• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد یک تگ و یکی دیگه !!!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
سوال اول : می خواستم بدونم که می شه Extended Entry در ام تی رو توی صفحه اصلی نشون داد . (همون که لینک ادامه مطلب رو میده) .
ساده تر بگم : میخوام یه مطلب رو توی Extended Entry بنویسم ولی دیگه اون مطلب رو به آرشیو تکی لینک نده . زیر همون entry body نشون بده .
مثلا مثل تگ <$MTEntryBody$> .
اگه می شه شکل تگش چه جوریه !

سوال دوم : در مورد شکل نمایش کتگوری هاست . چه جوری میشه کتگوری ها رو به این صورت نمایش داد (یه جورایی به شکل خطی) :
test>test1>test2

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
سوال اول:از تگ MTEntryMore استفاده کنی
سوال دوم:باید از جاوا استفاده کنی

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
سوال دوم:باید از جاوا استفاده کنی

نه بابا چرا اینقدر سختش می کنی؟

سوال دوم : در مورد شکل نمایش کتگوری هاست . چه جوری میشه کتگوری ها رو به این صورت نمایش داد (یه جورایی به شکل خطی) :
test>test1>test2

ببین توی تگت یه <br> هست اونو برداری خطی پشت هم نشون می ده اگر می خوای مثلا یه نقطه بینشون باشه یه نقطه بزار به جای اون <br> یا هر چیز دیگه می خوای جای نقطه باشه همونو بزار
اگر منظورتو درست فهمیده باشم این راه حلشه

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از شما . مشکل اولم حل شد . ولی مشکل دومی همچنان هست .
من از این کد برای نمایش کتگوری هام استفاده کردم :
کد:
<MTIfArchiveTypeEnabled type="Category">
                    <font size="1" color="#CCCCCC">
                     <div class="module-categories module">
                        <div class="module-content">
                           <MTTopLevelCategories>
                           <MTSubCatIsFirst><ul class="module-list"></MTSubCatIsFirst>
                           <MTIfNonZero tag="MTCategoryCount">
                              <li class="module-list-item"><a href="<$MTCategoryArchiveLink$>" title="<$MTCategoryDescription$>"><MTCategoryLabel></a>
                           <MTElse>
                              <li class="module-list-item"><MTCategoryLabel>
                           </MTElse>
                           </MTIfNonZero>
                           <MTSubCatsRecurse>
                              </li>
                           <MTSubCatIsLast></ul></MTSubCatIsLast>
                           </MTTopLevelCategories>
                        </div>
                     </div>
                     </font>
                     </MTIfArchiveTypeEnabled>

این کد کتگوری ها رو به این صورت نشون میده :

test1
t1
test2
t1
t1-1
t2
t3
منظور از test (نام کتگوری) و منظور از t (نام زیرمجموعه کتگوری هست)

خوب اینو چه جوری به خطی تبدیل کنم .

یه سوال دیگه :
همون طور که میدونید با ام تی می شه چند تا وبلاگ درست کرد . حالا چه طوری میتونم یه نوشته رو از توی یه وبلاگ داخل یه وبلاگ دیگه نشون بدم .
مثلا یه نوشته رو توی وبلاگ شماره یک فرستادم . حالا می خوام اونو توی وبلاگ شماره دو هم نشون بدم . کد خاصی داره ؟!

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
همون طور که میدونید با ام تی می شه چند تا وبلاگ درست کرد . حالا چه طوری میتونم یه نوشته رو از توی یه وبلاگ داخل یه وبلاگ دیگه نشون بدم .
مثلا یه نوشته رو توی وبلاگ شماره یک فرستادم . حالا می خوام اونو توی وبلاگ شماره دو هم نشون بدم . کد خاصی داره ؟!

توی اون وبلاگ یه صفحه جدید بساز و براش یه قالب طراحی کن که فقط متن نوشته ها رو بهت نشون بده
و بعد آدرس اونو اینکلود کن جایی که می خوای نمایش داده بشه

راستی سایتت هم با فایر فاکس مشکل داره یه نگاه بهش بنداز

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mbf :
توی اون وبلاگ یه صفحه جدید بساز و براش یه قالب طراحی کن که فقط متن نوشته ها رو بهت نشون بده
و بعد آدرس اونو اینکلود کن جایی که می خوای نمایش داده بشه

راستی سایتت هم با فایر فاکس مشکل داره یه نگاه بهش بنداز

اي بابا از شما ام تي كارا بعيده اين كارها...
از پلاگين mtotherblog استفاده كن تا بتوني مطالب وبلاگهاي ديگه رو تو وبلاگ اصليت نشون بدي. تو فوروم يه سرچ كني زياد مطلب نوشته شده راجع به اين پلاگين.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
شما ها مثل این که منظور من رو خوب نگرفتید !!!
مشکل کتگوری های من با نهوه چیدن تگ ها حل میشه . من با تگ های ام تی آشنایی ندارم . فقط یکی که بلده یه جوری او تگ هارو برای من بچینه که کتگوری ها به صورت خطی نشون داده بشند .

