• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد چگونگی به دست آوردن سورس فایل های aspx

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.

خوب از اونجایی که هیچ کمکی با وجود پرداخت ! به ما نشد ، تصمیم گرفتم خودم روش یه نگاهی بکنم.
ایشالا که اینجا جواب بگیرم.

سوال اینه که چه جوری میشه فایل های precompile شده رو decompile کرد ، یعنی سورسش رو بدست آورد ؟

خوب من یه وب سایت دارم که فایل ها به اینصورت لطف میکنن و ارور میدن بعد از باز شدن :

This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!

که خوب فکر کنم به دلیل استفاده از نرم افزاری هست که برای asp.net 2 استفاده میشه . به هر حال ، سوال اینه که چه جوری سورس اینها رو در بیارم ؟ راهی هست ؟

از نرم افزار reflector هم استفاده کردم ، منتها خوب اون DLL ها رو میشه تغییر داد. البته یه جا خوندم با ورژن پرو ، میشه یا پلاگین خاصی داره که من البته چیزی پیدا نکردم ، pro هم یافت نشد که تست کنم!

در کل راهی هست ؟ من فقط یه فایل ایندکس رو میخوام ! به باقیش نیازی نیست :blush:

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بزرگان asp.net

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.

خوب از اونجایی که هیچ کمکی با وجود پرداخت ! به ما نشد ، تصمیم گرفتم خودم روش یه نگاهی بکنم.
ایشالا که اینجا جواب بگیرم.

سوال اینه که چه جوری میشه فایل های precompile شده رو decompile کرد ، یعنی سورسش رو بدست آورد ؟

خوب من یه وب سایت دارم که فایل ها به اینصورت لطف میکنن و ارور میدن بعد از باز شدن :

This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!

که خوب فکر کنم به دلیل استفاده از نرم افزاری هست که برای asp.net 2 استفاده میشه . به هر حال ، سوال اینه که چه جوری سورس اینها رو در بیارم ؟ راهی هست ؟

از نرم افزار reflector هم استفاده کردم ، منتها خوب اون DLL ها رو میشه تغییر داد. البته یه جا خوندم با ورژن پرو ، میشه یا پلاگین خاصی داره که من البته چیزی پیدا نکردم ، pro هم یافت نشد که تست کنم!

در کل راهی هست ؟ من فقط یه فایل ایندکس رو میخوام ! به باقیش نیازی نیست :blush:

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بزرگان asp.net
سورس کامل رو که هیچوقت نمیتونید مثل روز اولش بگیرید
اما .NET reflector میتونه بیشترین کمک رو به شما بکنه

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سورس کامل رو که هیچوقت نمیتونید مثل روز اولش بگیرید
اما .NET reflector میتونه بیشترین کمک رو به شما بکنه

تشکر دوست عزیز از راهنمایی ، این net . که فرمودید با اون نسخه عادی فرق داره ؟ البته فکر کنم جفتش رو امتحان کردم ، بجز pro .

حالا یک زحمتی ، اگر من فقط یک عدد ! فایل ایندکس ( یک پیج) به شما بدم ! شما میتونید زحمت بکشید و سورس این رو به من بدید!! یا ندید ! من یه تغییری فقط توش میخوام بدم ، بعد دوباره سیو ش کنم ! همون تغییر رو برام بدید ؟ dll هم نیست.
هزینه هم اگر بفرمایید تقدیم میکنیم :blush:

بالا