• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد Line دارم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان سوال دارم. ببینید. من لاین رو نصب کردم و گزینه ای که اگر کسی شماره منو داره میتونه ادم کنه رو تیک زدم و تیک گزینه دوم که من شماره هر کسی رو دارم اتوماتیک ادش کنم رو پاک کردم.

عضو هیچ گروهی هم توی لاین نیست. حالا از زمانی که ثبت نامم اکی شد. تعدادی هر روز توی قسمت Friend Recommendations نشون داده میشن که اکثرا دوستانمم هستن اما تعدادی رو واقعا نمیشناسم. حالا سوال. آیا اینایی که توی قسمت Friend Recommendations نشون میده الزاما شماره بنده رو داشتن که الان نشون میده؟

دوما آیا کسانی که در Friend Recommendations نشون میده الزاما اکانت من رو دیدن و Add کردن و حالا برای من نشون میده؟ یا فقط پیشنهاد لاین به من هست ؟
س

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
Friend Recommendations کسایی هستند که یا شما شمارشون رو داری یا اونا شماره ی شما رو :دی

الزاما ادد نکردن ، پیشنهاد لاین هست ، ادد لیست فقط همون های هستند که تو لیست Friend های شما هستند.. شما میتونید تو قسمت تنظیمات یه سری موارد رو اعمال کنی که اصلا کسی نتونه شما رو ادد کنه..

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
Friend Recommendations کسایی هستند که یا شما شمارشون رو داری یا اونا شماره ی شما رو :دی

الزاما ادد نکردن ، پیشنهاد لاین هست ، ادد لیست فقط همون های هستند که تو لیست Friend های شما هستند.. شما میتونید تو قسمت تنظیمات یه سری موارد رو اعمال کنی که اصلا کسی نتونه شما رو ادد کنه..
پس حتما این افراد شماره من رو داشتن که توی Friend Recommendations اومده. جالبه خیلیاشون رو نمیشناسم. و در مورد دوم الزاما من رو ادد نکردن نه؟ اما موضوع اینه هرکسی رو بهم پیشنهاد داده مثل فیسبوک رندوم نبوده که هی بره و یکی دیگه بیاد همیشه هستن انگار من رو ادد کردن و منتظر اکسپت منن

Captive

لایک‌ها
16,665
پس حتما این افراد شماره من رو داشتن که توی Friend Recommendations اومده. جالبه خیلیاشون رو نمیشناسم. و در مورد دوم الزاما من رو ادد نکردن نه؟ اما موضوع اینه هرکسی رو بهم پیشنهاد داده مثل فیسبوک رندوم نبوده که هی بره و یکی دیگه بیاد همیشه هستن انگار من رو ادد کردن و منتظر اکسپت منن

منم خیلی هاشون رو نمیشناسم ، چون اسم و فامیل خودشون که نیست ، هر چیزی میتونن بذارن... شما توی قسمت Recommendation ها برو ، اگر ادد کرده باشند جلوی آیدیشون باید بزنه Added u by phone number ، احتمال میدم اینا افرادی باشند که روی Auto قرار دادند که هر کسی توی پیشنهادی ها اومد ادد بشه ، شما برو تو قسمت تنظیمات یه گزینه داره به نام Allow others to add این رو غیر فعال کنید ...

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
منم خیلی هاشون رو نمیشناسم ، چون اسم و فامیل خودشون که نیست ، هر چیزی میتونن بذارن... شما توی قسمت Recommendation ها برو ، اگر ادد کرده باشند جلوی آیدیشون باید بزنه Added u by phone number ، احتمال میدم اینا افرادی باشند که روی Auto قرار دادند که هر کسی توی پیشنهادی ها اومد ادد بشه ، شما برو تو قسمت تنظیمات یه گزینه داره به نام Allow others to add این رو غیر فعال کنید ...
نه موضوع ادد کردن من یا نکردن نیست که اجازه ادد کردن رو بردارم. موضوع اینه که میخوام ببینم اینا که اومدن توی اون لیست آیا اکانت من رو دیدن و ادد کرردن یا بدون اینکه خودشون بفهمن برای من تصویرشون اومده.
( من نمیخوام چند نفری ر ادد داشته باشم ولی اگر اونا درخواست ادد داده یاشن و من اکسپت نکنم هم زشت هست بابت همین میخوام بدونم اگر این افراد توی لیست پیشنهادات من رو ادد کردن که قبولشون کنم اگر نکردن یعنی پیشنهاد رندوم لاین هست کلا منم دستشون نزنم :دی )

