• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد چگونگی تشخیص اصل بودن گوشی

hamon2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده
اول اینکه چرا بعضی از دوستان وقتی عکس از گوشی برای فروش میزارن روی کد IMEI رو میپوشونن؟
دوم چطور میشه گوشی اصل رو از تقلبی تشخیص داد؟ مخصوصا برای خرید از این سایت که بالاخره نه همدیگه رو دیدیم نه میشناسیم نه اگه بعد خرید مشکلی پیش بیاد دستمون به جایی بنده
سوم اینکه میگن باید گوشی رو رجیستر کرد چطور این کار انجام میشه بعنوان مثال گوشی سامسونگ چطور رجیستر میشه خود شرکت سامسونگ رجیستر میکنه ، مغازه دار بعد فروش رجیستر میکنه یا چیز دیگه اس؟
اینم لینک یه صفحه هستش که یه چیزای رو گفته ولی بازم بنظرم کامل نیست
http://www.citna.ir/news/5336

hamon2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یعنی واقعا کسی چیزی درباره این نمی دونه
ما منتظر یاری سبز شما هستیم

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
سلام
از imei گوشی میشه سوء استفاده کرد.
فکر نکنم تشخیص مثلا آیفون اصل و تقلبی خیلی سخت باشه در صورتی که با اصل کار کرده باشی.از سایتی که مورد اعتماد و نماد داره خرید کن مثل دیجیکالا هروقت خواستی از گوشی فروشی گوشی بخری و مطمعن نیسی اصله ازش مهلت تست بگیر و همیشه بگو تو فاکتور قید کنه که گوشی رفرش نیست و اگه گارانتی داره تو فاکتور دقیقا مارک گارانتی و زمانشو مشخص کنه مخصوصا تو خرید آیفون و برو به چندتا مغازه دار نشون بده.
رجیستر یه چیز بیخودیه که مغازه دارا فقط الکی پول میگیرن برای اینکار
مثلا یکی از دوستان رفته بود برای خرید گوشی با کلی چکو چونه قیمت اورد پایین طرف میخواست بخاطر اینکه قیمت اورده پایین لوازم جانبی بهش بندازه که نتونست خواست بهش بازی و نرم افزار بندازه که بازم موفق نشد اما گفت رجیستری حتما باید بشه اینم 20 تومن به زور گرفت.این لاشی بازیا بیشتر برای موبایل فروشای تهران بخصوص علاالدینه
خوب شما مثلا میتونی الان یه LG G4 که پشتش چرمه با گارانتی بگیری 1700 اما بدون گارانتیش که هر ادمی میدونه قاچاقه میتونی بگیری 1500
اون مقاله ایم که در مورد رجیستر شدن این چزا گزاشتن چرت و پرته ماله زمانیه که 1100 قاچاق بود و فارسی نمیشد که خیلی راحت با 2-3 هزارتومن فارسیش میکردن سال 83-84 همین دور ورا بود فکر کنم.
این موضوع برای گوشی های قدیمیه اون موقع بود

Last edited:

hamon2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام خب پس کد IMEI که روی خود گوشی و جعبه و فکر می کنم یه جای دیگه هم باید باشه با هم مطابقت داشته باشند حله؟
یعنی گوشی اصله آیا؟ بیشتر مد نظر من در مورد گوشی های سامسونگ هستش؟
اصلن راهی وجود داره که بشه فهمید گوشی ساخت کجاست برفرض مثال ساخت چینه یا جای دیگه؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام خب پس کد IMEI که روی خود گوشی و جعبه و فکر می کنم یه جای دیگه هم باید باشه با هم مطابقت داشته باشند حله؟
یعنی گوشی اصله آیا؟ بیشتر مد نظر من در مورد گوشی های سامسونگ هستش؟
اصلن راهی وجود داره که بشه فهمید گوشی ساخت کجاست برفرض مثال ساخت چینه یا جای دیگه؟
مطابقت داشتن این چند مورد یعنی جعبه مال همین گوشی هست و برد اصلی گوشی عوض نشده ، چیز خاصی به شما نمیده
گوشی های سامسونگ را باز کنید(اگر باز می شدند) زیر باتری نوشته ساخت کجاست (بر چسب داخل گوشی)
تقریبا میشه گفت همه گوشی های سامسونگ اصل هستند (تا جایی که من دیدم) شاید گوشی با ظاهری شبیه اصلی باشه ولی یه کم دستتون بگیرید و با منو ها کار کنید کاملا متوجه میشید
مراقب اجناس تعمیری و دست دوم باشید، اصل و تقلبی کاملاً مشخص هست
موفق باشید

hamon2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آیا ریزکاری خاصی وجود داره که بشه فهمید کدوم گوشی اصل هست کدوم تقلبی؟
یه سایتی چند تا ریزکاری برای تشخیص ایفون اصل از تقلبی گذاشته بود ولی من چیزی برای سامسونگ ندیدم جایی؟

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
آیا ریزکاری خاصی وجود داره که بشه فهمید کدوم گوشی اصل هست کدوم تقلبی؟
یه سایتی چند تا ریزکاری برای تشخیص ایفون اصل از تقلبی گذاشته بود ولی من چیزی برای سامسونگ ندیدم جایی؟
اون راهکار برای شناخت آیفون رفرش با آیفون پلمپ هست فکر کنم که شما خوندی.
سامسونگ و بقیه ی برندا چیزخاصی ندارن فقط باید قبلش با گوشی مثلا s6 کار کرده باشی که اگر دیدی صفحش کیفیتش پایینه بفهمی که تعمیریه و مطمنا این s6 جدید نمیشه بدون زخمی کردن قاب گوشی درست کرد اگر چیزیش شده باشه.و برای همینم نمیشه بجای نو به کسی فروخت
2 اگر جعبه پلمپه به جنس پلمپ دقت کن به برچسپ پلمپ دقت کن ببین کیفیت پلاستیک پلمپش خویه یا نه کلا چند دفعه گوشی بخری این چیزا برات تجربه مبشه.

iranipic

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام ، دوست عزیز رجستر یه مدتی مود شده بود که الان دیگه اون نیست ، شما اگر میخوای گوشی اصل بخری و اونم از اینترنت به نظرم از دی جی کالا بخر !
چرا ؟ خوب چون مطمئنه و امتحانش رو پس داده ، حتی گوشی هایی که تو بازار هستن و شما میبینیشون هم زیاد اعتباری بهشون نیست ولی دی جی کالا همه محصولاتش اصله !
یکم شاید در حدود 10 - 15 تومن گرون تر میده اما عوضش ازش مطمئنی !
من هیچ ارتباطی با مجموعه دی جی کالا ندارم که بخوام تبلیغش رو بکنم به اندازه کافی بازدید و مشتری دارن همه میدونید ، حالا خود دانی !
به هر سایتی نمیشه اعتماد کرد تو خریدتون دقت کنید ، و اگر وقتشون رو دارید برید از گوشی فروشی بخرید اما با یه آدم خبره برید کسی که از گوشی سر در بیاره !

بالا