• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد کتاب خوان های الکترونیکی

oss195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک سوال داشتم
در مورد کتاب خوانها نوع های کلاسیک سیاه و سفید از تکنولوژی E-ink استفاده می کنند که با عث می شوند نور از صفحه متساطع نشود و مانند کاغذ معمولی باشد ، ولی در بازار نوع های رنگی وجود دارند مثل energy system multi color 2074
آیا کسی از اینها استفاده کرده است می خواستم ببینم صفحه نمایش اینها با تبلت های اندرویدی چه تفاوتی دارند ایا این صفحات از خود نور متساطع میکنند،
چون قیمت ها نزدیک تبلت هستند و فقط قادر به نمایش کتاب و ف چند نوع فایل صوتی و تصویری هستند اگر تکنولوژی هر دو یکی است تبلت های اندرویدی با صرفه تر و بهتر هستند
لطفا اگر کسی از این گجت استفاده میکند کمک کند
ممنون

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بنظرم دقیقا درست گفتی.e inkفقط سیاه وسفید هست و اونهایی که رنگی هستن e inkنیستند.من قصدخرید کتابخوان داشتم اما درنهایت دیدم خرید تبلت بصرفه تره و فعلا که ازمطالعه با تبلت خیلی خیلی راضی هستم.

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

mofidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام. اگه میخوای فقط کتاب بخونی, کتابخوان بگیر مثل سونی یا نوک. من خودم sony prs-t1 دارم. واقعا عالیه. به نظر من یک ساعت کتاب خواندن با کتابخوان با ده دقیقه کتاب خوندن با تبلت برابری میکنه. امتحان کن!

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کتابخوان مسلماخستگی چشم کمتری داره اما تقریبا تک کاربردیه و تمام فرمتهای متنی راپوشش نمیده.اما داشتنe ink هم مزیت بزرگیه البته

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

بالا