• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پودمانی علمی کاربردی

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
در مورد آزمون پایان دوره پودمانی علمی کاربردی سوال داشتم.
خواستم بدونم اگه کسی این آزمون رو قبول نشد چی میشه؟ دوباره ازش میگیرن؟ آزمونش سخته یا آسون؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من خودم کاردانیمو پودمانی بودم.

تا 3 بار ازت میگیرن. البته اگه مشکل خدمت نداشته باشی.

اگه داشته باشی فکر کنم نهایت بتونی 2 بار آزمنون بدی...

اگه 3 بار رو قبول نشی مدرک معادل میدن.

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
کلا واحد پاس کردن تو پودمانی آسونه یا نه؟ منظورم اینه که امتحانا رو سخت میگیرن یا آسون؟

این مدرک معادل یعنی چی؟

بعد با هر دیپلمی میشه هر رشته ای انتخاب کرد؟ مثلا دیپلم کامپیوتر میتونه تو رشته پودمانی معماری شرکت کنه؟

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
1-مثل آب خوردنه! چون پودمانی اصولا مال شاغل هاست..البته بستگی به واحدت هم داره.من مجنمع فنی بودم مثل آب خوردن بود.

2-والا من همون دفعه اول قبول دشم . دقیق نمیدونم چیه. ولی فکر کنم فقط ریز نمرات میدن!

3-آره با هر دیپلمی میتونی هر رشته ای رو بزنی...(دفتر چه رو حتما بخون که عوض نشده باشه شرمنده بشیم)

ولی در کل بهت بگم. مثل **** پشیمونم که رفتم پودمانی ! چون اولا واحد خیلی کم میدن بهت..مثلا نهایت 12 واحد ..که باید همون ها رو برداری و انتخابی نداری.برای همین 3 سال طول میکشه که تموم بشه! تازه تابستونا هم اجباری بود واسه ما!!!
مدرکشم مزخرفه!من همون سال کاردانی آزاد رشت هم قبول شدم ولی چون پودمانی تهران قبول شدم و دانشگاهشم تا خونمون یه ربع فاصله داشت! تنبلی کردم و نرفتم آزاد...البته الانم که کارشناسی آزاد هستم پشیمونم دی : ولی خب..
البته هزینه های پودمانی از آزاد کمتره ( زمان ما که این طور بود)
در کل اگه مجبوری ( به خاطر خدمت یا شاغل بودنت ) برو.
وگرنه بهت توصیه میکنم نری!
اون آرمون آخرشم ما رو سرویس کرد ..درسته من قبول شدم بار اول...ولی یکی از دوستام که معدلش از من بیشتر بود بار اول قبول نشد ( کلا یه چیز هر دمبیل و مزخرفیه!)

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
من چون رشته مرتبط با دیپلمم نمیخوام برم واسه همین مجبورم برم.

بالا