باید بپزیم ک هم خمیرش بپزه هم موادش نسوزه؟
 

مرد خدا

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2013
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
91
سلام
2 هفته پیش یک مایکروفر الجی مدل 2312 خریدم ،
تو راهنما و سی دیش چیزی در مورد پختن پیتزا ننوشته ؛ حدود 8-9 بار درست کردیم که یا خمیرش نمی پخت یا موادش میسوزه یه کم ، یا خمیرش خشک میشه ، مدل مایکروفرمون اینجا هست :
http://www.tehrankala.com/2312-pi-2842.html?invis=4
از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری باید بپزیم ک هم خمیرش بپزه هم موادش نسوزه؟
باید درشو یکم باز بزاری
 

mamad63

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2015
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
4
سن
62
چند بار دیگه هم تست کردم ولی یا خمیرش مثل بیسکویت خشک میشه یا موادش میسوزه!
مدلهای مختلف تست کردم
کسی می تونه راهنمایی کنه چه کاری انجام بدم که اینطوری نشه
 

dollar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2012
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
1,639
خمیر پیتزا اماده استفاده می کنی ؟ کمی خیس کن خمیرو بعد قبل گذاشتن پیتزا به مدت 5 دقیقه با دما 230 سانتیگراد فر گرم کن بعد با همون دما پیتزا رو بزار 10 دقیقه بمونه اگه مایکروفرت فن داره روشن کن گرما مستقیم نزنه .
 

SamanDavoodian

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2015
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
2
سن
35
بفرمایید که از چه پختی استفاده می کنی؟ فقط مایکروویو یا گریل و کانوکشن هم استفاده میکنی؟
 

mamad63

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2015
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
4
سن
62
بفرمایید که از چه پختی استفاده می کنی؟ فقط مایکروویو یا گریل و کانوکشن هم استفاده میکنی؟
یکبار گریل تنها استفاده کردم ، روی مواد یه کم سوخت و خمیرش خشک شد
یکبار مایکروو تنها استفاده کردم موادش پخت ولی خمیرش زیاد تغییر نکرد
یکبار نصف مایکروو بود نصف گریل، که موادش سوخت ؛ خمیرش خشک شد
بیشتر مشکل با خمیرش هست اصلا مثل پیتزای بیرون خمیرش برشته نمیشه
یعنی موادش خوب میپزه ولی خمیرش تغییر نمی کنه اگرم زیادش کنم خمیرش خشک میشه
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,807
محل سکونت
شهر گناه
یکبار گریل تنها استفاده کردم ، روی مواد یه کم سوخت و خمیرش خشک شد
یکبار مایکروو تنها استفاده کردم موادش پخت ولی خمیرش زیاد تغییر نکرد
یکبار نصف مایکروو بود نصف گریل، که موادش سوخت ؛ خمیرش خشک شد
بیشتر مشکل با خمیرش هست اصلا مثل پیتزای بیرون خمیرش برشته نمیشه
یعنی موادش خوب میپزه ولی خمیرش تغییر نمی کنه اگرم زیادش کنم خمیرش خشک میشه

ببین کلا مایکروفر برای تهیه پیتزا ساخته نشده (احتمالا!)

الان تمام پیتزا فروشی ها هم از فرهای چدنی بزرگ یا کوچیک استفاده میکنن . جنس چدن باعث میشه حرارت به طور یکنواخت پخش بشه و پیتزا خوب دربیاد
 
بالا