• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد کپی کردن کلمات کلیدی

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام یه سوال داشتم
ایا کپی کردن کلمات کلیدی از وبسایت های دیگه چقدر میتونه اثر منفی بزاره برای مطالب؟
چون حتی ممکنه ناخواسته شما کلمات کلیدی استفاده کنی برای مطلب که سایتای مطرح هم از همون کلمات استفاده میکنن
چطوری میشه کلمات مناسب سایت خودمون رو پیدا کنیم؟
و این کلمات کلیدی رو بر فرض مثال اگر از افزونه ال سئو پک یا yoast استفاده میکنیم کجاش باید بزاریم و چه تعداد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
کسی جوابی برای ما نداره؟

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
به نظر من کلمات کلیدی از خود متن باید استخراج بشه

bitaroshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
باید اول ببینید محصولتون چیه. بعد تو گوگل بزنید. ببینید رقبا چی کار کردنو چی گذاشتن.
بعد سایتتونو توی انالیتیکس و وبمستر بذاریدو ببینید با چه کلمه کلیدی بیشتر توی سایت شما بازدیدکننده میاد.
برای گذاشتن کلمه کلیدی خودتون توی سئوپک هم برای هر برگه یک کلمه کلیدی کانونی داره توی یک جدول پایین صفحه اونا رو پر کنید.
در ضمن میتونید کلمه کلیدی رو کپی کنید. ربطی نداره.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

کلمات کلیدی مختص صفحه شما هستند و اینکه کسی هم استفاده کرده باشه و کپی باشه مشکلی نداره

شما وقتی از افزونه all in one استفاده میکنید ، موقع ارسال مطلب در قسمت کلمات کلیدی خود افزونه باید کلمات کلیدی که حتمن مربوط به خود مطلب باشرو وارد کنید و در قسمت برچسب های وردپرس باید کلماتی وارد کنید که مطالب مشابه در وب سایت شمارو در بر بگیره

دقت کنید که کلمات کلیدی با برچسب ها در وردپرس کاملن با هم فرق دارن و این 2 رو یکی حساب نکنید !

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
برا ساخت کلمه کلیدی نرم افزار هست،کارتو راحت میکنه.میتونی هم کپی کنی ولی یکم سخته.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
کپی کردن کلمه اثر منفی نداره ولی اگه این کلمه در متن اصلی نباشه اثر منفی داره.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
چه نرم افزاری دوست من؟

زیاده:
my tag مثل
راستش من خودم سایت فروشگاهی دارم نه چیزی که خیلی تگ بخواد،برا همین دقیق اسمشانو نمیدونم ولی میدونم خیلی هست،آخه کار خاصی هم قرار نیست نرم افزار بکنه،بازی با کلماته.سرچ کن نرم افزار ساخت تگ یا meta tag maker.موفق باشی.

بالا