• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد IFrame

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
من iframe مانند لینک زیر ساختم:
http://www.niksalehi.com/shop.php
خوب اگه تو سورس لینکی که دادم برین می بینین که برای لینک در هر قسمت ایفریم یه صفحه وجود داره
مثلا در ستون اولی لینکشون این هست

http://www.fun.niksalehi.com/last.html

تا اینجا درست ...

سوال من اینه: چه جور این صفحه حاوی لینک ها رو بروز می کنن؟
یعنی هر دفعه که یه موضوع جدید بخوان بزارن میان صفحه رو باز می کنم و کد لینک موضوع رو قرار میدن؟؟

امیدوارم منظورمو رسونده باشم .. اگه منظورمو نگرفتین یه سر با تالار نیک صالحی بزنین متوجه می شین من چی می گم:
تالار های تخصصی موبایل و کامپیوتر نیک صالحی
اونجا ایفریم رو زیر هدر مشاهده می کنین.( لینک اولی که دادم) خب من می خوام با ایجاد یه موضوع جدید تو ایفریم قرار بگیره .. چه جور اینکارو می کنه( فک کنم ساتش هم ورد پرس هست ) یه سایت دیگه مشابه این
تالار گفتگوی ایرانیان
ممنون می شم ... خیلی گیرم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
از طریق ار اس اس اخرین موضوعات رو میاره تو ایفرم
وبگذر هم این امکان رو میده : WebGozar.com :: نمايشگر آر اس اس

البته وردپرس کدهایی برای اینکار داره , جستجو کنید پیدا می کنید ...

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
ايني كه شما توي سايت نيك صالحي ميبينيد Iframe نيست اين افزنه اي در سيستم مديريت محتواي سايتش است كه خود به خود مطالب جديد يا پربازديدشو در اونجا قرارميده مثلا با جوملا اين كار به سادگي امكان پذيره

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ولی نیک صالحی هم iframe هست .. اگه تو source انجمنش برین پیدا می کنین.
////////
پس باید از rss استفاده کنم؟//
چه جور از rss خود وردپرس استفاده کنم؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
موضوع خیلی ساده است.

1- اول مشخص کنید سیستم مدیریت محتوای شما چیه؟

2- Iframe رو میخواهید در کجا استفاده کنید. (در فرومتون، در فرومشون!!،در سایت خودتون، در سایت دوستانتون و...)

3- میخواهید چه نوع لینک هایی در Iframe نمایش داده بشه. (پستهای پربازدید، پستهای کم بازدید!!، پستهای پرلایک!، پستهای پرکامنت!، جدیدترین پستها و...)

4- برای کنترل محتوای Iframe چند راه کلی وجود داره : آسانترین راه اینه که بوسیله RSS Reader آخرین پستها خونده بشه و در Iframe نمایش داده بشه و بهترین راه حل اینه که از یک برنامه نویس بخواهید که جدیدترین پست ها رو با استفاده از دستورات SQl از دیتابیس استخراج کنه و نمایش بده. شاید پلاگینی هم برای این کار وجود داشته باشه.

بالا