Haamed
Registered User
قبلا یه کاری میکردم توی ویندوز که تلفن زنگ میزد شماره روی مانیتور میفتاد ....
الان هر چی فکر میکنم یاد رفته...
کسی میتونه بگه کجای ویندوز بود؟
تنها راه با خود ویندوز و بدون استفاده از هیچ برنامه*ای، فعال کردن سرویس Fax ویندوزه. و البته Receive اش هم باید فعال بشه. در اینصورت هنگام تماس با شما، شماره تماس گیرنده به صورت پنجره ای کوچک در بالای System Tray نمایش داده میشه.قبلا یه کاری میکردم توی ویندوز که تلفن زنگ میزد شماره روی مانیتور میفتاد ....
و البته ویندوز مدیا سنتر داشته باشید احتیاج به سرویس فکس هم نداره.تنها راه با خود ویندوز و بدون استفاده از هیچ برنامه*ای، فعال کردن سرویس Fax ویندوزه. و البته Receive اش هم باید فعال بشه. در اینصورت هنگام تماس با شما، شماره تماس گیرنده به صورت پنجره ای کوچک در بالای System Tray نمایش داده میشه.
متاسفانه (شاید هم خوشبختانه!) من تا الان چشمم به جمال این Media Center روشن نشده! حالا هم که فکر میکنم دیگه دورش داره تموم میشه! یا نه؟! تو سری ویندوز ویستا چیزی معادل مدیا سنتر هست؟و البته ویندوز مدیا سنتر داشته باشید احتیاج به سرویس فکس هم نداره.
خوب همین مورد که شاهد گفت، نیست؟! ویندوزتون مدیا سنتره؟ و مطمئنید که هیچ نرم*افزار دیگه ای نصب نکردید؟ مثلا بعضی از مودمها یه نرم*افزار Call Waiting دارند که اینکار رو میکنه.نه بدون فکس بود و پنجره بالا سمت چپ میومد.
خوب همین مورد که شاهد گفت، نیست؟! ویندوزتون مدیا سنتره؟ و مطمئنید که هیچ نرم*افزار دیگه ای نصب نکردید؟ مثلا بعضی از مودمها یه نرم*افزار Call Waiting دارند که اینکار رو میکنه.
اینحاست :
Windows Drive:\Program Files\Windows NT
dialer.exe
فقط یه مساله میمونه که موقع استارتاپ پنجره باز میمونه و نمیره اون پایین. که فکر کنم قبلا میرفت پایین خودش.
از پنجره باز شده برنامه و از منو View گزینه Hide When Minimized رو انتخاب کن .
عزیز مودمت چیه ؟
خوب شما ضربه فنیش کن
یه میانبر (Shortcut) ازش بساز بعد میانبر رو بنداز تو پوشه Startup . روی Shortcut ی که ساختی راست کلیک کن بعد گزینه Properties رو انتخاب کن تو سربرگ Shortcut توی فیلد Run از منوی کشویی Minimizedرو انتخاب کن .
البته تو خود محیط برنامه هم از منو View گزینه Hide When Minimized رو انتخاب کن .
حالا این مدلی هر بار که ویندوز بالا میاد برنامه در حالت Minimized اماده به کار میشه و هیچ مزاحمتی از هر لحاظ نداره .