• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد گرفتن پاسپورت و ویزا + معافیت تحصیلی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
1. من دانشجو هستم و دارم برای گرفتن گذرنامه اقدام می کنم. فردا قراره وثیقه 5 میلیونی رو بزارم و **** وظیفه به اونهایی که وثیقه رو می دادن می گفت فردا برید پلیس +10
می خواستم بدونم بعد از واریز وثیقه چقدر طول می کشه تا گذرنامه بیاد؟ و چه مراحلی باید طی بشه؟

.2 من برای شرکت تو یه کنفرانس می خوام برم رومانی. بعد از گرفتن گذرنامه حدودا چقدر سفارت منو الاف می کنه؟

3. توی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا نوشته شده بود گواهی عدم سوءپیشینه به زبان انگلیسی. اینو از کجا باید بگیرم؟ باید از سفارت نامه ببرم؟

4. دفاتر هواپیمایی میگن از الان باید بلیط بگیری ولی من فکر نمی کنم با این شرایط تا زمان باقی مونده به شروع کنفرانس (یک ماه دیگه) کارام تموم بشه!!!:( اینجوری 100 دلار از پول بلیط کنسل شده رو باید بدم.:wacko:

5. قیمت بلیط رفت و برگشت به رومانی حدودا! چقدره؟:)

خیلی ممنون​

amir135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه دوستان اطلاعاتی دارن منم نیاز دارم

amir135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من بهمن ماه فارغ تحصیل شدم(لیسانس کامپیوتر) خدمت نرفتم و تاریخ اعزام هم اول دی 89 هست

الان هم تبریزم. می خوام برم ترکیه امتحان ales بدم رفتم اینجا اداره گزرنامه فرستادن **** وظیفه؛ رفتم اونجا بهم گفتن باید بری تهران.
اصلا میشه؟
تهران باید کجا برم؟
چه مدارکی میخواد؟
چقدر طول می کشه؟
.
.
اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه.
خیلی حیاتی هست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چرا منفی میدی کی گفته نمیدن؟
والا زمانی که من میخواستم بگیرم یکی از بندهای ضروری مدارکش، کارت پایان خدمت/معافیت بود. حالا نمیدونم تبصره ای چیزی داره یا نه.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
والا زمانی که من میخواستم بگیرم یکی از بندهای ضروری مدارکش، کارت پایان خدمت/معافیت بود. حالا نمیدونم تبصره ای چیزی داره یا نه.
اگه مجوز خروج داشته باشی، بهت پاسپورت میدن
یعنی دانشگاه یه نامه به **** وظیفه بزنه که فلانی واسه کار علمی باید بره خارج
بعدش **** وظیفه نامه میزنه به آقای صدور پاسپورت! و اونجا صادر میشه
فقط یه مهر میزنه که از این تاریخ تا این تاریخ یه بار میتونی از کشور خارج بشی

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

اگر شما مدارکتون تائید شده توسط **** وظیفه و نامه داده که برید گذرنامه بگیرید خب مشکل حله و کار خاصه دیگه ندارید
میرید پلیس به اضافه 10 و مدارکو می دید و بین 4 5 روز تا 10 روز پاستون میاد ( پاسپورت دارای مهر خروج به کشور خاص و یکبار می باشد ) البته اعتبارش 5 سال هست
توی پلیس به اضافه 10 حتما" پیگیر باشید که مدارکتون که دادید همون موقع وارد سیستم کنند اکثرا" با 2 3 روز تاخیر می زنند که باعث می شه دیرتر برسه

سلام دوستان

من بهمن ماه فارغ تحصیل شدم(لیسانس کامپیوتر) خدمت نرفتم و تاریخ اعزام هم اول دی 89 هست

الان هم تبریزم. می خوام برم ترکیه امتحان ales بدم رفتم اینجا اداره گزرنامه فرستادن **** وظیفه؛ رفتم اونجا بهم گفتن باید بری تهران.
اصلا میشه؟
تهران باید کجا برم؟
چه مدارکی میخواد؟
چقدر طول می کشه؟
.
.
اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه.
خیلی حیاتی هست.
شما را نمی دونم فک کنم حتی زیارتی هم نتونید جائی برید چه برسه اینجا
اما خب فرض می گیریم معافیت تحصیلی دارید شما
باید یه دونه معرفی نامه دانشگاه و همینطور دعوت نامه واسه امتحان داشته باشید شاید اونجا موافقت کنند
بیشتر واسه ارشد ها مجوز خروج به غیر از 3 کشور زیارتیو می دن

اما بعید می دونم

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
با معافیت تحصیلی پاس نمیدن
کسی پاسپورت تنها با اعتبار 5 ساله می خواد یه نامه از دانشکاه بگیره که اقا می خوای بری کربلا ! راحت می دن
بعدش می ری **** وظیفه اونام یه چک 15 تومنی می گیرن یه نامه می دن بهت می ری یه پاسپورت 5 سال می گیری ( البته مهر خروج فقط واسه عراق و اونم یک بار و اونم توی تاریخ محدود ) بهت یم دن
چه رفتی چه نرفتی می ری پاسپورت نشون می ده پاسپورت توی اداره گذرنامه ضبط می کنن بعدم چکتو می دن

Pishtazweb

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیزم نخودم دنبال کارم هستم
دانشجو نمیتونه از کشور خارج بشه مگر سفرهای زیارتی مثل سوریه و.....
وثیقه هم15 هست نه 5

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
دوست عزیزم نخودم دنبال کارم هستم
دانشجو نمیتونه از کشور خارج بشه مگر سفرهای زیارتی مثل سوریه و.....
وثیقه هم15 هست نه 5
شرایط خاص داره
در صورتی که شما دعوت نامه واسه تحقیق یا شرکت در کنفرانس داشته باشید و معتبر باشه می تونید خارج بشید

البته باید تائیدشه دانشگاه و وزارت علوم بوده یعنی اونا نامه بدن **** وظیفه

دانشگاه آزاد اصلا" واسه دانشجور کارشناسی قانون داره که همچین نامه ای نمی ده و فقط واسه دانشجو ارشد می ده !
مراحلش سخته و نمی شه پیچوند
وثیقه هم درسته 15 تومنه
البته فقط این موارد در **** وظیفه مرکزی یعنی تهران انجام می شه و بقیه مراکز همیچین مواردی بررسی نمی کنند

amir135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون که پاسخ دادین

من باید اول امتحان بدم بعد دانشگاه ترکیه نامه بده واسه امتحان هم باید برم اونجا

چک یا وصیقه هر جی بخوان میدم فقط بزارن برم امتحانو بدم
راستی تو عقیدتی **** وظیفه مرکزی یه پارتی پیدا کردم میشه بوسیله اون این مراحل پر دردسر رو دور زد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من همین چند روز پیش برای خروج از کشور ( سفر سیاحتی ) اقدام کردم. با اینکه مشمول هستم ولی طبق قانون هر ترم یکبار میتونید به یک کشور سفر کنید . فقط اینکه شما باید یک برگ اشتغال به تحصیل داشته باشید و حتما باید به **** وظیفه تهران برید به همراه 15 میلیون پول نقد. چک قبول نیست.

بالا