• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد گوگل ادز

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام،

من هفته گذشته از یکی از شرکت‌های مطرحی که خدمات تبلیغات در گوگل ارائه می‌دهند، پلنی خریداری کردم. الان از این شرکت نام نمی‌برم ولی در صورت نیاز برای روشن شدن اذهان عمومی حتما این کار را خواهم کرد. در طی این همکاری، چند مشکل برای من پیش آمد که قبلا نمونه‌اش برایم رخ نداده بود. برای همین به اینجا آدم تا از دوستان و وب‌مستران با تجربه کمک بخواهم. متاسفانه یعضی از اطلاعات را به صورت عمومی نمی‌تونم به اشتراک بگذارم، ولی هر کدوم از دوستان که مایل هستند، لطفا پ.خ بزنند تا برایشان ارسال کنم.

شرح ماجرا:
سایتی که برایش تبلیغ سفارش دادم، در رشته خودش رقیب چندانی ندارد و حتی هیچ‌گونه تبلیغی در این زمینه کاری در گوگل دیده نمی‌شود. بنابراین وقتی با شرکت مربوطه تماس گرفتم خواهش کردم که حداقل هزینه را برای هر کلیک منظور بفرمایند.

در تاریخ ۱۲ جولای کلمات کلیدی را بعد از انجام مراحل خرید، برای شرکت ارسال کردم همان روز این ایمیل رو فرستادند:
با سلام کاربر گرامی تبلیغ شما فعال شد. پس از تایید تبلیغ از طریق همین ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد. منظور این پیام نمایش تبلیغ نیست بلکه تبلیغ به گوگل معرفی شده است و باید هزینه ها اعلام و ست شود تا تبلیغ نمایش داشته باشد بازه زمانی تبلیغ شما از 9تا24 و بودجه روزانه روی 20 درهم ست شده است همچنین برای تبلیغ شما به علت بهینه سازی ، چندین متن تبلیغ قرار داده شد.

فردای آن روز، یعنی ۱۳ جولای، این ایمیل رو فرستادند.
با سلام کاربر گرامی، تبلیغ شما توسط گوگل تایید شد و هزینه کلیک های آن نیز ست گردید. اکنون تبلیغ شما در صفحه اول نمایش دارد.

بلافاصله من بررسی کردم و در پاسخشون گفتم که من هیچ تبلیغی در گوگل نمی‌بینم. حتی با دیوایس‌های مختلف، بروزر‌های مختلف، آی‌پی‌های مختلف هم امتحان کردم باز هیچ تبلیغی دیده نشد. به دوستانم هم گفتم، اون‌ها هم تبلیغ رو ندیدند. نه تنها در صفحه اول گوگل بلکه تا چندین صفحه هم امتحان کردیم، آن‌هم در زمان‌های مختلف، ولی باز هم تبلیغ مشاهده نشد.
شرکت پاسخی نداد، فردای آن روز، یعنی ۱۴ جولای، باز ایمیل زدم و مشکل را توضیح دادم، که باز هم جواب ندادند تا اینکه روز بعد یعنی ر ۱۵ جولای ایمیل زیر رو زدند:
باسلام
کاربر گرامی اعتبار تبلیغ به اتمام رسیده است.
گزارش تبلیغ به پیوست ارسال شد.

طبیعی است که به این مسيله اعتراض کردم و در یکی از ایمیل ها جوابی گرفتم که کاملا خلاف واقع بود:
با سلام
کاربر گرامی، در مکالمات تلفنی اولیه ذکر شد که کلمات کلیدی شما هزینه کلیک بالایی خواهند داشت و لذا با موافقت خود شما، کلمات مدنظر شما که اصلا هم مناسب نبودند، برای تبلیغ شما قرار داده شد.
پس از تایید تبلیغ، هزینه کلیک بالایی توسط گوگل، برای شما تعیین و ست شد
گزارش شما در ایمیل قبلی پیوست شد و در این ایمیل نیز کلماتی که کاربران سرچ نموده اند، پیوست گردید.
علاوه بر این، لازم به ذکر است که جهت برقراری تماس تلفنی در ساعات اداری (نه روز جمعه و تعطیل) تماس حاصل نمایید

هرگز، نه تلفنی نه در ایمیل، به من گفته نشد کلمات مناسب نیستند. حتی کسی به من نگفت گوگل هزینه بالایی ست کرده است. بودجه روزانه که در ایمیل های بالا ۲۰ درهم عنوان شده بود، هم به نظر لحاظ نشده است.

خب من مشکلاتم رو با ذکر شماره مطرح میکنم و ممنون میشم اگه دوستان با تجربه درباره آنها اظهار نظر بفرمایند. یک سری آمار و ارقام هم از تعداد کلیک‌هاو امپرشن‌ها و ... برای من ارسال کردند که در صورت نیاز برای دوستان به صورت خصوصی ارسال خواهم کرد، البته یک تعدای از این آمارها رو هم پیوست کردم.

۱. چرا من و دوستانم که بهشون گفتم چک کنند هرگز تبلیغ خودمون رو ندیدیم؟
۲. وقتی هیچ رقیبی در گوگل ادز در فعالیت مورد نظر ما وجود ندارد، این نحوه تنظیم آگهی منطقی است؟ متوسط هزینه هر کلیک بیش از یک درهم در نظر گرفته شده است.