در مورد سوال دوم هم بزارید واضح تر بگم .

مثلا من می خوام یه نوشته رو که هم فارسی هست و هم انگلیسی پست کنم .
مطلب فارسی رو توی entry body و مطلب انگلیسی رو توی EntryMore می نویسم .
حالا من یه وبلاگ درست کردم به اسم فارسی و یکی دیگه به اسم انگلیسی . میخوام این پست رو توی این دوتا وبلاگ جدید مجزا کنم . طوری که در وبلاگ فارسی فقط مطلب فارسی و در وبلاگ انگلیسی فقط مطلب انگلیسی نشون داده بشه .

امیدوارم که موضوع رو گرفته باشید !

در مورد مشکل سایتم با فایر فوکس هم توی پیدن کد ها مورد داره که دارم یه قالب جدید می نویسم .

با تشکر

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
چی نمیشه ؟!
کتگوری ها یا مجزا کردن پست ها ؟
در مورد مجزا کردن پست ها توی وبلاگ های دیگه کسی نظری نداره ؟!

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
کتگوری ها با همون css میشه
اما اون دومی فکر نکنم

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mehdirm666 :
شما ها مثل این که منظور من رو خوب نگرفتید !!!
مشکل کتگوری های من با نهوه چیدن تگ ها حل میشه . من با تگ های ام تی آشنایی ندارم . فقط یکی که بلده یه جوری او تگ هارو برای من بچینه که کتگوری ها به صورت خطی نشون داده بشند .
در مورد سوال دوم هم بزارید واضح تر بگم .
مثلا من می خوام یه نوشته رو که هم فارسی هست و هم انگلیسی پست کنم .
مطلب فارسی رو توی entry body و مطلب انگلیسی رو توی EntryMore می نویسم .
حالا من یه وبلاگ درست کردم به اسم فارسی و یکی دیگه به اسم انگلیسی . میخوام این پست رو توی این دوتا وبلاگ جدید مجزا کنم . طوری که در وبلاگ فارسی فقط مطلب فارسی و در وبلاگ انگلیسی فقط مطلب انگلیسی نشون داده بشه .
امیدوارم که موضوع رو گرفته باشید !
در مورد مشکل سایتم با فایر فوکس هم توی پیدن کد ها مورد داره که دارم یه قالب جدید می نویسم .
با تشکر

برای مشکل اول اگه منظورت اینه که مثلا کتگوریها به صورت زیر نمایش داده بشه این طور که میگم عمل کند
مویبل تایپ ▪ اجتماعی ▪ سیاسی ▪ روزنوشت ▪ داستان

HTML:
<MTCategories show_empty="1">
<a href="<$MTCategoryArchiveLink$>"><$MTCategoryLabel$></a>▪
</MTCategories>

در مورد مساله دوم
لازم نیست دو تا وبلاگ درست کنی
می تونی بری تو قالب آرشیوهای تکی (قسمت تنظیمات انتشار) یه آرشیو تکی جدید درست کنی بعد بری اسمشو هم با یه اسم دیگه کار کنی.
مثلا برای اسم اصلی بنویسی
HTML:
<$MTEntryID$>_fa.php
برای انگلیسی بنویسی
HTML:
<$MTEntryID$>_en.php

بعد تو اصلیه از تگ <$MTEntryBody $> استفاده کنی تو فرعیه که انگلیسی برای نشون دادن مطلب به جای <$MTEntryBody از تگ <$MTEntryMore$> استفاده کنی.
تو لینک دادن تو سایتت از صفحه اصلی به فرعی هم راحته. اگه از basename استفاده کنی از تگ <$MTEntryBasename$> استفاده کن، اگر از entry id استفاده کردی از <$MTEntryID$> استفاده کن.
مثال:
مطلب اصلی فارسی رو نوشتی زیرش میخوای لینک بدی به انگلیسی. اینو بنویس:
HTML:
<$MTBlogURL$><$MTEntryID$>_en.php

در صورتی که از ام تی 3.2 استفاده کنی و به جای ای دی مطلب از basename اون بخوای استفاده کنی تو قسمت تنظیمات انتشار آرشیو تکی لازم نیست از تگ mtentrybasename استفاده کنی فقط کافیه از b% استفاده کنی مثلا واسه انگلیسی بنویسی:
HTML:
%b_en.php