Captive

لایک‌ها
16,665
نه موضوع ادد کردن من یا نکردن نیست که اجازه ادد کردن رو بردارم. موضوع اینه که میخوام ببینم اینا که اومدن توی اون لیست آیا اکانت من رو دیدن و ادد کرردن یا بدون اینکه خودشون بفهمن برای من تصویرشون اومده.
( من نمیخوام چند نفری ر ادد داشته باشم ولی اگر اونا درخواست ادد داده یاشن و من اکسپت نکنم هم زشت هست بابت همین میخوام بدونم اگر این افراد توی لیست پیشنهادات من رو ادد کردن که قبولشون کنم اگر نکردن یعنی پیشنهاد رندوم لاین هست کلا منم دستشون نزنم :دی )
" شما توی قسمت Recommendation ها برو ، اگر ادد کرده باشند جلوی آیدیشون باید بزنه Added u by phone number " ...
:دی

در ضمن هیچگونه زشتی هم به نظر من نداره ، آقا درخواست دادن شما نشناختی و Accept نکردی ، دیوار چین بلنده :دی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
" شما توی قسمت Recommendation ها برو ، اگر ادد کرده باشند جلوی آیدیشون باید بزنه Added u by phone number " ...
:دی

در ضمن هیچگونه زشتی هم به نظر من نداره ، آقا درخواست دادن شما نشناختی و Accept نکردی ، دیوار چین بلنده :دی
من از نسخه ویندوز لاین استفاده میکنم ان روز ها و تلفن اندروید دم دست ندارم بابت همین نمیتونم امرت رو اجرا کنم.
خودمم تو فکر همینم که اگر لو رفتم خودم رو محکوم کنم به نا واردی به این برنامه های سوشیال نتورک زلمب زیمبو دار

unp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من از زمانی که لاین رو نصب کردم و اپدیت کردم گوشیم هنگش زیاد میشه
به نظرتون این یه نرم افزار مخرب نیست

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
شما برو بخش application manager.اونجا reset app perference رو بزن احتمالا مشکلت حل میشه.

Mr.Sina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر نمی شناسید پیشنهاد های لاین هست مثلا به من کاربران چینی پیشنهاد داده و من فکر هم نکنم کاربران چینی شماره منو داشته باشند :D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
میشه لیست friend recommendations بصورت کلی حذف کرد؟

niloofar2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخواستم بدونم چطور میتوانم شمارمو از لاین پاک کنم

sanamrezaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز اصلا نیازی به پاک کردن شماره نیست حتی اشخاصی که شما دوستی با آنها را پذیرفته اید هم امکان دیدن شماره شما را ندارند و این یکی از مزیت های امنیتی هست که لاین داره

avamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چطوری باید فرندهام رو در لاین دلیت کنم؟ تنها گزینه های بلاک و هاید کردن داره چکار کنم؟

samyarfarahzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لاین و وایبر از طریق شماره تماسو کانتکت های شما دوستانتون رو پیدا میکنن. یعنی شما برای حذف این افراد تنها راهی که دارین حذف شماره تلفن این افراد از لیست تماس هاتون هست. اما قبلش باید بلاکشون کنید.تنها راه این کار همینه. بلاک کردن هم یعنی عدم ارتباط اون افراد با شما در اون برنامه

seyedrezafadaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اول بلاک کن بعد برو تو قسمت بلاک شده ها فرد مورد نظر رو انتخاب کن ادیت بزن بعد Remove بزن

hamedgame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان بعد از نصب لاین برنامه راحت اجرا میشه اما وقتی میخام وارد اکانت خودم بشم اول ارور میده بعد خارج میشه خیلی باهاش ور رفتم نمی دونم مشکلش چیه

samyarfarahzadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برنامه رو ببندید از تسک منیجر هم قسمت پروسس بگردین پیداش کنید و end prossec کنید دوباره باز کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

avamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یکی از ادد لیستام جدیدا تبدیل شده به empty room ! این یعنی چی؟ یعنی بلاکم کرده؟ تا دیروز عکسش دیده میشد الان دیگه عکسشم دید نمیشه!

sanamrezaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی ادمین گروه ، گروه رو حذف کرده

بالا