سپاس از وقتی که گذاشتین و این پست رو خوندین.

فایل های ضمیمه

• Campaign report.pdf
    1.5 KB · نمایش ها: 2
  • Campaign report(13).pdf
    1.7 KB · نمایش ها: 3
  • Campaign report(14).pdf
    1.6 KB · نمایش ها: 0
  • Campaign report(15).pdf
    1.6 KB · نمایش ها: 0

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
خودتون میتونید با فیلترشکن یک اکانت بسازید و داخلش ببینید گوگل به کلمه شما چه قیمتی پیشنهاد میده البته از اکانت استفاده دیگه نکنید چون سریع میبندنش فقط برای ارزیابی قیمت کلمات کلیدی
ضمنا حتما برای چک کردن تبلیغات تغییر آی پی کافی نیست بهتره از یه وی پی اس استفاده کنید
اگه شرکت معتبری هست بعیده گزارش خلاف واقع بده به شما
توی سری بعدی سعی کنید اشکالات این دفعه رو بررسی و رفع کنید

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون، چه نیازی به VPS هست؟ فک کنم منظورم رو خوب توضیح ندادم. عرض بنده این است، من تبلیغ وب سایت خودم رو تو گوگل ندیدم. چرا باید اینطور باشه؟

ممنون میشم اگه دوستان به این پرسش‌ها پاسخ بدهند:

۱. چرا من و دوستانم که بهشون گفتم چک کنند هرگز تبلیغ خودمون رو ندیدیم؟
۲. وقتی هیچ رقیبی در گوگل ادز در فعالیت مورد نظر ما وجود ندارد، این نحوه تنظیم آگهی منطقی است؟ متوسط هزینه هر کلیک بیش از یک درهم در نظر گرفته شده است. ۱ درهم برای هر کلیک وقتی هیچ ادز دیگه‌ای در این زمینه کاری وچود ندارد، زیاد نیست؟ در این حالت نباید مکسیموم CPC رو نباید پایین‌تر گذاشت؟

سپاس

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوست عزیز
از لحاظ اینکه چرا هیچوقت ندیدید تبلیغ خودتون رو احتمال قوی علتش این هستش که بر میگرده به ساختار ادوردز...چون نحوه کار به این صورت هستش که شما یه مبلغی رو بابت بودجه روزانه تعیین می کنین و بر مبنای همون میاد نمایش میده تبلیغ شما رو توی گوگل...حالا هر کلیک هم با توجه به عبارت مربوطه قیمت متفاوتی خواهد داشت...و همینطور هم اینجوری نیست که فقط اگه کلمه مورد نظر شما جستجو شد اون تبلیغ نمایش داده بشه...
یعنی چی؟ یعنی به این صورته که فرضاً عبارت مورد نظر شما که براش آگهی دادین این بوده: "کفش چرمی"...حالا تبلیغ شما، فقط وقتی که این عبارت جستجو میشه نمایش داده نمیشه...پس چی؟
توی این حالت ها هم نمایش داده میشه: "کفش چرمی ممناسب مجلس" - " نحوه تمی کردن کفش چرمی" - "از کجا کفش چرمی بخرم؟" - "کفش چرمی بخرم یا پلاستیکی؟" و .... (اینا یه سری مثال بود البته)
خب در کنار این مورد هم هزینه کلیک ها با توجه به اینکه اون عبارت چه مقدار درآمدزایی می تونه داشته باشه( و البته به میزان رقابت رقبای پولیش) تعیین میشه...
نمیدونم که 1 درهم چند سنت میشه...اما معمولاً توی موضوعات بی رقابت یا خیلی کم رقابت، از حدودای 0.01 شروع میشه به بالا...از همین جهت، به احتمال قوی، شما کلمه( یا بعضی از کلماتتون) تداخل داشته با عبارت هایی که سرچ بیشتری دارن و همینطور هم نیازمند هزینه بالاتری هستن و کاربرا هم کلیک کردن روش و یهو باعث شده مثلاً معادل 1 دلار از اعتبارتون بابت اون کلیک کم بشه و زودی تموم شده شارژتون...
در رابطه با زیاد بودن cpc اگر که هموونطور که میگین بی رقابت هستش به نظرم شاید بهتر باشه max cpc رو در حد نهایت تا 0.06 یا 0.07 دلار بذارن( حالا تبدیلش به درهم دیگه با خودتون)
در ضمن بهتره(و باید) اکانت گوگل آنالیتیک رو هم وصل کنید به ادوردز تا خودتون بتونین ببینین جستجو ها و تعداد نمایش ها و کلیک ها رو...

حالا باز اگه سوالی یا چیزی بود تا جایی که بتونم در خدمتتون هستم و میتونین با آی دی @bghad1 توی تلگرام و هم شماره تماس 09359376979 در ارتباط باشین
قدم خیر

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
در ضمن ، این رو هم بگم که خود پروسه انتخاب کلمات یه پروسه مهم هستش که شاید 1-2 روز (بر مبنای ساعت کاری) حداقل وقت بگیره اگه بخواید تا جای ممکن خوب و بهینه انجام بدین...(تازه اگه بهینه تر و هدفمند تر بخاید انجام بدید که بیشتر هم ممکنه طول بکشه)
باز در زمینه انجام اون هم میتونم در خدمتتون باشم در صورت تمایش

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از شما، مزاحمتون میشم.

بالا