خب روشنه؟ مشکلی نیست؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Motahari :
برای مشکل اول اگه منظورت اینه که مثلا کتگوریها به صورت زیر نمایش داده بشه این طور که میگم عمل کند
مویبل تایپ ▪ اجتماعی ▪ سیاسی ▪ روزنوشت ▪ داستان

HTML:
<MTCategories show_empty="1">
<a href="<$MTCategoryArchiveLink$>"><$MTCategoryLabel$></a>▪
</MTCategories>

در مورد مساله دوم
لازم نیست دو تا وبلاگ درست کنی
می تونی بری تو قالب آرشیوهای تکی (قسمت تنظیمات انتشار) یه آرشیو تکی جدید درست کنی بعد بری اسمشو هم با یه اسم دیگه کار کنی.
مثلا برای اسم اصلی بنویسی
HTML:
<$MTEntryID$>_fa.php
برای انگلیسی بنویسی
HTML:
<$MTEntryID$>_en.php

بعد تو اصلیه از تگ <$MTEntryBody $> استفاده کنی تو فرعیه که انگلیسی برای نشون دادن مطلب به جای <$MTEntryBody از تگ <$MTEntryMore$> استفاده کنی.
تو لینک دادن تو سایتت از صفحه اصلی به فرعی هم راحته. اگه از basename استفاده کنی از تگ <$MTEntryBasename$> استفاده کن، اگر از entry id استفاده کردی از <$MTEntryID$> استفاده کن.
مثال:
مطلب اصلی فارسی رو نوشتی زیرش میخوای لینک بدی به انگلیسی. اینو بنویس:
HTML:
<$MTBlogURL$><$MTEntryID$>_en.php

در صورتی که از ام تی 3.2 استفاده کنی و به جای ای دی مطلب از basename اون بخوای استفاده کنی تو قسمت تنظیمات انتشار آرشیو تکی لازم نیست از تگ mtentrybasename استفاده کنی فقط کافیه از b% استفاده کنی مثلا واسه انگلیسی بنویسی:
HTML:
%b_en.php

خب روشنه؟ مشکلی نیست؟

با تشکر از شما ...
در مورد سوال اول (کتگوری ها) منظورم اینه که مثلا یه موضوع به اسم ورزشی درست کردم و حالا یه زیر موضوع به اسم فوتبال رو بهش اضافه میکنم . حالا وقتیمی خوام کتگوری رو نمایش بدم به این صورت باشه :

HTML:
ورزشی > فوتبال

در مورد سوال دوم هم می خوام که تمام پست هام توی یه صفحه باشه مثل صفحه اصلی . نمی خوام که به صورت تکی هر کدوم توی یک صفحه باشه !

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mehdirm666 :
با تشکر از شما ...
در مورد سوال اول (کتگوری ها) منظورم اینه که مثلا یه موضوع به اسم ورزشی درست کردم و حالا یه زیر موضوع به اسم فوتبال رو بهش اضافه میکنم . حالا وقتیمی خوام کتگوری رو نمایش بدم به این صورت باشه :

HTML:
ورزشی > فوتبال

در مورد سوال دوم هم می خوام که تمام پست هام توی یه صفحه باشه مثل صفحه اصلی . نمی خوام که به صورت تکی هر کدوم توی یک صفحه باشه !

در مورد سوال اول بايد از تگ <MTSubCategory> استفاده كني. تو اين زمينه هنوز خودم كار نكردم. سيكس اپارت يه توضيحاتي نوشته. كسي هست بياد بهتر راهنمايي كنه:
http://www.sixapart.com/movabletype/docs/3.2/a_template_tag_reference/subcategory/#entry-6081

در مورد سوال دوم از <$MTEntryBody$> و <$MTEntryMore$> را با هم استفاده كن. يكي براي فارسي يكي هم براي انگليسي.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
برای سوال دوم میتونم از پلاگین mtmulti blog یا mt other blog استفاده کنم ؟!

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mehdirm666 :
برای سوال دوم میتونم از پلاگین mtmulti blog یا mt other blog استفاده کنم ؟!

عزیز من وقتی هر دو مطلب فارسی و انگلیسی رو تو یه پست و یه وبلاگ کار می کنی دیگه نیاز به مولتی بلاگ و آدربلاگ نیست. این دو تا پلاگین وقتی استفاده میشن که مطالب دو تا وبلاگ رو بخوای تو هم نشون بدی;)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
شما منظور من رو خوب متوجه نشدید ! من میگم میخوام تمام فارسی ها تویه یه وبلاگ و تمام انگلیسی ها تویه یه وبلاگ دیگه باشه . نه این که پست فارسی و انگلیسی با هم باشه .

بالا