• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پیوند یکتا گذاشتن - نام پست و شماره پست

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
درود
من میخوام پیوند بکتا بزارم میخوام هم شماره آی دی پست باشه و هم نام پست ( البته نام پست رو انگلیسی میزارم که به مشکل برنخوره ) میخواستم ببینم که حتما باید بین شماره پست و post name اسلش باشه یا نیاشه هم میشه ؟ مثل این :

کد:
/%post_id%-%postname%/

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تا جایی که امکان داره پیوند یکتا رو بزار روی پیشفرض بمونه یا از پیوندهای پیشنهادی خود وردپرس استفاده کن
تغییر پیوند یکتا منشا خیلی از مشکلات هست که پیش میاد ...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
تا جایی که امکان داره پیوند یکتا رو بزار روی پیشفرض بمونه یا از پیوندهای پیشنهادی خود وردپرس استفاده کن
تغییر پیوند یکتا منشا خیلی از مشکلات هست که پیش میاد ...

پس اگر جسارت نباشه شما هم دارای این طرز تفکر هستین که هرچیزی فابریکش بهتر هست
پیوند پیشفرض خودش علامت سوال داره و بنظر من بده
و من جواب سوالم رو نگرفتم
الان دیگه اکثر سایت ها postname رو بعنوان پیوند یکتا گذاشتن همینطوری فارسی و انگلیسی در هم برهمه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پس اگر جسارت نباشه شما هم دارای این طرز تفکر هستین که هرچیزی فابریکش بهتر هست
پیوند پیشفرض خودش علامت سوال داره و بنظر من بده
و من جواب سوالم رو نگرفتم
الان دیگه اکثر سایت ها postname رو بعنوان پیوند یکتا گذاشتن همینطوری فارسی و انگلیسی در هم برهمه

نه اینطور نیست پیوند یکتا فرق میکنه , مخصوصا سایتهایی که پست زیاد دارن
مثلا قالب , قالب پیشفرض اصلا بدرد نمیخوره ...
مشکل همینه که چون اکثرا یه کاری رو میکنن ما هم باید پشت سر اون ها همون کار رو بکنیم ...
یه نمونه از مشکلات : http://forum.persiantools.com/t259332.html
برای سوالتون هم تست کنید ببنید میشه یا نه ...

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
درود
من میخوام پیوند بکتا بزارم میخوام هم شماره آی دی پست باشه و هم نام پست ( البته نام پست رو انگلیسی میزارم که به مشکل برنخوره ) میخواستم ببینم که حتما باید بین شماره پست و post name اسلش باشه یا نیاشه هم میشه ؟ مثل این :

کد:
/%post_id%-%postname%/

یه افزونه هست که تغییر پیوند یکای مطمین رو انجام میده....تو نت هست اگه بگردید...
و هیچ مشکلی پیش نمیاره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یه افزونه هست که تغییر پیوند یکای مطمین رو انجام میده....تو نت هست اگه بگردید...
و هیچ مشکلی پیش نمیاره

سلام
من مشکلی با اینا ندارم ، چون که در حال حاضر پیوند یکتا روی حالت پیشفرض هست و اگر پیوند یکتا رو روی حالت دلخواه بزارم پست ها اتومات ریدایرکت میشن
راستش من 2 تا سایت دستم هست :
- روی یکیش که قدیمیه و اگر به فنا هم بره انقدری داره که خودشو جمع کنه ( چون فروم داره ) از دیروز تست کردم و ورودی های گوگل ریدایرکت میشن و نات فوند نداریم

اما یه سایت دیگه که یک هفتس راه افتاده و برام خیلی مهم و حیاتی هست روی اون میترسم این کارو بکنم

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
منم همینو گذاشتم دیگه اکثرا گفتن خوبه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
گذاشتن .html آخرش که خوب مشخصه یه کار بیهوده هست و کاری جز طولانی تر کردن URL انجام نمیده ، پس بهتره که آخرش / باشه
اما گذاشتن post_id قبل از postname خیلی خوبه چون اگر توی url هر پست شماره پست درست باشه اما بقیه url که اسم پست هست رو هم نصفه بزنی تو آدرس بار مرورگر بازم همون پست باز میشه چون اولش شماره پست قید شده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من شنیدم بهترین حالت اینگونه است

منم جسته گریخته تو نت می گشتم به همین بر خوردم

اما گذاشتن post_id قبل از postname خیلی خوبه چون اگر توی url هر پست شماره پست درست باشه اما بقیه url که اسم پست هست رو هم نصفه بزنی تو آدرس بار مرورگر بازم همون پست باز میشه چون اولش شماره پست قید شده
یعنی اگر اسم پست هم اشتباه باشه راحت میاره چون مشکل من هم صفحات نات فاند است
یعنی اینطوری بهتره؟
چه پلاگینی است اسمش چیه؟ یا نه فقط همین نوشته تو قسمت پیوند یکتا انتخابی بنویسیم حله

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یعنی اگر اسم پست هم اشتباه باشه راحت میاره چون مشکل من هم صفحات نات فاند است
یعنی اینطوری بهتره؟
چه پلاگینی است اسمش چیه؟ یا نه فقط همین نوشته تو قسمت پیوند یکتا انتخابی بنویسیم حله

داش من که هیچ پلاگین یا افزونه ای نصب نکردم فقط پیوند یکتا رو گذاشتم روی : /%post_id%-%postname%/

بطور مثال :

آدرس اصلی پست اینه :

کد:
http://iranshine.ir/147-behnam-safavi-pishvaz-irancell-aramesh/

حالا اگر شما تو آدرس بار چند کلمه از اخر این رو برداری بازم به هین پست ریدایرکت میشی ، چون که اولش پست آی دی اومده و تو ورد پرس هم هر پست شماره مخصوص به خودش رو داره

حتی واسه این آدرس ، چون فقط یه پست با شماره 147 وجود داره دیگه :دی

iranshine.ir/147-b

نمیدونم اگر تو آدرس از کلمه های فارسی هم استفاده کرده باشی اینطور میشه یا نه اما واسه انگلیسی که خوب کار میکنه اما بنظر من کلا توی url چیز فارسی ننویسین بهتره چونکه الان دیگه خود گوگل تو جستجو همزمان هم ترجمه میکنه هم به فینگلیش تبدیل میکنه ، در مورد همین لینکی که بهت دادم اگر توی گوگل جستجو بکنی وقتی بهنام صفوی رو به فارسی مینویسی خود گوگل behnam safavi رو بولد یکنه یعنی اینکه خود گوگل متوجه این قضیه شده

بالا