• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد گزینه Allow files on this drive to have contents indexed

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
گزینه "Allow files on this drive to have contents indexed in addition to the properties" برای هارد اکسترنال که برای آرشیو هست فعال باشه خوبه یا نه؟ مممنون میشم توضیح کامل بدید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
گزینه "Allow files on this drive to have contents indexed in addition to the properties" برای هارد اکسترنال که برای آرشیو هست فعال باشه خوبه یا نه؟ مممنون میشم توضیح کامل بدید
سلام. سیستمIndexing برای دستیبابی سریع به فایلها خصوصا هنگام سرچ هست. اگر اجازه بدید که Index گذاری انجام بشه دسترسی به فایلها بر اساس جداول Index به طرزبسیار خیره کننده ای سرعت خواهد گرفت.

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
سلام. سیستمIndexing برای دستیبابی سریع به فایلها خصوصا هنگام سرچ هست. اگر اجازه بدید که Index گذاری انجام بشه دسترسی به فایلها بر اساس جداول Index به طرزبسیار خیره کننده ای سرعت خواهد گرفت.
هر فیلمم ۱۰ گیگی میشه یعنی هارد ۲ ترا داشته باشم حداکثر ۲۲۰ , ۲۳۰ تایی حدودا پوشه میشه که سرچ به نظرم احتیاجی نداشته باشه مشکلاتی پیش خواهد آمد اگه غیر فعال کنم؟
فوایدی نداره غیرفعال بودنش؟
تشکر.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
هر فیلمم ۱۰ گیگی میشه یعنی هارد ۲ ترا داشته باشم حداکثر ۲۲۰ , ۲۳۰ تایی حدودا پوشه میشه که سرچ به نظرم احتیاجی نداشته باشه مشکلاتی پیش خواهد آمد اگه غیر فعال کنم؟
فوایدی نداره غیرفعال بودنش؟
تشکر.
چون Index گذاری حجم آنچنانی اشغال نمی کنه بهتره که تیکش رو بزنید. حالت پیش فرض هارددیسکهای Internal همیشه تیکش هست. به نظر من شما هم تیکش رو بزنید.

بالا