• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پريمير

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
سلام من ميخوام از پريمير يك فيلم رو render بگيرم اما هر كاري ميكنم كيفيت rendr پايين ايا كسي ميتونه به من كمك كنه در ضمن source فايلهاي من تمام با كيفيت بالا ميباشد .
ممنون

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از ahmad6 :
سلام من ميخوام از پريمير يك فيلم رو render بگيرم اما هر كاري ميكنم كيفيت rendr پايين ايا كسي ميتونه به من كمك كنه در ضمن source فايلهاي من تمام با كيفيت بالا ميباشد .
ممنون

با سلام

کارت کپچرتون چیه ؟

اصلا نصب شده ؟

موقع رندر از شما سوال میشه که با چه کیفتی میخواین رندر بگیرن ( تا جایی که کارت ساپورت کنه ) شما چه عددی وارد میکنید ؟

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
دوست عزير من متاسفانه كار كپسچر ندارم ام مگر بدون كارت كپسچر نبايد كيفيت نسبتا خوب بده؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
سلام

بله دیگه دوست من برای Render یا همون Capture گیری به یک کارت کپچر نیاز دارین .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
وقتی که يه New Project رو مي خواي انتخاب كني بايد فرمتي رو كه مي خواي روش كار كني رو تنظيم كني. براي كار Motion Graphic من بهت Quick Time با فشرده ساز Motion JPEG B رو پيشنهاد ميكنم. اگه مي خواي فيلم Edit كني و از اون خروجي بگيري ( و كارت هم نداري) Microsoft DV PAL بهترين گزينه اس.

در ضمن شما وقتي كارت نداري نيازي به Render هم نداري. Premier Pro كه بهت Real Time پيش نمايش (Preview) ميده و توي نسخه هاي قبليش هم با نگه داشتن Alt و Drag كردن روي TimeLine مي توني Preview اش رو ببيني. براي همين فقط نيازه كه حين Export تنظيماتت رو درست انجام بدي.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Saeidgraph :
یعنی خروجی برای TV کارت نمیخواد ؟
:blink:
شما اگه مادربردت خروجي DV (همون 1394) داشته باشه نيازي به كارت ويدئو براي خروجي نداري. براي خروجي كامپوزيت (S-Video) هم ميشه از طريق خروجي كارت گرافيك و تبديل خروجي كارت صدا خروجي گرفت.

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
وقتي شما ميخاييد فيلم رو Export كنيد به File > Export Moive > Move ميريد . همون جا صفحه انتخاب مسير مياد و شما دكمه Setting رو اون بغل بايد ببينيد كه ميبينيد . روش كليك كنيد و تنضمات رو استاد كنيد ( سايز و فريم ريت و ... )

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
احتمالا به خاطر كامپرسوريه كه روش گذاشتيد هر چي كامپرسور قوي تر باشد كيفيت پايين مي آيد

بالا