• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پلاگین All in One SEO Pack

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من خواستم بدونم تو قسمت کلمات کلیدی چه تعداد باید کلمات کلیدی رو وارد کرد؟ من فکر کنم نزدیک 200-300 تا کلماتی که اناییز کردم وارد کردم
1.PNG

تو قسمتی که مشخص شده اگه تیکش خورده باشه ایا لازم هست تو قسمت meta key پست دوباره کلمات کلیدی رو وارد کرد؟ یا فقط تو قسمت برچسب های ورد برس کلمات کلیدی رو وارد کنم؟

3.PNG22.PNG

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
200-300 تا کلمه چه خبره مگه؟ 10-15 تا بزن کافیه مهماشو بزن...

اگه تو تنظیمات all in seo گذاشتی تولید خودکار شرح نه لازم نیست دوباره موقع پست دادن قسمت all in seo رو پر کنی فقط خود وردپرس رو پر کن بزن بره...
سعی کن چند تا از کلمات کلیدیتو تو برچسب پست هات هم بزنی خوبه...

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
200-300 تا کلمه چه خبره مگه؟ 10-15 تا بزن کافیه مهماشو بزن...

اگه تو تنظیمات all in seo گذاشتی تولید خودکار شرح نه لازم نیست دوباره موقع پست دادن قسمت all in seo رو پر کنی فقط خود وردپرس رو پر کن بزن بره...
سعی کن چند تا از کلمات کلیدیتو تو برچسب پست هات هم بزنی خوبه...
دقیقا میشه بگید کدوم قسمت ها اگه فعال باشه دیگه موقع پست دادن نباید فیلداشو پر کنم؟ حتی قسمت عنوان و توضیحات مریوط به all in seo نباید پر کنم؟

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
دقیقا میشه بگید کدوم قسمت ها اگه فعال باشه دیگه موقع پست دادن نباید فیلداشو پر کنم؟ حتی قسمت عنوان و توضیحات مریوط به all in seo نباید پر کنم؟

تو تنظیمات all in seo قسمت تولید خودکار شرح رو تیک بزن...

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
سوال اینجاست دستی وارد بشه بهتر هست یا بصورت خودکار سیستم وارد کنه ؟

اگه میخوای دستی وارد کنی تیک تولید خودکار شرح رو نزن اگه وقت کم داری تولید خودکارو بزن اگه وقت زیاد داری خودت پر کن...

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
اگه میخوای دستی وارد کنی تیک تولید خودکار شرح رو نزن اگه وقت کم داری تولید خودکارو بزن اگه وقت زیاد داری خودت پر کن...

ممنون از جوابتون ول انگار منطور مرا نفهیدین گفتم کدام روش بهتر هست دستی یا اتومات ؟

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
قسمت تولید خودکار رو تیکش رو میزنیم ایا تو قسمت عنوان و توضیحات هم مثل متا کی نباید چیزی نوشت؟

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
دوست عزیز ببین
تو قسمت title و keyword نیازی نیست چیزی وارد کنی خود وردپرس پیش فرض انتخاب میکنه فقط ی دیسکریپشن خوب واسش تعریف کنی کافی هست.

بالا