• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پست گذاشتن در سایت .......

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان قیمت هر پست که در سایت میزاریم چنده ؟؟ من دارم برا یکی از سایت پست میزارم از قیمت ها خبری ندارم اگه کمک کنید ممنون میشم .....

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام دوستان قیمت هر پست که در سایت میزاریم چنده ؟؟ من دارم برا یکی از سایت پست میزارم از قیمت ها خبری ندارم اگه کمک کنید ممنون میشم .....

بستگی به نوع پست و موضوع سایت داره ، همینطور تجربه و سابقه کار شما که با کیفیت پست ها رابطه مستقیم داره ، با در نظر داشت همه این فاکتورها ، قیمت مشخص میشه

از پست های «کپی - پست» 100 - 200 تومانی شروع میشه تا پست های تخصصی ترجمه شده چندهزار تومانی !

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
بستگی به نوع پست و موضوع سایت داره ، همینطور تجربه و سابقه کار شما که با کیفیت پست ها رابطه مستقیم داره ، با در نظر داشت همه این فاکتورها ، قیمت مشخص میشه

از پست های «کپی - پست» 100 - 200 تومانی شروع میشه تا پست های تخصصی ترجمه شده چندهزار تومانی !
میشه آخرش

همون کپی پیست هست .... کیفیت کار هم عالی هست ..... پس نهایتش 200 تومن هست ..... مرسی از راهنماییت

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
میشه آخرش

همون کپی پیست هست .... کیفیت کار هم عالی هست ..... پس نهایتش 200 تومن هست ..... مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم

فقط دقت داشته باشید برای کپی - پست خالص عرف همین 200 (کمی بالاتر یا پایین تر) هست ، ولی خب اگر وقت گذاشته بشه ، مثل تغییر عنوان و ویرایش جزئی متن و آپلود تصاویر ، قیمت 500 - 600 الی هزار تومان هست

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
خواهش میکنم

فقط دقت داشته باشید برای کپی - پست خالص عرف همین 200 (کمی بالاتر یا پایین تر) هست ، ولی خب اگر وقت گذاشته بشه ، مثل تغییر عنوان و ویرایش جزئی متن و آپلود تصاویر ، قیمت 500 - 600 الی هزار تومان هست

کل کار من اینه : از سایت های مختلف مطلب پیدا میکنم و کپی میکنم یه عکس برا عنوان هر مطلب هم میزارم که سایز عکس ها رو با paint عوض میکنم .....

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
به نظرت کدام بهتر است؟
تا زمانی که نویسندگی میکنی شاید کسب درامد کنید اما... زمانی که نومیسندگی نکنی چی؟ آیا باز دوباره کسب درامد داری؟؟؟؟
شما با نویسندگی با یک تیر دو نشان بزن و آینده نگر باش...
من جای شما باشم به جای نویسندگی یا فروشگاه راه اندازی میکردم و یا اگر وقتشو نداشتم با سیستم های همکاری در فروش کار میکردم....
شما به جای اینکه نویسندگی کنی همان کار رو برای خودت انجام بده....
محصولات را در سایتهای رایگان و یا در سایتهایی که مجازی و کار میکنی قرار بده و لینک خودت رو هم بگذار که از فروش محصول فروش کنی.... فروش محصول همیشه و دایمی است چرا؟؟؟؟ چون شما توضیحات رو نوشتید و در گوگل نیز ایندکس شده پس همیشه با جستجو ممکنه در معرض دید قرار بگیرد و به جای اینکه ۲۰۰ تومان بگیرید ۱۰ هزار تومان. ۲۰ هزار تومان تا .... پورسانت میگیرید....
من خودم نویسنده دارم استخدام کردم برای من محصولات را در وبلاگ ها و در سایتها قرار میدهند از من هم ۱۰۰ تومان ۲۰۰ تومان میگیرند ولی ... کی اینجا برد میکند به نظرت؟ اگر انها یکم باهوش باشند تو سایت ثبت نام میکنند و لینک خرید پستی خودشان را قرار میدهند... و نه اینکه فقط از من ۱۰۰ تومان ۲۰۰ تومان بگیرند...
پس آینده نگر باش و برای خودت با فکر کار کن و از دیگران هم کمک بگیر....
بازاریابی دارم که ۴ سال پیش محصولات رو در وبلاگ خودش قرار داده و .... تو گوگل هم ایندکس شده ماهی سیصد یا ۴۰۰ هزار تومان بدون هیچکاری و بدون هیچ زحمت دیگری کسب میکنه ...چون یکبار اینکارو کرد خودش رو راحت کرد....اینجا رو ببین نتیجه کسی که حرف من رو گوش کرد...
البته از این مورد ها هرچند تا بخوای هم هست..... که حوصله عکس ندارم...
uc_805.jpg

و یا
uc_806.jpg

اینا نه سایت پر بازدید داشته اند و نه هیچی فقط نویسنده ای بودن و الان دارند بهره میبرند....
چرا چون که از قوانین زیر پیروی کرده اند....
http://iranamir.biz/news/view/چگونه+کسب+درامد+کنیم؟+راههای+افزایش+درامد+و+خود+اش

بالا