• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام خدمت همه

بچه ها میشه تو کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی تغییر رشته به هر رشته ای که دلمون میخواد بدیم ؟
مثلا من الان کاردانی برق صنعتی ام . میشه تربیت بدنی یا زبان شرکت کنم ؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
مرتبط با مدرکت باشه میشه ولی بازه اضافه میخوره بهت مثلا کامیپوتر نمیتونه بره مامایی :یی مثلا ها :یی

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تربیت بدنی مثلا با برق مرتبطه ؟ پس نمیشه ؟

الان کلا من دفترچرو که میخوندم کل رشته ها به 4 گروه صنعت ، فرهنگ و هنر ، کشاورزی ،مدیریت و خدمات اجتماعی تقسیم شدن ؟ الان برق جزو صنعت محسوب میشه . من تو همین بخش میتونم تغییر رشته بدم ؟یا باز حتما باید به برق مربوط باشه .؟؟

خیلی ممنون .

sajjad1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم با دوستمون موافقم . باید مرتبط با رشتتون باشه

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
تربیت بدنی مثلا با برق مرتبطه ؟ پس نمیشه ؟

الان کلا من دفترچرو که میخوندم کل رشته ها به 4 گروه صنعت ، فرهنگ و هنر ، کشاورزی ،مدیریت و خدمات اجتماعی تقسیم شدن ؟ الان برق جزو صنعت محسوب میشه . من تو همین بخش میتونم تغییر رشته بدم ؟یا باز حتما باید به برق مربوط باشه .؟؟

خیلی ممنون .
اره فکر کنم همینجوری بود باید بری یه رشته صنعتی دیگه مثل کامپیتور البته هر رشته مثلا میگه اقا کدرشته های این میتونن امتحان بدن توش من میخواستم برم مهندسی پرواز :یییی (پشیمونم نرفتم :یی ) مثلا کامیپوتر میتونست بره برق میتونست بره بگرد دنبال کدرشتت بعد ببین چه رشته هایی اون کد رشته رو میگیرن

پ.ن:البته هر نوع دانشگاهی قوانین خاص خودشو داره دفترچه هاشون رو دانلود کن یه چک بکن

بالا